Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ayın ilk haftası boyunca size değer veren hatta kimi zaman hayranlık duyan aileniz için uğraşıp didiniyorsunuz. Sonrasında sevgi gösterme havasında hissetmesiniz de herkesin mutluluğu için hareket etmeye devam ediyorsunuz. Yine de arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalar olmaması için gayret edin. Ekim 2021 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2021

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve Yükselen burcu yengeç olanlar; korku ve umutlarınızı dengede tutarak ilerleyeceğiniz bir Ekim ayı sizi bekliyor. 6 Ekim’de Terazi burcundaki yeniayla, bir süredir hazırlığını yaptığınız ya da hayalini kurduğunuz konularda adım atabilirsiniz. Ana gündeminiz eviniz, aileniz ve aile kurma üzerine fikirleriniz olacaktır. Bu fikirlerinizi etkileyecek kararlar alabilir, ev ve aile sahibi olmakla ilgili teklifleri değerlendirmek isteyebilirsiniz. 6 Ekim’de

Plüton da Oğlak burcunda ileri hareketine başlıyor. İkili ilişkilerinizde ve sosyal ilişkilerinize yeni bir soluk getiriyorsunuz. Hatalarınızın ve neleri eksik yaptığınızın artık farkındasınız. Kendinizle ilgili bir şeyleri yeniden kurmuş olmak fikrine alışmalısınız.

7 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiyor ve çalışma ortamınızda, sorumluluk alanlarınızda sıcak uyumlu ve düzenli zamanlar yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Kazancınız ve sağlığınızla ilgili konular iyileşmeler yaşayabilirsiniz. İş ilişkilerinden yeni arkadaşlıklar doğabilir.

8 Ekim’deki Güneş Mars kavuşumu, aile hayatınızla ilgili gündemi yoğunlaştırabilir. Sorumluluk almanız, evinizin düzenlemesi ya da aile bireylerinizle olan paylaşımlarınız konusunda uzun mesailer harcamanız gerekebilir. Güneş’in 9 Ekim’de geri hareketteki Merkür ile de kavuşması, bu yoğunluğun içine bazı aksaklıklar ya da eski konuların dahil olmasına neden olabilir. Telafi etmeniz gerekenler hatalar ya da kayıplar ortaya çıkabilir. Bazı hesaplar yeniden görülüyor.

11 Ekim’de Satürn’ün Kova burcunda ileri hareketine başlamasıyla korkularınızın üzerine giderek yeni sorumluluklar alabileceksiniz. Burada önemli olan, önce bir sorun olduğunu sonrasında da bu sorunun size verecek bir mesajı olduğunu kabullenmenizdir. Kabullendiğiniz her durum, hayatınızı dönüştürme fırsatı sağlayacaktır. Birkaç gün sonrasında, 19 Ekim’de Jüpiter’in de Kova burcunda düz hareketine geçmesi, buradaki tavrınıza göre sonuçları iyi ya da kötü yönde büyütebilir, fırsatlar ve fırsatların etkilerini arttırabilir. Ek gelir elde ettiğiniz alanlarda daha yüksek meblağlara erişebilirsiniz. Özellikle aile kaynaklarınızın kullanımı konusunda, yeni imkanlar doğabilir.

18 Ekim’de Merkür Terazi burcundaki geri hareketini sonlandırıyor. Yeni bir adım atmadan önce, tüm meseleleri hallettiğinizden eminseniz artık işleriniz hızlanabilir ve sonuç almaya başlayabilirsiniz. Öğrenecekleriniz ve aile bireylerinden göreceğiniz destekler bu dönem ön plana çıkabilir.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte, hayatınızın her noktasında zirveyi hedeflediğiniz alanlarda dengeli ve ölçülü hareket etmeyi öğreniyorsunuz. Elde etmek istedikleriniz için enerjinizi doğru kullanmak için çaba gösterebilirsiniz. Kariyerinizi etkileyecek kararlar alabilir, kendi işinizi kurmakla ilgili çalışmalarınıza son şeklini verebilirsiniz.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçmesi, yeteneklerinizi kazanca dönüştürmek ya da çevre edinmek konusunda sizi destekliyor. Bir dönemin başladığına şahitlik edebilirsiniz. Yatırım yapmak, hayatı tutku duyduğunuz şeylerden yakalamakla ilgili yatırımlarınız olabilir. İlerleyen günler de yani 30 Ekim’de Mars’ın da aynı yere gelecek olması, fikirlerinizi eyleme dönüştürürken izleyeceğiniz stratejik adımları belirleyecektir. Hobi edinmek ve yeni enerji alanınızı hareketlendirmek adına yeteneklerinize uygun yeni kültür aktiviteleri arayışınız olabilir.

Motivasyon Sözü: "Kişi yola nereden başlarsa başlasın, onu tanımlayan kökleri değil ulaşmaya çalıştığı menzildir."

Ekim 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 16' 54"
Ay
Akrep
13° 26' 51"
Merkür
Koç
26° 01' 01"
Venüs
Balık
20° 30' 22"
Mars
Balık
04° 16' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 23"
Satürn
Balık
13° 11' 59"
Uranüs
Boğa
20° 37' 14"
Neptün
Balık
27° 46' 31"
Plüton
Kova
01° 48' 42"
Chiron
Koç
18° 44' 29"
Lilith
Başak
19° 41' 52"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>