Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendini Rahat Hissediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 70%

Havada aşk kokusu var. Kendinizi ormanın içinden atlayan ve karşılaştığı tüm canlıya özel gücünü gösteren bir süper kahraman gibi düşünün. Verecek çok fazla şeyiniz olduğu için bunun karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Aşkınızı her yere saçın. Oradan oraya atlayarak adeta insanların gülümsemelerini topluyorsunuz. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Mutlu olmak için çok neden var. Gülün çünkü sizi genç tutan şey bu.

Neredeyse bir aydır, profesyonelce kendiniz için büyük planlar yapıyorsunuz. Bir anlamda, yeni bir yaşam ve çalışma tarzı için yeni bir çerçeve inşa ediyorsunuz. Ne istediğinizi ve sizin için neyin en iyisi olduğunu keşfettiniz. Şimdi fikirlerinizi savunmak için öne çıkma zamanı. Sizin için sırada tam olarak ne var? Bu arada, bir süreliğine bunları aklınızdan çıkarmaya çalışın ve biraz dinlenip rahatlayın.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Duyguların önemli bir dönüşüm aşamasında. Bu zamanı gününe tutku ve tat katmak için değerlendir. İnsanlara, onlara söyleyecek şeylerin olduğunu ve bunlardan çekinmediğini göster. Yaptığın her şeye mizah kat. Bu tutumun, her kapıyı açacak güce sahip olduğunu keşfedeceksin.Bugün uzun telefon görüşmeleri yapabilir ya da uzun süre araba kullanabilirsiniz. Bir arkadaşınızla ortak bir ilgi alanınızı keşfedebilir ve bu alanda etkinlikler yapabilirsiniz. Bu, anlaşmazlıklara neden olan ya da hakkında çok az şey bildiğiniz bir ilgi alanı olabilir bu yüzden konuyla ilgili kitap değiş-tokuşu yapabilir ya da kurslara katılabilirsiniz. Bu kişiyle ilişkiniz , bu yolla daha da güçlenip yakın bir hal alacak ve ufkunuz da genişleyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafına biraz iyi niyet ve şefkat saç bugün. Eğer insanların onları ne kadar önemsediğini ve çabalarını takdir ettiğini bilmelerine izin vereli epey zaman olduysa, bunun zamanı gelmiş de geçiyor bile. Kartlar, telefon konuşmaları, mektuplar, çiçekler ya da kucaklaşmalar, hepsi ilginizi ifade etmenin yolları. İçlerinden birisini öğlen yemeğine çıkararak onu şaşırtmayı düşün, ya da onlar için özel bir şeyler yap. Entelektüel yanının duygusal yanınla birlikte gereken zamanı elde ettikleri konusunda emin ol. Bunların hepsi hayatını dengede tutmak için.

10 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bazı noktalarda derin düşünceleri, derin sorgulamaları bırakmalı ve yüzeysel davranmaktan, yüzeysel bakmaktan çekinmemelisiniz. Dolandırıcılıklara karşı dikkat edin.

10 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına karışılmasından hoşlanmadığını dile getiriyorsun. Kendini rahat hissetmeye başlayacağın bir döneme bugün itibariyle giriş yapacaksın. Bugün değişken burçta, Güneş tutulması meydana gelecek. Kendini mutsuz hissettiğinyerinden ayrılma planların olabilir. İş yerinde yaşanacak tartışmalardan uzak durmak isteyeceksin.

10 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar kendinizi sıkışmış gibi hissedebilir herkesten hatta kendinizden bile uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Sıkışmışlığınızı çözmek adına size iyi gelen şeylerle uğraşmak veya vakit geçirmek size ilaç gibi gelecektir.

10 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe yaratan durumlar bugün gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu. Banka işlerinizle ilgileneceğiniz zamanlar var. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Parasal konularda zekice kurduğunuz iletişimle karşınızdakini rahatça etkileyebilirsiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi verimli hissedebileceğiniz bir dönemdesiniz. Etrafınızdaki sizi fazlaca eleştiren insanalara bir sınır çizebilirsiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

10 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizden istediğiniz desteği almak için fikirlerini değiştirmeyi başaracaksınız. Sağlığınıza daha fazla yatırım yapmalı, beslenme ve egzersizlerinize daha fazla özen göstermelisiniz. Büyük yatırım kararları almak için uygun bir gün değil.

10 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihinsel dağınıklığınız var. Herkese aynı anda söz vermeniz sizin için iyi olmuyor. Değişen hava şartları en çok sindirim sisteminizi etkileyecek. Alışık olmadığınız yiyeceklerden uzak durun. Uyku düzeniniz önemli. 

10 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

10 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte heyecan verici bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. İş yerinizde kendinizi stresli hissettiğiniz zamanlarda derin bir nefes almayı unutmayın. Kafein tüketiminizi azaltmaya özen göstermelisiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın.

10 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 18" R
Ay
Oğlak
10° 53' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 03"
Venüs
Koç
29° 41' 03"
Mars
Balık
28° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 10"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 54"
Lilith
Başak
23° 13' 09"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:22

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>