Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Alım Satım Konuları Gündeminde Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün, sahne sanatçısı modunuzda olabilirsiniz. Sizinle aynı burca sahip bir sürü ünlü aktör, avukat ya da politikacı var. Bu, sizi dinamik bir karakter yapan aslan enerjisinden kaynaklanıyor! Bugün bu yönünüz ön planda olabilir. Bir çeşit sunumlar yapabilirsiniz ve enerjiniz de olumlu tepkiler alacak. Ya da eğlenceli veya etkili insanların olduğu sosyal bir etkinliğe katılabilirsiniz, cazibeniz burada da insanların ilgisini çekmeyi başaracaktır.

Bugünle ilgili bir şey sizi rahatsız ediyor. Hayatınızın belirli yönlerinden memnun hissetmiyor olabilirsiniz. İşteyken istediğiniz gibi kendinizi ifade etmekte özgür müsünüz? Gelişmeniz için kapatıldığınız beraber yaşaması zor sınırlamalar tarafından baskılanmış hisseden yaratıcılığınız mı? Bu soruları düşünün ancak duygularınızı kontrol altında tutmaya dikkat edin!

Son durum, özgüveninizi geliştirmenize yardım edecek gibi görünüyor. Bugünün gezegen sıralaması kendinizle ilgili kötü düşünceleri bir kenara atmanız gerektiğini söylüyor. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz ancak bunu kendiniz için yapmasanız bile başkaları sizi desteklemeyebilir. İşte içinizdeki özgüveni harekete geçirmenin tam zamanı!

Biraz utangaç hissediyorsun. Günün enerjisi seni iddialı yapıyor. Çatışmadan kaçan biri olsan da, bu kez kendini savunmaktan geri durma. İhtiyaçlarınla iletişimini sağlam tut. Onların farkında ol. Kişisel gücünü açıklayıp, insanlara karşı bazı gerekli sınırları çektiğinde insanlar sana saygı duyacaktır. O halde gerginliğin seni engellemesine izin verme.Etrafına biraz iyi niyet ve şefkat saç bugün. Eğer insanların onları ne kadar önemsediğini ve çabalarını takdir ettiğini bilmelerine izin vereli epey zaman olduysa, bunun zamanı gelmiş de geçiyor bile. Kartlar, telefon konuşmaları, mektuplar, çiçekler ya da kucaklaşmalar, hepsi ilginizi ifade etmenin yolları. İçlerinden birisini öğlen yemeğine çıkararak onu şaşırtmayı düşün, ya da onlar için özel bir şeyler yap. Entelektüel yanının duygusal yanınla birlikte gereken zamanı elde ettikleri konusunda emin ol. Bunların hepsi hayatını dengede tutmak için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçgözlem yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hayır bu bir hapis cezası değil! Herkes içgözlem yapmaktan ne denli kaçınmaya çalıştığınızı biliyor, fakat buna, ilişkinizin size vermeye çalıştığı dersleri sindirebilmek açısından ihtiyacınız var. Özellikle de, başkalarıyla baş ederken takındığınız tavırda büyük değişiklikler yapmanız gerektiğini vurguluyor bu dersler. En basit haliyle, verilmek istenen mesaj "gururunu bir kenara bırak" oluyor ama sizin bu mesajı ruhunuza yedirmek için bir süre meditasyon yapmaya ihtiyacınız var.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bazı noktalarda derin düşünceleri, derin sorgulamaları bırakmalı ve yüzeysel davranmaktan, yüzeysel bakmaktan çekinmemelisiniz. Dolandırıcılıklara karşı dikkat edin.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın erken saatlerinde gelen bir mesajla güne başlayacaksın. Gün içerisinde buluşacağın arkadaşından gelen bu mesaj bir hatırlatma mesajı niteliği taşıyabilir. Yaşam alanınla ilgili düzenlemeler bugün gündeme gelecek. Maddi açıdan herhangi bir kaygı taşımıyor olman, harcamalarını etkileyebilir. Bugün alım ve satım konusunda kendini bile şaşırtacak hamleler yapacaksın.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Boş vakitlerinizi değerlendirebilmek adına kendinize yeni bir hobi edinmek isteyebilirsiniz. Biraz araştırma yaparak keyif aldığınız noktaları bulabilirsiniz. Ruhunuzu sakinleştirecek bir aktivite sizlere iyi gelecektir.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde bazı şansızlıklar, kontrolsüzlükler yaşayabilirsiniz. Gün içinde kriz yaratan koşullardan uzak durmanızda fayda var. Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Parasal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı konular söz konusu. Hareketli ve yoğun bir gündesiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olarak kendinizi sınırlanmış hissetseniz de partnerinizle iç huzuru yakalayabiliyorsunuz. Araştırma yapmak ve kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca daha önceden hissettiğiniz bir duyguyu somut anlamda ve mantık çerçevesinde bir yere oturtarak karşınızdaki kişilerle daha rahat paylaşabilir, özel yaşamınızda sizi mutlu edecek görüşmeler yapabilir, işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tek başınıza bir seyahat planlamak birbirine dolanmış düşüncelerinizin çözülmesine olanak tanıyacaktır. İş ve okul hayatınızdaki istikrar, tırmanmak istediğiniz merdivenlerde yavaş ama sağlam ilerlemeler kaydetmenizi sağlayacaktır. Maddi konularda rahatlamalar yaşayabilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğiniz ön planda. Çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Enerjinizi bölmemelisiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize sırılsıklam aşıksınız ve kendinizi çok şanslı hissediyorsunuz. Çok yakında elinize fazladan para kazanma fırsatı geçebilir. Fiziksel ve zihinsel sağlığınızı korumak için uyku saatlerinize dikkat etmelisiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bugün, sıradışı düşünceleriniz paylaşmak için kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 45" R
Ay
Oğlak
10° 59' 09"
Merkür
Koç
16° 32' 12"
Venüs
Koç
29° 41' 37"
Mars
Balık
28° 54' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 36"
Satürn
Balık
16° 28' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 56"
Lilith
Başak
23° 13' 12"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:33

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>