Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İlgi Alanların Değişiyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Havada aşk kokusu var. Kendinizi ormanın içinden atlayan ve karşılaştığı tüm canlıya özel gücünü gösteren bir süper kahraman gibi düşünün. Verecek çok fazla şeyiniz olduğu için bunun karşılığını da fazlasıyla alacaksınız. Aşkınızı her yere saçın. Oradan oraya atlayarak adeta insanların gülümsemelerini topluyorsunuz. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Mutlu olmak için çok neden var. Gülün çünkü sizi genç tutan şey bu.

Bu sizin için mutlu, enerjik bir gün olmalı. Fiziksel dayanıklılığınız yüksek olacak, bu yüzden herhangi ağır biryapmak istiyorsanız, bunları yapmak için gücünüz yüksek olacak. Hatta bazı toksinleri atmak için bir antrenman yapmak ya da uzun bir koşuyla kendinize meydan okumak isteyebilirsiniz! Bugün dünyadaki yaşamın bir parçası olduğunuzu hissedeceksiniz.

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Yeniden organize olmak senin için günün teması olabilir. Her zaman bir şeyler geliştirmek konusunda fikirlerin olmuştur ve bugün bu fikirleri evine uygulamak isteyeceksin. Çocuklarını da ev işlerine dahil etmeyi düşünebilirsin mesela. Ya da romantik partnerinden evi dekore etmek konusunda destek alabilirsin. Günün sonunda aklına ne gelirse gelsin, bunların meyvelerini yiyebileceksin.Bugün herhangi bir şey hakkında bir karar vermeniz neredeyse imkansız olabilir fakat elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginlik artarsa şaşırmayın çünkü harekete geçmek için her an daha fazla baskı hissediyorsunuz. Hazır hissedene dek hiçbir şey yapmayın. Bu noktada gerçekleşebilecek en kötü şey, ani bir karar vermek olabilir. Ne kadar özgürlük seven ya da maceracı biri olsanız da, yaklaşımınız pratik ve mantıklı olsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için olağanüstü bir gün ve insanlarla - özellikle de erkeklerle - olan ilişkilerinizin hiç olmadığı kadar iyi gittiğini fark edebilirsiniz. Yumuşak ve aşırı hassas tabiatınızın hazine sandığı olduğu nihayet anlaşılıyor. Bu tür bir kişiliğin zayıflık olarak görüldüğü çok zaman olmuştur ancak bugün hak ettiğiniz değeri göreceğiniz günlerden biri olacak.

4 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şans, bolluk ve bereket sizden yana olacak. Gün boyu dilek dileyin, dua edin, ne istediğinize karar verin, hayal kurun. Özellikle eğitim ve ilişkilerle ilgili dileklerinizde fırsatlar doğabilir.

4 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgi alanların değişiyor. Mevcut işinden sıkıldıysan, farklı bir deneyim yaşamak isteyeceksin. Son günlerde fazlasıyla dalgın olman, sorumluluklarını yerine getirmeni zorlaştırıyor. İş dışındaki boş vakitlerinde arkadaşlarınla bir araya gelme planların olabilir. Yalnız bir Akrep burcuysan, yeni bir ilişkiye dair mesajlar alabilirsin.

4 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda yeni bir yapılanmaya gidebilirsiniz. Gelir akışınızı arttırmak isterken sabırlı olmalısınız. Kendinizi riske atmadan hareket etmelisiniz. Özenli davrandığınız sürece gelirinizden daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklarınız için fedakâr hissedebilirsiniz. Tamamlanması gereken işler için çalışma arkadaşlarınızla birlikte planlama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelene destekleri göz ardı etmemeye çalışın. Sosyal konulara zaman ayırın.

4 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisel konularda partnerinizi alttan almanız ya da beklediğinizden fazla destek olmanız gerekebilir. Bu süreç içinizde bir rahatlama getirecek.

4 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok fazla enerjiniz var ama buna dikkat edin. Fikirlerinizin bir şekilde yanlış yönlendirilme tehlikesi vardır. Alanınızdaki diğer birkaç kişiye danışana kadar planlarda büyük değişiklikler yapmayın.

4 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeyin. İnsancıl yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine girecek ve beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır.

4 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

4 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süreli bir ilişkinin içindeyseniz, partneriniz ile daha romantik olmaya çalışın. Çok yakında karşınıza kariyeriniz ile ilgili büyük bir fırsat çıkabilir. Bugün temiz havanın ve sizi çevreleyen güzel doğanın tadını çıkarın.

4 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zeki ve kavrayıcı zekanızı ön plana çıkarmasını iyi bildiğiniz için, bugün de orijinal yönlerinizle arkadaşlarınızı etkileyeceksiniz. Ortak çalışmalar içinde bulunduğunuz dostlarınız arasında duygusal yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

4 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 20' 53" R
Ay
Aslan
15° 14' 29" R
Merkür
Koç
28° 44' 03"
Venüs
Boğa
18° 42' 35"
Mars
Koç
10° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 14"
Satürn
Balık
17° 43' 25"
Uranüs
Boğa
23° 10' 43"
Neptün
Balık
29° 18' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 19"
Lilith
Başak
24° 55' 58"
True Node
Koç
14° 52' 53"
Son Güncelleme : 14/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>