Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yanlış Anlaşılabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün, sahne sanatçısı modunuzda olabilirsiniz. Sizinle aynı burca sahip bir sürü ünlü aktör, avukat ya da politikacı var. Bu, sizi dinamik bir karakter yapan aslan enerjisinden kaynaklanıyor! Bugün bu yönünüz ön planda olabilir. Bir çeşit sunumlar yapabilirsiniz ve enerjiniz de olumlu tepkiler alacak. Ya da eğlenceli veya etkili insanların olduğu sosyal bir etkinliğe katılabilirsiniz, cazibeniz burada da insanların ilgisini çekmeyi başaracaktır.

Sizin için önemli olan evde yapmanız gereken bazı işleriniz olabilir, ancak beklenmeyen ziyaretçilerin bugün için başka fikirleri olabilir. Sinirlenmenize veya öfkelenmenize izin vermeyin. Sadece kibar ama direkt bir şekilde neler olup bittiğini açıklayın ve arkadaşlarınızla daha sonra buluşmak için gerekli düzenlemeleri yapın. Muhtemelen anlayacaklardır, bu yüzden aklınız başka bir yerde olduğunda iyi ev sahibini oynamanıza gerek kalmayacak.

Çoğu insan konu hakkında bilgisi olan diğer insanların onlara söyledikleriyle düşüncelerini şekillendirir. Belli başlı fikirler entelektüeller arasında bile moda olabiliyor. Bugün böyle bir şey için hiç sabrınız yok. Aslında, sahte entelektüelleri şaşkına çevirmek için kaba bir dil kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat şaşıracak gibi değiller. Size sadece burun kıvırıp ve kaşlarını çattıktan sonra arkalarını döneceklerdir. Bir çizgi film açın, size iyi gelecek.

Kendini yazı alanında deneyebilirsin. Böylece düşüncelerini ifade edebilir; yalnızlık veya üzgünlük gibi duygularını yapıcı sonuçlara kapı aralayacak şekilde dışarı akıtabilirsin. Şiir ve yaratıcı kurgu, yıllardır tam da bu sebeplerle kullanılıyor. Eğer yazmak seni bazı şeylerden kurtarıyorsa, bugün yine buna sarılabilirsin. Kendini bırak ve düşüncelerin kağıda dökülsün; gramer ya da imla hatalarına bile takılma. Bunları sonra düzeltirsin. Bu aktivitenin ne kadar keyifli olduğunu görünce şaşıracaksın.Bugün sizin için olağanüstü bir gün ve insanlarla - özellikle de erkeklerle - olan ilişkilerinizin hiç olmadığı kadar iyi gittiğini fark edebilirsiniz. Yumuşak ve aşırı hassas tabiatınızın hazine sandığı olduğu nihayet anlaşılıyor. Bu tür bir kişiliğin zayıflık olarak görüldüğü çok zaman olmuştur ancak bugün hak ettiğiniz değeri göreceğiniz günlerden biri olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal özgürlüğe ihtiyacın var. Nasıl hissedeceğin konusunda baskılandığın bir durum içinde olduğunu düşünerek kendini tuzağa düşmüş gibi hissedebilirsin. Eğer kendini olaydan uzaklaştırmayı başarabilirsen, gerçekten de bir başkasını ilgilendiren bir dramaya karıştığını göreceksin. Şu anda kendini özgürce ifade edebilmek için bir çıkış yolu bulman oldukça elzem.

3 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ödemeler ve satın alımlar gündeminizde olacaktır. Daha önce fark etmediğiniz durumları, gizli konuları fark edebilirsiniz. Gizli, saklı kalan durumlar aydınlığa çıkabilir. Yüzleşmeler olabilir.

3 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük rutinlerinin dışına çıkmak istemiyorsun. Bu yüzden de aksiliklere karşı önceden önlem almak istiyorsun. Planlı tavrın, çevren tarafından yanlış anlaşılabilir. Kendini açıklamak zorunda kalacaksın. Ailesiyle yaşayan bir Akrep burcuysan, ailenin sorumlulukların hakkında yapacağı konuşmaları duymazdan gelmek isteyeceksin.

3 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır öğrenmek istediğiniz yeni hobi alanlarınız için uygun bir zaman yaratabilirsiniz. Bu çabanız sizi yaşantınızda dinç tutarak kendinizi daha iyi hissetmenize vesile olabilir. Size iyi gelen şeylerin peşinde koşmaktan hiç usanmayın.

3 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde göz önünde olmak sizi iyi hissettirecektir. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilir ve onlar için harcama yapabilirsiniz.

3 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle yalnız olan Akrep’ler çekiciliklerinin artması ile beraber farklı yapılardaki karşı cinsle etkileşime girebilirler.

3 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile seyahatler, yolculuklar, eğitimler, yabancılarla ilgili işleriniz çok daha rahat akacak. Yaptığınız işler ve sözleriniz ile dikkat çekeceksiniz. İlişkisi olan Akrep’ler beraber seyahatlere çıkabilir, bekar olanlar ise yolculuklar / eğitimler vasıtasıyla yeni tanışmalar yaşayabilir. 27 Haziran'a kadar şanslı ve bereketli bir dönem.

3 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gözünüzde bir ışıltı var ve artık başkaları için bir mıknatıs gibisiniz. Aşina olduğunuz şeyleri yapmaya devam etmekte tereddüt ediyor olsanız da, bir değişiklik yapmanın zamanı geldi. Kendinizi önemli olarak görmenin zamanı geldi, tıpkı uğrunda çok fazla fedakarlık ettiğiniz insanlar kadar önemlisiniz.

3 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşünceleriniz yoğunlaşmış durumda. Her şeyin altı yapısı incelemekten yorgun düşebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyi gereksiz kıskançlık duyguları ile bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor. 

3 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

3 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında partneriniz ile evlenme kararı alabilirsiniz. Bugünyerinizde karşınıza çok büyük fırsatlar çıkacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Hayatınızda olan her şeyi kafanıza takmamaya çalışın.

3 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Görüşeceğiniz kişilerin size kazandıracağı prestijlere değer veriyorsunuz. Rekabetçi yapınızı sessizce sürdürüyor ancak yeni kaynaklardan da faydalanmak istiyorsunuz.Yatırımlar konusunda oldukça dikkatli olmanız gereken bir gün.

3 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 10' 01" R
Ay
Aslan
12° 57' 01" R
Merkür
Koç
28° 30' 38"
Venüs
Boğa
18° 28' 44"
Mars
Koç
10° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 35"
Satürn
Balık
17° 42' 37"
Uranüs
Boğa
23° 10' 03"
Neptün
Balık
29° 18' 01"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 44"
Lilith
Başak
24° 54' 43"
True Node
Koç
14° 53' 08"
Son Güncelleme : 14/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>