Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çalışmalarının Karşılığını Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün kişisel yaşamınızda bir iyileşme hissi duyacaksınız. Gezegensel enerjiler, iyimserlik hissini artıracak ve her şeyin mümkün olduğuna inanmanıza yardımcı olacak. Biriyle ilişkinizi bitirdiyseniz, bugün bu ilişkiyi toparlamanın bir yolunu bulabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişki içerisindeyseniz, bu kişiye daha güçlü bir şekilde bağlanacaksınız. Kalbinizi açın.

Bugünün enerjisi çok sosyal olacak ve muhtemelen telefon veya e-posta yoluyla insanlarla çok fazla iletişim kuracaksınız. Duygusal bir ruh halinde olsanız bile, başkalarının dramalarına ve ikilemlerine dahil olmayarak en büyük yararı sağlayacaksınız. Yanıtlarınızı kısa ve pragmatik tutun; sadece en çok takdir edilen olmakla kalmayacak, aynı zamanda kendi işinizi yapabilmeniz açısından sizin için en üretken zaman olacaktır.

Bugün iyi haberler alabilirsiniz, mail kurunuz dünyanın dört bir yanından gelen maillerle dolu olabilir. Toplumsal ilerleme için dönüm noktası yaratan uluslararası bir etkinlik gerçekleşebilir ve her yerden insanlar bu konuyu tartışmak için heyecanlı olabilir. Doğanız gereği her zaman böyle etkinliklere karşı ümidinizi kesmeğiniz için, duygularınızla hareket etmeniz muhtemel.

Görmezden gelemeyeceğin kadar dram ve kaosun yaşanabileceği bir gün. Mevcut enerjinin seni çok bunaltmasına izin vermemelisin. Ayrıca bu hayatta, olduğundan daha büyük ve abartılı görünün şeyler vardır. Belki bugün de böyle bir şeye tanık olursun. O yüzden kaygılanmamalısın. Büyük olasılıkla, düşündüğünden daha az kaygılanmanı gerektirecek şeyler var. Bu durumun üstesinden gelmek elinde ihtiyacın olan bütün araç gereçler var. En zor kısım ise, zihnini ikna etmek...Duygusal özgürlüğe ihtiyacın var. Nasıl hissedeceğin konusunda baskılandığın bir durum içinde olduğunu düşünerek kendini tuzağa düşmüş gibi hissedebilirsin. Eğer kendini olaydan uzaklaştırmayı başarabilirsen, gerçekten de bir başkasını ilgilendiren bir dramaya karıştığını göreceksin. Şu anda kendini özgürce ifade edebilmek için bir çıkış yolu bulman oldukça elzem.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Huzurlu ve sakin günün şafağı, gözlem yapman ve etraftaki şeylerin ışığını takdir etmen adına çok uygun bir pozisyonda olacaksın. Bazı günler hayat çok güzel olabilir. Bu kafa yapısını meditasyon yapmak için kullanabilirsin. Ama kötü hatıraları hatırlamak konusunda dikkatli olmalısın.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz güçlenebilir ve gün içindeki konularınızda çoğunlukla sezgilerinizle hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. Sınavlar, eğitim ve hayatınız içerisindeki sorumluluklarınız ön planda olabilir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde çalıştığın konuyu bugün tamamlıyorsun. Başarılı bir çalışma göstermiş olmanın karşılığını alacaksın. Evli bir Akrep burcuysan, eşin işlerinin yoğunluğundan şikayet edebilir. Uzun süredir ertelediğin tatil konusunun yeniden gündeme girmesi, eşinle ortak noktada buluşmanı sağlayacak. Aile içerisinde çözümlenemeyen miras konuları gündeme gelebilir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğlence anlayışınız da değişiklik yapmak istediğiniz bir dönem olabilir. Artık nelerden keyif aldığınızı fark edemeyebilirsiniz. Kendinizi hassas ve duygusal olarak hissettiğiniz bu dönemi değişim yapma arzusuyla geçirebilirsiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız konularda risk alabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için alternatif planlar yapmak faydalı olabilir. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızda olan ve dedikoduya meyilli olan kişileri fark edebilir ve iletişiminizi kesin olarak bitirebilirsiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00’dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişime direnmenin size ne faydası var? Çevrenizdeki dünyadaki değişime uyum sağlamakta zorlandığınızı herkes bilir. Ne yazık ki bu konuda fazla bir şey yapamazsınız. Ancak, güçsüz değilsiniz. Değişim dalgalarında sörf yapabildiğinizde hayatın daha istikrarlı olduğunu göreceksiniz. Değişimi benimseyin.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, kombinasyon burcunuz Balık’ta ilerliyor ve partnerinizin size olan duygularından emin olmak istiyorsunuz. Birlikteliklerinizde önemli aşamalar kaydedebilmek için, gerekli cesareti bulmamanız için bir neden yok. Kendinize güvenmelisiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte tutkulu bir gece geçirmek isteyebilirsiniz. İş yerinizdeki herkese ne kadar başarılı ve yaratıcı olduğunuzu göstermelisiniz. Kendinizi stresli hissettiğiniz zamanlarda meditasyon yapmayı deneyin.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, inadınız yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. Bugün, yakın dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Çekiciliğiniz sayesinde çevrenizi kolayca etkileyeceksiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 57' 58" R
Ay
Aslan
10° 23' 37" R
Merkür
Koç
28° 15' 50"
Venüs
Boğa
18° 13' 21"
Mars
Koç
10° 27' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 14' 38"
Satürn
Balık
17° 41' 44"
Uranüs
Boğa
23° 09' 20"
Neptün
Balık
29° 17' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 23"
Chiron
Koç
21° 25' 05"
Lilith
Başak
24° 53' 20"
True Node
Koç
14° 53' 29"
Son Güncelleme : 14/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>