Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hobilerine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 50%

Şımarık bir havada olabilirsiniz. Yoğun bir süreci atlatırken sabrınız azalmış olabilir. Son zamanlarda çok meşguldünüz, rahatlama ihtiyacı hissediyorsunuz. Gün içinde çok fazla etkinlik planı yapmayın. Ve tutamayacağınız sözler vermeyin. Meslektaşlarınıza arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize karşı dürüst olun. Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olduğunu onlara söyleyin.

Hayal gücünüz artabilir ve başkalarıyla paylaşmak istediğiniz parlak bir fikirle ortaya çıkabilirsiniz. Diğer insanlar, onların olmasını istediğiniz kadar açık olmasa bile, coşkunuzu sürdürmeye çalışın. Gezegenlerin etkileri meslektaşlarınız için biraz dikkat dağıtıcı olabilir. Kendi görevlerine odaklanabilir ve sizin düşüncelerinize karşı çok açık olmayabilirler. Başka bir gün onlarla paylaşmak için planlarınızı not edin.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Evini derleyip toplamak isteyebilirsin. Temizlik yapmak pek sana göre değil; fakat bu girişiminle belki de hayatının ücra köşelerinde birikmiş tozları da keşfedersin! Artık fırçalamanın ve ovmanın zamanı geldi. İşe koyul; mikroplardan arın ve arındır! Bunu yaparken eski, bayat enerjiyi de üzerinden atacaksın. İşini bitirdiğinde ferahlamış hissedeceksin!Bazen biraz fazla düşünceli olabiliyorsunuz. Duygusallığa meyillisiniz ve olayları aşırı içselleştiriyorsunuz. Diğer insanlara karşı hassasiyetiniz baskın olmanızı zorlaştırıyor. Devreye girip girişken olmaktansa ipleri başkalarının eline veriyorsunuz. Bu eski alışkanlıkları değiştirmeye çalışın. Kendinizi daha öz güvenli ve yaratıcı bir şekilde ifade etme fırsatı önünüze seriliyor ve kuvvetle muhtemel bunun faydasını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

6 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dinlenmeye, hareket ve spora, kendiniz için genel olarak vakit ayırmaya özen gösterin. Sağlıklı ve yeterli beslenmeniz sağlığınız için bugün daha önemli olacaktır.

6 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merakının arttığı bir gün olabilir. Çevrenle konuşarak haber almak için çaba sarf edeceksin. İnternet üzerinden yapacağın alışverişlerde, ipin ucu kaçabilir, dikkatli olmalısın. Akşam saatlerinde aileni telefon ile arayıp özlem gidermek isteyeceksin. Hobilerine daha fazla vakit ayırmak için programını gözden geçirmeyi düşüneceksin.

6 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddiyat ile ilgili konular gündeminiz olabilir. Miras konularınız ile ilgili yeni bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Aradaki iletişimin kritik olmasından dolayı kurduğunuz cümlelere çok dikkat etmelisiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay karşıt burcunuz Boğa’da ilerlerken, yakın beraberliklerde ya da evlilik hayatında daha duyarlı olmanızı gerektiren konular olabilir. Karşınızdaki kişilerde güven arıyorsunuz.

6 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda da yine yaratıcı olmaya çalışın. Bilhassa partnerinizle ortak planlara yönelmek sizler için verimli olacaktır.

6 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan toplanan bilgiler, yeni bir hedefe odaklanmanızı sağlayabilir. İlgilenmek istediğiniz projeler hakkında birçok fikriniz olabilir ve bugün hangisinin önceliğe sahip olduğunu fark edebilirsiniz. Ne yapmayı seçerseniz seçin, başlamadan önce neye ihtiyacınız olduğunu bulun. 

6 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geri giden Plüton sizi olumlu etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu çalışmak istediğiniz bir gerçek. Fakat size karşı gelenlere de gerekli tepkinizi göstereceksiniz; yine deyaptığınız kişiler önemli olacak. 

6 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

6 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir eş adayı bulamadıysanız bile umudunuzu yitirmemelisiniz. Doğası gereği çok becerikli ve çalışkan bir insansınız. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmeye çalışmalısınız.

6 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün maddi konularda yeniliklere açık olacaksınız. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin sözlerine özellikle dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmadıklarını söylemeye çalışıyor. Eğer, sigara içiyorsanız mutlaka bırakmalısınız.

6 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 10" R
Ay
Oğlak
09° 56' 25"
Merkür
Koç
16° 30' 49"
Venüs
Koç
29° 35' 49"
Mars
Balık
28° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 40"
Lilith
Başak
23° 12' 41"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>