Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Duygularını Kontrol Etmek İstiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 50%

Sevgiliniz sizinle yakın bir zaman geçirmek isteyecek ve siz de bunu geri çeviremeyeceksiniz! Günün enerjisi eğlenceli, sevecen etkileşimlere işaret ediyor, bu sayede sevgilinizle çok güzel zaman geçirebilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, son zamanlarda hoşlandığınız biriyle özel bir aşk ilişkisi kurabilirsiniz. Çekinmeyin ve bu kişiyi romantik bir akşam için davet edin.

Bu durum sadece bugünlük olabilir, ancak bugün inanılmaz derecede iyimser ve kendinizden eminsiniz! Zırhı parlayan bir şövalye gibi çok havalı ve cesursunuz. Karşınıza çıkacak bazı tuhaf durumları önemsemeksizin kendinizi öne sürme konusunda cezbedileceksiniz. Bu yüzden, sorumluluğun sizde olduğu çalışmalar ya da duygusal meselelerdeki gerçekliğin çarpıtılma olasılığına karşı dikkatli olun. Böyle bir günde kafanız karışabilir.

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, zor bir durum içerisindesin. Duyguların hayatının akışında ve yapıp ettiklerinde ağır basıyor ve adeta duygusal açıdan sınırlarda yaşıyorsun. Şu anda deneyimlediğin şey her ne ise, bunun hatalı bilgilere veya varsayımlara dayanıyor olma olasılığı yüksek. Gerçeği göremeyecek hale gelecek kadar kendini dramaya kaptırmamaya dikkat etmelisin. Mevcut eğilimin seni sabit bir bakış açısına kilitleyebilir.Bugün insanları gafil avlayacak derede süratli hareket et. En ufak şeyi bile geciktirirsen, geride kalırsın. Ruhuna sızmaya çalışacak olan tüm olumsuz duyguları engellemek için elinden geleni yap. Kilit nokta ise aktif kalıp hareketi sürdürmek. Geçmişe takılıp kalmak seni hiçbir yere götürmeyecektir. Zaman, öncülük etme ve cesur adımlar atma zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uzun telefon görüşmeleri yapabilir ya da uzun süre araba kullanabilirsiniz. Bir arkadaşınızla ortak bir ilgi alanınızı keşfedebilir ve bu alanda etkinlikler yapabilirsiniz. Bu, anlaşmazlıklara neden olan ya da hakkında çok az şey bildiğiniz bir ilgi alanı olabilir bu yüzden konuyla ilgili kitap değiş-tokuşu yapabilir ya da kurslara katılabilirsiniz. Bu kişiyle ilişkiniz , bu yolla daha da güçlenip yakın bir hal alacak ve ufkunuz da genişleyecek.

11 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün küslük ve dargınlık yaşadığınız kişilerle uzlaşma ve barışma gündeme gelebilir. Aşk ilişkilerinde sürpriz durumlar olabilir. Son dakika planlarıyla sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını kontrol etmek istiyorsun. Bugün kararsız görüntün çevren tarafından fark edilecek. Geleceğinle ilgili almak istediğin kararların henüz netleşmemiş olması seni düşündürüyor. Boşanma arifesinde olan bir Akrep burcuysan, sürecin uzaması, seni gergin bir yapıya sokabilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün işlerinizi ertelemek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmak istemeniz ilerde daha fazla yorgunluk yaşamanıza neden olabilir. Kendinizi bırakmayın bu sayede gelecekte kazançlı olan taraf siz olacaksınız.

11 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz enerjik bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylardan daha fazlasını öğrenmek için çaba sarf edebilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi ailevi konularla uğraşırken bulabilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda yeni açılımlar ve kararlar almak için oldukça uygun bir dönemdesiniz. Kendinizi diğer insanlarla sosyal görmek oldukça hoşunuza gidebilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

11 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Profesyonel hayatınızda önem verdiğiniz kişilerin gözüne girmek için hazırsınız. Hoşlanmadığınız birini daha objektif yargılamak sizi de daha iyi hissettirecektir. Emin olmadığınız bir yatırım konusunda ısrarcı olan kişilerden uzak durun.

11 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her zamankinden fazla efor sarf etmek zorunda kalacaksınız. Disiplinli ve kurallı yaşamaktan sıkılmıyorsunuz ve bulunduğunuz ortamların seçkin özellikler taşımasına dikkat ediyorsunuz. Farklı olma isteği zarar verebilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni bir partner adayıyla tanışmanız muhtemeldir. Kariyeriniz hakkında aklınızda birçok plan var ve kendinizi heyecanlı hissediyorsunuz. Hayatınızda önemli değişiklikler yapacaksınız ve çok kararlısınız.

11 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarının etkisinde kalabilirsiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacaksınız. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberlerle keyifli bir gün yaşayabilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 11' 40"
Ay
Akrep
24° 48' 18"
Merkür
Koç
26° 28' 03"
Venüs
Balık
21° 38' 53"
Mars
Balık
04° 59' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 05"
Satürn
Balık
13° 18' 19"
Uranüs
Boğa
20° 39' 48"
Neptün
Balık
27° 48' 36"
Plüton
Kova
01° 49' 35"
Chiron
Koç
18° 47' 43"
Lilith
Başak
19° 48' 01"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>