Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Artık tamamen aklınızdan çıkmış olan bir yerden gelen paranızı alıp, sevgilinizle akşam saatlerinde eğlence mekanında boy gösterebilirsiniz. Bu akşam ki faaliyetleriniz sevgilinizle aranızdaki gerilimi ortadan kaldıracak.

Çok çalışıp, çok çabaladığınız halde işlerinizde istediğiniz randımanı alamıyorsunuz. Bu da sizde sinirli bir yapı oluşturuyor. Sakin olun ve elde ettiklerinizle yetinmeyi öğrenin.

Bugün parasal olarak pek bir beklentiniz olmadığı gibi harcama konusunda da bir isteğiniz olmayacak. Fakat öğleden sonra elinize geçecek hesapta olmayan bir miktar parayı sevgilinizle harcayacaksınız.

Bugün katılacağınız eğlencelerde tükettiğiniz yiyecek ve içeceklere dikkat etmelisiniz. Daha sonra sağlık problemi yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, bazı yakınlarınızın da itelemeleriyle yakın bir zamanda işleme koyacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Ama bu yola sizi teşvik edenlerden etkileneceksiniz. Akraba ilişkilerinizde önümüzdeki günlerde coşkulu kutlamalar var.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Aslan burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Geleceğinize odaklı planlar yapabilirsiniz. Pasif kalmak yerine artık eyleme geçmeyi düşünebilirsiniz. Kariyeriniz ilgili de değişiklik düşünüyorsanız bugünbaşvurularına vakit ayırabilirsiniz. Güneş'in bugün Satürn ile pozitif açı kurduğu bir zaman diliminde olacaksınız. Bu görünümle beraber ilişkilerinizde bazı şeylerin düzeldiğini görebilirsiniz. Partnerinizle beraber daha güçlü daha tutkulu bir şekilde ilişkinize devam edebilirsiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları çözüyorsun!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Gereksiz bir panik halinde olduğunu sen de fark etmiş olmalısın ki kısa da olsa şehir dışına çıkmak için fırsat kollayacaksın. Gün içinde sevgiline fikirlerini ifade edebilmek için yoğun istek içinde olabilirsin. Eğer bekâr bir Akrep burcuysan, gireceğin bir ortamda sana ilgi gösteren bir ile tanışabilirsin. Bu kişinin sana karşı olan ilgisine anlam verememen mümkün olabilir. Sende bir şüphe uyandıracağı kesin. Bu ara yapacağın bir ödeme var ve nasıl ödeyeceğini düşünüyorsan, bugün içini rahatlatacak bir haber alabilirsin. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşının sıkıntılarına çözüm üreteceksin.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizin göremediğiniz yönleriyle yüzleşebilirsiniz. Aile yaşamınızda uğrayacağınız bir haksızlık söz konusu olabilir. Kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla oluşturacağınız mini topluluk etkinlikleri bugün size iyi gelebilir. Sizi anlayan kişilerle etkileşim içerisinde olmak ruhunuzu besleyen bir hale bürünebilir.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; bugün kalbini kıran insanlarla birtakım konuşmalar yapman söz konusu olabilir. Yorum yapman gereken konularda dikkatli ve akıllıca hareket edersen, kazanan sen olabilirsin. Güçlü mantığın sayesinde kimsenin sana karışmasına izin vermeyeceğin bir gündesin. Yeni şartların lehine gelişmesi seni şaşırtabilir. Enerjin tüm gün boyunca yüksek olacak.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde finansal konularda gelişmeler yaşanabilir. Kolay para kazanma arzusu beklendiği gibi sonuçlanmayabilir. Akşamüstü yönsüzlük ve konsatrasyon sorunu olası. Bugün ilişkilerde dengeyi koruyun.

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gayrimenkul alım satımı ile ilgilenmek ya da toprakla uğraşmak için güzel bir gün. Kardeşinize vereceğiniz destek onun için çok anlamlı olacaktır. Komşunuzla ortak biryapabilirsiniz. Aşk ve evlilik hayatınızda köklü karar değişimleri önünüze çıkar. Acele etmeden iyice düşünmelisiniz. aşk Burç burç yorumları Cumartesi evlilik günlük burç yorumları

11 Mayıs 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

11 Mayıs 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 44' 00" R
Ay
Yay
18° 32' 24"
Merkür
Koç
16° 08' 35"
Venüs
Koç
27° 35' 09"
Mars
Balık
27° 35' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 44"
Satürn
Balık
16° 19' 38"
Uranüs
Boğa
22° 11' 22"
Neptün
Balık
28° 49' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 06"
Lilith
Başak
23° 01' 49"
True Node
Koç
15° 28' 37"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>