Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Merhametin Öfkenden Büyük Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 100%

Gün doğumunu izleyin. Gözlerinizi etrafınızdaki güzelliğe açın ve harekete geçmek için ilham alın. Biri sizi şaşırtmaya çalışıyor olabilir, bu yüzden beklenmedik şeylere hazır olun. Başkalarıyla özgürce paylaşmanız gereken çok zengin bir kalbiniz var. Yardımsever doğanız, başkalarını size çekecek ve gününüzün zahmetsiz bir şekilde akmasına yardım edecek. İnsanlara öğrenmeleri gerektiğini düşündüğünüz şeyleri öğretin.

Biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Yaşam alanınızdan bıkmış olabilirsiniz. Belki de evinizi daha rahat hale getirmek için bir şeyler yapmanız gerekir. Daha pozitif bir enerji akışı yaratabilecek birkaç basit ekleme yapmak isteyebilirsiniz. Belki yeni bir kitaplık ya da güzel bir kanepe satın alma zamanı gelmiş olabilir. Kalıcı değeri olan bir eşyaya yatırım yapmaktan korkmayın. Ruhunuzu neşelendirmek için bu herhangi bir şey bile olabilir!

Bugün, sezgileriniz her zamankinden daha kuvvetli. Olasıfırsatları da dahil bir kaç telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu yüzden, bu kuvvetli sezgilerinizi hangisinin işe yarar hangisinin olmayacağını anlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda, birkaç arkadaşınız size bir grup aktivitesine katılmayı teklif edebilir bu sizin de isteyeceğiniz türden bir aktivite olabilir. Tereddüt etmeyin. Gidin ve harika bir gün geçirin.

Yaşam alanında birkaç değişikliğe gitmek isteyebilirsin. Günün enerjisi biraz huzursuzluj hislerini kabartabilir. Yeni ve farklı bir şeyler istiyorsun. Çok beğendiğin bir mobilya aklından çıkmıyor olabilir ve bunu satın almak isteyebilirsin. Evine farklı bir hava gelmiş olur! Ya da duvarları boyamaktan keyif alabilirsin. Deneysellikten çekinme!Belki son zamanlarda başkalarına yardım etmekle çok fazla zaman geçirdiniz ve şimdi de sıra kendi ruhunuzu tazelemeye gelmiş olabilir. Şu anda düzenli meditasyon yapıyorsanız, yenilenmenin en iyi yolu bu olabilir. Bu yolu daha önce denemediyseniz, üzerine biraz araştırma yapın. İnternette bu konuyla ilgili birçok kaynak var ve yerel kitapçınız da size ihtiyacınız olanları sunabilir. İstediğiniz buysa ya da denemeyi çok istiyorsanız bu gerçekten gülümsemek kadar basit bir şey. Bu eski tekniği öğrendiğinize pişman olmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, düşündüklerinizi gerçekleştirme konusunda kendinize fazlasıyla güvenmelisiniz. Doğru ifadelerin her açıdan önemli olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durum karmaşık gösterecek olsa da arzu ettiğiniz takdirde üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir gündesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

12 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ilişkilerinde heyecan ve merak duygusu güçlenebilir. Yalnızlar bir ilişki veya flört içerisinde olabilir. İlişkilere ve insanlara farklı bir gözle bakabilir, özellikle akşam saatlerinde farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sert çıkışlarda bulunsan da yufka yürekliliğin tuttuğun merhametini esirgemiyorsun. Evli bir Akrep burcuysan evliliğindeki sorunları çözmek için aceleci davranabilirsin. Karşı tarafa duygusal olarak toparlanması için fırsat vermelisin. Çok sık görüşmediğin bir arkadaşın ile samimi ilişkiler kuruyorsun.

12 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir başlangıç yapmak için cesaretinizin gelmesini bekliyorsunuz. Adım atmaktan korkmanız yaşama geç kalmanıza neden olabilir. Cesaret ve güveni içinizde arayın, bulacaksınız.

12 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk hayatınızdaki konularınız gündeminizi etkileyebilir. Açığa çıkan sabırsızlık duygusuyla, fevri hareketlerde bulunabilirsiniz. Bu ilişkilerinizde huzursuzluğa neden olabilir. Gün boyu tepkilerinizi kontrol etmeye özen göstermelisiniz. İş hayatınızdaki mücadeleci tutumunuz sizi yorabilir. Cesaretli davranışlarınız sayesinde güzel sonuçlar elde edersiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamda sizden gelen bazı eksiklikleri akıcı üslubunuz ile kontrol altına alabileceksiniz hatta kafa karışıklığı yaratabilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

12 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Flörtünüzle bağlantı kurmak için biraz daha zaman ayırmanın zamanı geldi. Küçük tartışmalarda uzlaşma sağlamak ikinizi daha da yakınlaştıracak. Biraz savunmasız olmaktan çekinmemelisiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde çok şüphecisiniz. Yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız. 

12 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, olayları yönetmeye çalışmak yerine, mevcut duruma uyum sağlamanız gerekiyor. İlişkilerinizin yönetimini de başkalarına devredin ve kendinizi hayatın akışına bırakın. Böylece, gerginlikten uzak, oldukça huzurlu bir gün geçireceksiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda uzun mesafeler varsa bugün birbirinizi çok özleyeceksiniz. Karşınıza büyük birfırsatı çıkacak ve çok mutlu olacaksınız. Hayatınızda olan her şey için endişelenmeyi bırakın ve kendinize zaman ayırmaya çalışın.

12 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin arkadaşlık ilişkileri sizi rahatsız ediyor gibi. Bu konuda duygusal davranıyorsunuz. Riskli ve aceleci kararlardan uzak durmalısınız. Size oyun oynamak isteyen kimse, kazdığı kuyuya kendisi düşecek. Maddi ve manevi bakımdan sakıncalı bir durumdan kurtulacaksınız. Maddi konularla ilgili yapacağınız yatırımlarda dikkatli olmaya çalışın. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun

12 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 24" R
Ay
Balık
11° 13' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 36"
Venüs
Boğa
05° 02' 18"
Mars
Koç
02° 15' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 25"
Satürn
Balık
16° 51' 31"
Uranüs
Boğa
22° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 00' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 33"
Lilith
Başak
23° 42' 05"
True Node
Koç
15° 22' 25"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>