Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Önlem Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Çapkın bir meslektaşınızın ilgisi karşısında şaşırabilirsiniz. Gün boyunca, bu kişi size olan romantik ilgisini ifade eden mesajlar gönderiyor olabilir. Bunlara cevap verip vermeme konusunda karar vermeniz gerekecek. Şu anda bir ilişki içindeyseniz, belki de bu mesajları görmezden gelmek en iyisidir. Ancak eğer bekarsanız, bu ilginç durumu biraz daha keşfetmek isteyebilirsiniz.

Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacaksınız. Bazen biraz utangaç ve dili tutulmuş gibi olabilirsiniz, ama bugün olmayacaksınız! Yabancılarla sohbet etmek için ilham alacaksınız. Konuşma havasında olacaksınız ve yeni sosyal bağlantılar kurmaya istekli olacaksınız. Kendinizi asansörde bir tanıdıkla konuşurken bulabilirsiniz. Beş dakikalık bir konuşma bir saate kadar kendi kendine uzayabilir! Ama sadece o kadar sosyal olmayın, hiçbir işi bitiremezsiniz.

İş yöneliminiz hakkında bugün biraz belirsizlik yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuz birden kaybolabilir. Neler oluyor? Evrensel rezonansları olan projelere dahil olma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yalnızca çıkarlarınızı ilgilendiren ya da dar kapsamlı projeler artık dikkatinizi çekmiyor.

Metotsal bir insansın. Hayatını düzenli ve planlı şekilde yaşamayı seviyorsun. Okuldan mezun olduğundan beri, hayatına tamamladığın derslerden oluşan bir süreçmiş gibi yaklaştın. Kariyerine, romantik yaşamına ve ruhsallığa konsantre oldun. Şimdi ise, bu farklı şeylerin nasıl da bir araya gelebildiğini göreceksin.Bugün partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlık her şeyin açıkça ifade edildiği ve bol bol özür dilenen bir konuşmayla son bulabilir. Birçok konunun açıklığa kavuştuğunu ve artık birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Yeni gelişmeler ya da en azından şu anki ev nüfusunuzda bir değişiklik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim konuları için garip bir gün olabilir. Önemli bir telefon görüşmesinin ortasında hattan düşebilir ya da henüz daha cümlesini bitirmemişken biri çıkıp çok dramatik bir şey söyleyebilir. Bu yüzden gününüz hakkında kafanızda bazı soru işaretleri belirebilir. Bu sorunlar şu anda tamamen çözülebilecek noktada olmayabilir. Bu sebeple sabırlı olup, ilişkiniz hakkında vardığınız hiçbir sonuca doğrudan atlamayın.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Gün içinde kazalara ve aksiliklere karşı dikkat edin. Ufak yaralanmalar, düşme, çarpma gibi durumlara açık olabilirsiniz. Komşular ve kardeşlerle iletişim sorunları yaşanabilir, anlayışlı ve sakin olun.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önlemlerini erkenden alman,hayatında gelişen sıkıntıları daha rahat atlatmanı sağlayacak. Her koşulda tedbiri elden bırakmıyorsun. Yakın arkadaşlarının zor günlerinde yanında olman, ne kadar iyi bir dost olduğunu bir kez daha gösterecek. İlişkisi yeni başlayan bir Akrep burcuysan, geçmişten gelen güven problemleri sorun yaşamanıza neden olabilir. İki taraf içinde çözüm üretmek isteyeceksin.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sıkışmış hissediyorsanız kaçmayı düşünmeyin. Uzaklaşmak sorunu değiştirmeyecek ve çözmeyecektir. Bunun yerine iç dünyanıza dönerek, kendinizle vakit geçirmek size daha iyi gelecektir. Bazı şeyleri hemen yapmak istiyor olabilirsiniz, acele etmeyin. Önce kendinize zaman ayırın.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimi yoğun bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Alacağınız yeni haberler planlarınızda değişiklik yapabilir. Ortaklı para konuları sizi uğraştırabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde kadın arkadaşlarınızla birlikte plan yapabilirsiniz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda verimli hissetmenizle beraber özgüveniniz de yerine gelebilir. Kendinizi herhangi bir konuda yeterli görebilirsiniz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün fethetme isteğinizin aktif duruma geldiğini ve zihninizin de harekete geçmeye elverişli olduğunu fark edebilirsiniz. Bu hisse kulak verin ve içinizdeki ateşi körüklemekten çekinmeyin. Her duruma yaklaşım biçiminizde belirli bir risk almaya istekli olduğunuz sürece etki alanınızı fazlasıyla genişletebilirsiniz. Yaptığınız işlerde atılgan ve cesur olun.

13 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizinle bir ilişki kurmak isteyenlerden neden kaçtığınızı düşünmenin vakti geldi. Karşınıza çıkan insanlar tam kaleminiz olmasa da aslında bunu anlamak için bir şans bile vermiyorsunuz. Korkularınız ve endişeleriniz hakkında geçmişle bir bağ kurabilir ve anlamlandırarak çözüme bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Değişime hazırsınız. Arkadaşlarınızla organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli başarınızı arttırmayı denemelisiniz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Amaçlarınızın dışına çıkmamalısınız. Düşündüklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak enerjiler alıyorsunuz. Alışkanlıklarınızın da bu süreç içerisinde değişiklik gösterme ihtimali var. Etkin enerjiler altındasınız ve bundan doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş hayatınızın yoğunluğu yüzünden kendinizi biraz sevgilinizden uzaklaşmış hissedebilirsiniz. Ama emin olun, onun duygularında hiçbir değişiklik yok. İş yerinde yaşadığınız bir problemin üzerine yeterince gitmiyorsunuz. Olanakların yeterli olmadığını düşünmeyin. Gevşekliğe gösterdiğiniz tepki, bazı durumlarda karşı tepkiler doğurabilir. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmesin.

13 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 21' 28" R
Ay
Yengeç
05° 54' 59" R
Merkür
Koç
25° 14' 42"
Venüs
Boğa
14° 53' 53"
Mars
Koç
08° 23' 44"
Jüpiter
Boğa
26° 36' 24"
Satürn
Balık
17° 29' 52"
Uranüs
Boğa
22° 59' 55"
Neptün
Balık
29° 13' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
21° 16' 36"
Lilith
Başak
24° 35' 22"
True Node
Koç
15° 03' 46"
Son Güncelleme : 11/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>