Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kafanı Dağıtmak İstiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 20%

Bugün topluluk etkinliklerine katılmak isteyebilirsiniz. Şanssız insanlar üzerinde olumlu etkisi olan bir kulüp ya da dini bir gruba katılmaktan ilham alabilirsiniz. Manevi yönünüz ön planda olabilir ve başkalarına bir şeyler verme havasında olacaksınız. Bu iyi bir şey çünkü büyük bir ruhunuz ve kişiliğiniz var! İçten paylaşım yapabilen birisiniz.

İşler sizin için iyi gidiyor olmalı. Her şey tıkırında gidiyor ve kalkış için pist müsait. Ancak, olmanız gereken yerden saparsanız, bir şeyden sert bir hatırlatma alabilir, ya da birisi sizi azarlayabilir. İş yerinde güçlü güçler var ve onlara karşı olmak yerine onlarla çalışmak sizin yararınıza olacaktır. Odak noktanıza ve içsel ruhunuza uygun olan yaşamın bu yönlerine odaklanın.

Başka bir ülkede yaşamayı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse, belki artık bunun zamanı gelmiştir. Faaliyet alanınızdaki şeylerin gerçekleştiği yerde olmalısınız. İnsanlar sizin naptığınızla çok ilgileniyor. Bir karar verin ve buna bu karar sadık kalın!

Kararsızlığın yüzünden bütün fırsatlar elinden kaçıp gidebilir. Seni gitmek istediğin yöne götüreceğine inandığın yola hemen baş koymalısın. Kendi ismini katılımcılar arasına yazdırmalısın! Bugün fırsatların ayağına gelmesini bekleyebileceğin bir gün değil. Eğer inandığın bir şey karşına çıkarsa, ona doğru ilerle. Spontane hareket et ve giriştiğin eylemin sonuçlarına çok da odaklanma.Bugün tam anlamıyla her şeyden bıkmış usanmış bir haldesin! Öfkeni bu kadar yükseltecek sadece tek bir insan var. O da tabi ki sensin! Bugünün açıları, seni davranış değişikliğine götürebilecek varoluş krizlerini destekler nitelikte. Bundan sonra kelimelerini daha dikkatli seçmeyi unutmayacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşınıza çıkan her türlü problemi çözmek için yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin. Mutlaka rasyonel ve sistemli bir tutum izlemeniz gerekiyormuş gibi hissetmeyin, zira bu düşünce yapısı zaten daha önce denendi. Şimdi daha sezgisel bir yöntem bulmanın zamanı. Duyarlı tabiatınızı daha çok çalıştırın!

14 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rahatlama ve sakinleşme adına zaman dilimleri yaratmalı, stres ve gerilim içinde kalmamaya özen göstermelisiniz. Mevcut rahatsızlıklarla ilgili şifa çalışmaya başlıyor. Aşk ilişkileri ve sosyal ilişkilerde anlama-anlaşılma öne çıkacak ve önem kazanacak. İlişkiler buna göre ilerleyebilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin ruh halin yerini duygusal değişikliklere bırakabilir. Fakat sen kendini dengede tutmaya çalışıyorsun. Yakın bir dostunla kafanı dağıtmak isteyebilirsin. Sürekli gittiğiniz yerden farklı bir mekân tercihi yaparak farklılık yapıyorsun. Ailesi ile yaşayan bir Akrep burcuysan gece onlarla uzun bir sohbet gerçekleştirebilir, keyiflenebilirsin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle ilgili sorunları çözmek için harika bir gün. Geçmişte yaşanan sorunları artık geride bırakmalı ve geçmişe bir sünger çekmelisiniz. Her şeye yeniden başlamak size iyi gelecektir. 

14 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız durumlar olabilir. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz zamanlar var. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi bulanık hissedebilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anıtsal değişiklikler artık kaçınılmazdır. Dikkatle insanların hayatlarını unutmadan neyi değiştireceğinize karar verin. Siz toplumsal düzeydeki değişime aracılık edebilirsiniz - geçmişten tamamen kopmak için hazır olun. Sadece doğru olmayan şeyleri değiştirdiğinizden emin olun. Sakinliğinizi koruyun.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaçmak ya da kaçmamak, işte bütün mesele bu! Enerjiniz, flört eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor. Doğru olanı değil içinizden geleni yapın!

14 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ediyor. Sosyal çevrenizle ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün olacaktır.Kişisel hedefleriniz üzerine kafa yorabilir, amaçlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Güneş ile Mars arasındaki karşıtlık günlük hayatınızda karşılaşabileceğiniz problemlere işaret ediyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız, ekip çalışması yapmak kolay olmayabilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte huzur verici ve sakin bir günün tadını çıkaracaksınız. İş yerinizdeki bir arkadaşınız ile ufak bir tartışmaya girebilirsiniz. Bugün insanlarla dolu bir odada bile kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zaman zaman sevdiğiniz kişiyle yeterince dost olup olmadığınızı sorguluyorsunuz. Peki acaba siz bunun için gereken çabayı gösterebiliyor musunuz? İş yaşantınızda göz önünde bulunmak için çaba sarf edebileceğiniz ve bu amaçla güç kullanabileceğiniz bir gün. Yeniliğe açık yapınız çalışmalarınıza hız kazandıracak. Fakat hırslı yaklaşımlarınız çevrenizde gerginlik yaratabilir. Elinizdeki bir mülkün paraya dönüşebilme olasılığı oldukça kuvvetli. Endişe edilecek bir sağlık probleminiz bulunmuyor.

14 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 56' 09"
Ay
Kova
16° 44' 36"
Merkür
Koç
17° 34' 02"
Venüs
Boğa
02° 55' 00"
Mars
Koç
00° 55' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 14"
Satürn
Balık
16° 42' 41"
Uranüs
Boğa
22° 26' 10"
Neptün
Balık
28° 57' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 47"
Lilith
Başak
23° 30' 37"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>