Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Israrcısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 40%

Bazen inatçı oluyorsunuz! Sorunları kendi yolunuzla halletmeyi seviyor ve başkalarından yardım istemekten nefret ediyorsunuz. Ancak, endişeleriniz veya zorluklarınızı sevdiklerinize açtığınızda işler sizin için çok daha kolay olabilir. Belki de evinizde üzerinde çalıştığınız fiziksel bir proje var. Bunu tamamlamanıza yardımcı olacak bazı insanlara ihtiyacınız olabilir. Gururu bırakın ve yardım isteyin!

Şu sıralar kimse sizden daha modern ve ileri görüşlü değil. Her tür yeniliği yakından takip ediyor ve avangard bir gruba dahil olmak için karşı konulamaz bir istek duyuyorsunuz. İşleri eski yöntemlerle halletmek, size "eski kafalı" geliyor ve artık herhangi bir yerde bunu görmek istemiyorsunuz. Hiddetli bir ruh hali içindesiniz. İşyerinde çatışma yaratmamaya dikkat edin.

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Ufuklarını genişletmek için yeni yollar bul. Mesela internette keşfedilecek bir çok şey olabilir. Ya da okuduğun okulun sunduğu olanaklardan faydalanabilirsin. Ne öğrenmekten keyif alacağını düşün. İşin için yeni bir kursa gidebilir ya da el işleriyle ilgilenebilirsin. Ya da savunma sporları veya Japonca öğrenmek de hoşuna gidebilir. Düşün ve bul!Bugün bazı heyecan verici haberler seni harekete geçirebilir. Bu, yeni insanların çevrene dahil olması ve yeni ekipmanların olaylara dahil olması ya da asla hayalini bile kurmayacağın türden olaylar dizisi olabilir. Bu durum senin iyi bir ara vermen için seni şekillendirebilir çünkü bu yeni durum senin yeteneklerine neredeyse mükemmel bir şekilde uyacak. Bunu bir fırsat olarak değerlendir, sende büyük değişiklikler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işleri halletmek için muhteşem bir gün olacak. Astronomik durumlar sizi enerjik ve tezcanlı hissettirecek, bu yüzden elinizde beklettiğiniz bir yapılacaklar listeniz varsa, onu kaptığınız gibi işe girişin. Sosyalleşmek için gereğinden fazla zaman geçirme arzunuzu bastırmanız gerekebilir. Önceliklerinize odaklanırsanız, farkına bile farmadan işleri bitireceksiniz ve önünüzde oyun oynamak için bir hayli zaman kalacak!

14 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hedefleriniz, görev ve sorumluluklarınız konusunda kararlılık sergileyebilirsiniz. Organizasyon, düzen, plan ve program gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz ancak kontrolünüz dışında yaşanabilecek gelişmeleri dikkate almayı unutmayın.

14 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aklına koyduğun her konuda ısrarlı davranabilirsin. Bilinçaltında bazı konuları araştırmak ve incelemek konusunda merakın tetiklenebilir. Eğer ailene karşı mahcup olduğunu düşünüyorsan, onlara yapacağın sürpriz ziyaret son derece cömert bir sofra ile karşılaşmana neden olabilir. Bugün, para ile ilgili geçecek konuları çok açmamanı tavsiye ederim. Gereksiz diyaloglara dönüşme ihtimali yüksek olabilir! İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı çeşitli hediyeler alma ihtiyacı içerisine girebilirsin.

14 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde biraz daha fazla empati yapmak önemli olacaktır. Gündelik rutinlerinizle ilgili yenilikçi yaklaşımlar benimseyebilirsiniz. Ortaklı ilişkilerinizde çok fazla rekabet içeren ifadeler kullanmamanız doğru olacaktır.Content Video - 13 Ocak - 19 Ocak hafta burç yorumları

14 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İleride yapmak istediğiniz işlerinizi planlayarak, detaylandırmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sosyal konularınızda bileciddiyetiyle yaklaşacağınız, düzen isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda, çalışma arkadaşlarınızdan gelebilecek yardımlar söz konusu. Akşam saatlerinde zihin veya duygular daha karmaşık hissedilebilir.

14 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda gösterdiğiniz azim sizi yorgun düşürebilir, bugünlerde dinlenmeye ya da kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak aktivitelere yönelebilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal işlerinizde başarı görünürken, ilişkilerinizde romantik ve ruhsal etkiler altında, sevdiğiniz kişi ile bağlarınızı güçlendirebilir, ilişkinizi geliştirebilir ve birbirinize daha fazla zaman ayırma ihtiyacınızı paylaşabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızdan biriyle aile üyelerinizin daha önceden fark etmediğiniz bir bağı olduğunu öğreneceksiniz. Bu bağ arkadaşınızla siz daha tanışmadan önce kurulmuş ve muhtemelen işle alakalı olmalı. Bu durum sizin de işinize gelecek bir ortam oluşturabilir.

14 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Satürn ve Plüton kavuşumuna Güneş'in de eşlik ettiği bugün yakın çevrenizdeki kişilerden önemli haberler alabilirsiniz.İletişim tarzınıza dikkat edin, çevreniz tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Venüs'ün aşk evinize girişi ile birlikte fazlasıyla romantik bir döneme giriyorsunuz. Bugünlerde kalbinizin hızlı atmasına sebep olacak birisi hayatınıza girebilir.

14 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızdaki bazı etkiler işinize yansıyarak üzerinizde baskı kurabilirler. Bunun sonucunda konsantrasyonunuzu kaybedebilir ve günlük işlerde bile zorlanmaya başlayabilirsiniz. Yorulabilir ve insanları yanlış anlayabilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrep burcu maddi anlamda gelen negatif haberler, b planınıza ilerlemenize sebep olacaktır. Doğal olarak siz de bazı tedirginlikler yaşayabilirsiniz. Ne olursa olsun kendinize güveniyorsunuz. Çevrenizde köklü bir değişiklik söz konusu. Bazı Akrep burçları uzun süredir yaşadıkları yerden taşınıyor olabilirler.

14 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; romantik ilişkilerde keyifli günler yaşanabileceği gibi yeni kararlar alınarak ilişkiyi başka bir boyuta da taşıyabilirsin. Maddi konular kendini huzursuz hissetmene neden olabilir. Ancak şansının dönmesini de sağlayacak fırsatlar ayağına gelebilir. Arkadaşlarınla aranda oluşabilecek gerginlikler hayal kırıklığı yaşatabilir.

14 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>