Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu şekilde bir kıskançlıkla bir zamanlar ona neler çektirmiş olduğunuzu unutuyorsunuz. Kıskanıldığınız zamanlarda da kıskançlığın ne kadar yersiz, boş bir duygu olduğunu düşünüyorsunuz.

Her gün bir arkadaşınızın işinden olmasına sadece seyirci kalabiliyorsunuz. Kendiniz adına da endişeleriniz ve önlem arayışlarınız var. İş hayatınızdaki son gelişmeler sizi çok üzüyor

Partnerinizle birlikte olduğunuzda çok masraflı bir ikili olarak geziyorsunuz. Birinizden birinin bu gidişe dur demesi gerekiyor. Para durumunuzu yavaş, yavaş yoluna koymanız gerekiyor.

Başarılarınıza yeniden bir bakarsanız, biraz daha iç huzuruyla çalışmanız mümkün olacak. İş güvenliğinizle ilgili endişeleriniz gittikçe fobi haline geliyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz biraz daha ilgi ve özen bekliyor. Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayacaksınız. Bu da, konuyla ilgili umudunuzu ertelemenize yol açacak. Kolayca teslim olan biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda da inatçılık olarak algılanıyor.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 06:34 Ay-Jüpiter karşıtlığı,veya özel meselelerimizi düzene kavuşturmak isteğimizi işaret ediyor. Mecburiyetler canımızı sıkar ve biz huzur ararız. Aslında ihtiyacımız, bizi anlayacak, yanımızda olacak bir insandır. Yalnızlık bizi yorar. Desteklenmek, sevilmek isteriz. Eğer mutluluk, denge, paylaşım hayatımızda varsa, her konuda tatmin oluruz. Saat 13:43 Güneş-Uranüs karşıtlığı ihtisas yaptığınız alanla ilgilibulma zorluklarının yarattığı gerilimi işaret eder. Aslında serbest çalışmak istersiniz fakat dışarıdaki koşullar nedeniyle bunu da yapmakta zorlanırsınız. İlişkileriyle alakalı problemlerle uğraşabilirsiniz. Karşılıklı restleşmeler, atışmalar, gereksiz sözler sinirinizi bozar. Bu tarih, yeni işe başlayan özellikle stajyer konumundaki kişilerin yaşadıkları zorlukları işaret edebilir. Hangi konuyla ilgili olursa olsun bir şeyi derleyip toparlamak, düzene koyabilmek anlamında sabırlı olmak gerekir. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, çalışma ortamı veya günlük temponuz içinde biraz gerginliğe sebep olabilir. Baş ağrısı, öfkelenmek, birilerine tahammül etmekte zorlanma gibi durumlar görülebilir. Bazen de, aşırı çalışma, bir işin üzerine fazla eğilme nedeniyle yorulmanıza anlamına da gelir. Dikkatsizlik neticesi minik kazalar olabilir. Tedbiri elden bırakmayalım, aceleci davranmayalım. Saat 14:47 Ay-Satürn görünümü, aktif ve özgür biçimde hareket etmemize engel olan koşulları, maddi durumumuzu,veya eğitimle ilgili konuları, yaşadığımız ortamı gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Saat 16:54 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, içimizden geçenleri ifade etme arzumuzun işaretçisidir. Her ne kadar, isteklerimizi çekinmeden söylemek istesek de, bizi durduran, tekrar düşünmeye sevk eden vicdanımızın sesini duymazdan gelmeyiz. Saat 18:20 Ay-Pluto görünümü, baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler devam ediyor. Bazı Akrepler içindeğişimi var. Önünüze sunulan seçenekleri doğru bir şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Değişik alanlarda tercihlerinizi kullanabilirsiniz Kar amaçlı çalışmalara yönelerek, maddi gücünüzü artırma yoluna gidebilirsiniz. Dostlarınızla özlem giderebileceğiniz bir gün içindesiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde size kendinizi daha rahat hissettirecek, yeni şeyler keşfetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Evden yapılan çalışmalar veya evde tamamlanan işler söz konusu olabilir. Biraz romantizm ilişkilerinize iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın daha çokve ani gelişmeler yüzünden meşguliyetler gündeme gelebilir. Önce önceliklerinizi belirleyin.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularla yaşayan bir kişisiniz. Bulunacağınız ortamlarda sosyal yönlerinizi ve girişimciliğinizi ortaya koyacaksınız. Eklem ağrılarınızın arttığı bir gün içindesiniz. Hareketsizlik size çok şey kaybettiriyor. Spora ağırlık vermelisiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kadersel ve ani olaylara açık olacaksınız. Elinizden olaylara müdahale etmek için çok bir şey gelmeyecek. Böyle bir durumla karşılaşırsanız sakin olmaya ve sağlığınızı zorlamamaya özen gösterin.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Vücutta baş, kalça ve bacaklara dikkat etmelisiniz. Koç burcu enerjisi biraz hoyrattır. Aşırı hareketten kas tutulmaları ve lif kopmaları riski taşıyabilirsiniz.Gündelik işlerinizde ve hizmet alanınızda insan ilişkilerinin ağırlığını hissedebilirsiniz. Aceleci ve zorlama davranışlar nedeniyle sorunlar yaşamanız mümkündür. Sabırlı ve sakin davranışlar sergilemelisiniz. Akşama doğru beklenmedik baş ağrılarıyla karşılaşabilirsiniz. Kendinize sıra dışı bir evcil hayvan alma isteğinde bulunabilirsiniz. Hizmet alanınızda ani çıkışlar kaydedebilirsiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmayın. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

15 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 02' 23" R
Ay
Aslan
11° 19' 57" R
Merkür
Koç
28° 21' 15"
Venüs
Boğa
18° 18' 60"
Mars
Koç
10° 31' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 43"
Satürn
Balık
17° 42' 03"
Uranüs
Boğa
23° 09' 36"
Neptün
Balık
29° 17' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 20"
Lilith
Başak
24° 53' 51"
True Node
Koç
14° 53' 21"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>