Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Fırsatlar Yeniden Karşında Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Uzun zamandır aklında olan insanla konuşabilirsin bugün. Onun da sana ilgisi olduğunu fark edip daha derin konuşmalara girebilirsin. Her zaman istediğin kafa dengi ilişkiyi bulmaya daha da yaklaşman olası.

Çok yakın bir zamanda sorunlarınız için bazı kapıları çalacaksınız. İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz aile içinde tepki alsa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz.

Para biriktirmek gibi konularda bir sıkıntı yaşıyorsan eğer bugün bunu çözmek için bazı ciddi adımlar atman gerekebilir. Gerekli gördüğün ama vazgeçilebilir masrafları gözden geçirmek iyi bir başlangıç olacak. Bazı şeyleri yeniden düzenlemeye açık olabilirsin.

Genel olarak günü daha sakin ve kafana göre geçirmek sana çok daha iyi gelebilir. Kaygılarla günü yoğurmadan, istediğin şeylere odaklanarak sağlığına da bir fayda edecek şeylere yer açabilirsin. Bugün kendini zorlamaman en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tartışmaya girmekten kaçınman iyi olabilir. Gereksiz yere tansiyonu artırmaman gerekecek. Kontrol edemediğin olayları kafana çok fazla takmamanda yarar var. Olayları agresiflikle çözemediğini görmen gerekebilir.

15 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bu sabah kendinizi her zamankinden daha yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz. Ay ve Uranüs arasındaki açı nedeniyle sosyal anlamda kendinizi ifade etme konusunda zorlanacağınız bir gün yaşayacaksınız. Özellikle bugün dolunayın etkisini göz önünde bulundurarak hayatınızı doğruadan etkileyecek radikal kararlar vermemeye özen gösterin.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü ailene ayıracaksın. Evli bir Akrep burcuysan eşin ve onun ailesi hakkındaki sorunlara çözümler üretiyorsun. Gökyüzü, bugün önceden geri çevirmiş olabileceğin fırsatların yeniden gelebileceğine işaret ediyor. Zorlanan, daha önce açılmayan kapılar açılabilir. Eğer evli bir Akrep burcuysan, eşin ile romantik bir akşam yemeği hazırlayabilirsin.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınız ile ilgilenmek isterken fiziken çok fazla yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Rutin sağlık kontrollerinizi yaptıracaksınız. Vitamin ve destek almak bünyenize iyi gelebilir. Spor ve yürüyüşü hayatınıza dahil edin. Bol su içmeyi ihmal etmeyin.

15 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzdaki Ay tutulması öncesinde sizi kişisel açıdan hassas kılan konular, duygusal ihtiyaçlar öne çıkıyor. Şartları aşırı zorlamamaya bakmalısınız.

15 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ilişkilerinde etik anlayışı benimseyerek başarılı bir şekilde ilerleseniz de özel hayatınızdaki iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kafanızın üstünde bir çift antenle yaşıyor gibisiniz ve bu antenler bulunduğunuz yerin atmosferini anlamanız konusunda size yardımcı oluyor. Ancak bugün bazı karışık sinyaller alacaksınız. Tüm gün boyunca dün gece gördüğünüz rüyanın enerjisini hissedeceksiniz. Kişiliğiniz kendini geliştirecek ve değiştirecek, ve bu değişime izin vermek sizin elinizde!

15 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arzu ettiğiniz yoğunluğu, onu beslemek için gerekli olan dinlenme ve rahatlama ile dengelemek bugün zor olabilir. Başkalarıyla eğlenmeye çekilseniz de enerji seviyenizin muhtemelen sınırları vardır. Başkaları iyi vakit geçirmeniz için sizi kışkırtıyor olsa da dengeyi kendi başınıza bulmanız gerekecek. Kendiniz için ayağa kalkma konusunda tamamen rahat hissetmiyorsanız, insanların size ihtiyacınız olan alanı almak için bir bahane verebilir, o yüzden yapmanız gerekeni yapın!

15 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorunlarınız ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Önceçabalarınız göz dolduracak ve daha sonra paranızda artış olacaktır. Maddi konularda detaylar üzerinde durmalısınız.

15 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı bir cesaret ile cesaretsizlik arasında gidip geliyorsunuz. Geçmişinizi gözünüzün önüne getirirseniz, şu anda size çok zor gelen ve gözünüzü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksiniz. Böylece hem kendinizle hem çevrenizle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenizden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Plan ve projelerinizi hayata geçirmek yönünde kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Koşulları değiştirmek için sorumluluk almanız gerekiyor. Çözüm odaklı olmanızda fayda var.

15 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, olayları abartmamalısınız. Son günlerde çalışma temponuzdaki belirgin artış, sağlık sorunları getirebilir. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

15 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>