Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Doğru Hamleler Yapıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2020, Salı

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 10%

Sevgiliniz son zamanlarda ilişkinize, çeşitli aile vesorumlulukları tarafından boğulmuş olduğunuzu bildiği için çok fazla enerji harcadı. Şimdi sevgi ve tutkunuzu cömertçe verme sırası sizde. Bugün; daha iyi ilişkiler, dostluklar ve işbirlikleri oluşturmak için size çok fazla maneviyat ve sevgi enerjisinin olduğu bir gün. Aynı zamanda akış yaratacağınız ve insanları rahatlatacağınız bir zamandasınız, bu nedenle çok şey yapmanız gerekiyor.

İş yerinizdeki yanlış anlaşılmaları gidermek için iyi bir gün. İlerici, pozitif bir zihin çerçevesi içinde olacaksınız. Bu tutum, meslektaşlarınızla veya müşterilerinizle yaşadığınız tüm problemler üzerinde çalışmanıza yardımcı olacaktır. Çok duygusallaşmadan durumlara nesnel olarak bakabileceksiniz. Problem çözme yeteneğiniz bugün daha da artacaktır. Şu anda aklınıza gelen fikirlere güvenin!

Bugün kendinizi aktif olduğunuz alanda geliştirmek için kitap, magazin köşeleri ve gazete okurken bulabilirsiniz. İstediğiniz gibi finansal konularda bilgi sahibi olduğunu düşündüğünüz insanlara telefon edebilir, onlarla ilginç bir sohbete girebilirsiniz. Yeni insanlar şöyle dursun, yeni planlar ve fikirler sonuç getirebilir. Hepsinin listesini tutmaya devam edin, dinlenmek için kendinize zaman ayırın ve günün tadını çıkarın.

Rekabetçi bir modda olabilirsin. Birinden daha güçlü ve daha yetenekli olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun. Çok da agresifleşme çünkü bunun sana geri dönüşleri kötü olabilir. Biriyle sporda çekişmek konusunda kendine elbette izin verebilirsin. Rakibini tenise, squash'a ya da basketbola davet et. Sağlıklı fiziksel rekabetin kişisel hoşlaşmazlıklar için iyi olacağını göreceksin!Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oturup dinlenin, bulunduğunuzun yerin ve etrafınızdaki insanların keyfini çıkarın. Tutmanız gereken bir sözünüz var ve bu aralar bunu nasıl onurlandırabileceğinizi düşünmelisiniz. Her zaman kendinize, kendi hedef ve hırslarınıza odaklanmak yerine başkaları için bir şeyler yapın. İnsanlara ne kadar yatırım yaparsanız gelecekte bunun o kadar yararını göreceksiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kontrolcü, inatçı yanınız ortaya çıkabilir. Bildiğiniz gibi hareket etmek isteyebilirsiniz. Acelecilik, doğru planlama yapmanıza engel olabilir. Bu yüzden önemli kararlarda uzun vadeli düşünüp sakin hareket etmeli.

17 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Akrep burcuysan işinde verimli olacak karalar alabilirsin. Çocuklarına ayırdığın vakit faydalı oluyor. Çocuklarına sağladığın disiplin onların eğitim durumlarını olumlu etkiliyor. Dolaştığın mobilya mağazalardan esinlenerek evinde bazı değişimler yapmak istiyorsun. Finansal açıdan dikkatli olmalısın.

17 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın akrabalarınız ile iletişiminiz soğuk olabilir. Aradaki bağların olmayışı sizlerin de soğuk davranışlar sergilemenizi sağlayabilir. Eğer sizlere yaklaşmak isteyen yakınlarınız var ise bir şans verebilirsiniz. Biraz daha duygularınızı dışa vurmaktan korkmayın.

17 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli bir gün sizi bekliyor olabilir. Kardeşlerle ilgili konular önem kazanabilir. Ailenize karşı sorumlu olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili uğraşlar olabilir. İkili ilişkilerinizde hassas durumlar ortaya çıkabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konular veya hayalleriniz üzerinden gerçekleşecek yeni gelişmeler sizleri mutlu edecek. Bu durum huzurunuzu arttırabilir ancak durduğunuz arkadaşlıklara...

17 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen kafanızın dağınık olması iyidir. Kendinizi konsantre olmaya zorlamamalısınız. Biraz rahatlamaya çalışmalısınız.

17 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 19:34'e kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek.Gündüz saatlerinde finansal konular gündeminizi meşgul edecektir. Ancak, Ay'ın 10:54 ile 19:34 arasında boşlukta seyahat edecek oluşu beklediğiniz ödemelerde gecikmelerle karşılaşabileceğinizi gösteriyor. Ay'ın Oğlak burcuna girişi ile yakın çevrenizle ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Önümüzdeki birkaç gün iletişim trafiğiniz artacaktır. Yakın dostlarınız desteğinize ihtiyaç duyabilir.

17 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

17 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık gerçekçi olarak hayatınıza ruhsal motivasyonları uygulayabilirsiniz. Geleneksel dini etkilere bakılmaksızın, ruhsal inançlarınız hakkında geçmişteki sorularınız, inançlarınızı hayatınızın içine dahil etmenizi sağlar.

17 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi istemediği şeyler yapmak için zorlamış olabilirsiniz. Bu ilişkinizin kötü yöne gittiğinin işareti olabilir. Bunu önlemek zorundasınız. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak, bazen sizi zorda bırakıyor. Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Ödemelerinizin artması sizi düşündürüyor. Yakınlarınızın maddi desteği sıkıntılarınızdan kurtulmada etkili olacak. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz, yemekleri yavaş yavaş azaltın.

17 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 36' 15"
Ay
Akrep
17° 26' 32"
Merkür
Koç
26° 11' 18"
Venüs
Balık
20° 54' 35"
Mars
Balık
04° 31' 48"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 31"
Satürn
Balık
13° 14' 13"
Uranüs
Boğa
20° 38' 08"
Neptün
Balık
27° 47' 15"
Plüton
Kova
01° 49' 01"
Chiron
Koç
18° 45' 38"
Lilith
Başak
19° 44' 02"
True Node
Koç
15° 35' 39"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>