Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Fark Etmediğin Ayrıntıları Fark Ediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 90%

Beklenmedik bir sosyal etkinlik için davetiye alabilirsiniz. Örneğin, bir müşteriniz sizi yemeğe davet edebilir ya da belki bir tanıdığınız sizi bir partiye çağırabilir. Sevgiliniz bazı ani sosyal planlarla sizi şaşırtabilir. Dışarı çıkıp yeni insanlarla vakit geçirmeye açık olun. Kendinizi büyüleyici bir şekilde ifade etmenin keyfine varacaksınız. Sakin ve zeki tavırlarınızla insanların üzerinde olumlu bir izlenim bırakacaksınız.

İlişkilerinize pozitif enerji katmak için güzel bir gün. Stres yaşadığınız durumlarda huzur sağlamanız gerektiğini hissedeceksiniz. Sizi sinirlendiren birarkadaşınızla ateşkes ilan edin. Esprili olmaya çalışın ve bu kişiye şakalar yaparken ortak bir zemin bulmaya çalışın. İşleri biraz hafifletin ve mucizelerin gerçekleşmesini izleyin! Bu enerjiyi romantik ilişkinize veya sizden uzak olan herhangi bir aile üyesine de uygulayın.

Bugün sessizce oturup etrafınızdaki telaşı gözlemleme fırsatınız olduysa, insanların neden bu kadar sabırsız olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki, böyle bir felsefi fikirde olacağınıza dair çok küçük bir olasılık var. Ancak, bazı günlerde huzur ve meditasyon, endişe ve sıkıntıdan çok daha verimli olabiliyor. Bugünkü durum da aynı bu şekilde.

Bugün, çevrendekiler biraz delice davranıyor olsa da kendini gayet iyi hissediyorsun. İnsanların küçücük sorunları devasa boyutlar haline getirdiğini gördükçe adeta bir filozof gibi gözlem yapıp fikir yürüteceksin. Sinirleri oynamış olan bu insanlara karşı yüreklendirici ve yardımsever ol. Bazen bir iltifat, bir sarılma insanların modunu yükseltmeye yeter.Sosyal etkinlikler, bilim, teknoloji, okült, astroloji ya da sosyal bilimler gibi ilginç alanlarda faaliyet gösteren ilginç insanlarla sizi buluşturabilir. Bu insanlara hayran olmanız olası, onlar da size hayran olacak! Öte yandan, akşam kendinize, hayatınızdaki erkeğe özel biraz zaman ayırın. Tüm bu entelektüel sohbetin ardından yalnızca size özel sarf edilmiş basit tatlı sözler duymak isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

11 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kontrolünüz dışında durum ve koşullarla karşılaşabilirsiniz. İş yerinde, çalışma hayatınızda karmaşık ve plan dışı durumlar olabilir. Aile üyeleriyle geleeceğe dair konuşmalar yapılabilir. Bir görevden sıyrılma, bir istifa isteğinde olabilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yorgunluğunu ailene ayırdığın vakit ile atlatmayı tercih ediyorsun. Onlarla daha çok vakit geçirmen daha önce fark etmediğin ayrıntıları fark ettirebilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan geçmişte ilişki yaşadığın biri seni arayabilir. Arkadaş çevrende güvenle alakalı problemler yaşıyor olabilirsin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sanatsal yönünüz oldukça güçlü olabilir. Olaylara farklı bakış açınız sayesinde beklenilmedik çözümleri hayatınızda uyguluyorsunuz. Hayal dünyanızın duygularınızın önüne geçmesine izin vermelisiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinmeyen konular gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Kayıplar yaşamamaya özen gösterin. Elinizde olmayan nedenlerle başınıza gelen olaylar için kendinizi suçlamayın. İkili ilişkileriniz gün içinde önem kazanabilir. Ortaklı konular gündeme gelebilir, anlaşmalarda dikkatli davranın.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha başarılı bir dönemde olmak sizi ilerisi için de ayrıca umutlandırabilir. Aşk hayatınızda size verilen sevgiyi derinden hissedeceğiniz romantik...

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

11 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para hakkındaki eski tabuları yıkmak istemezsiniz. Arkadaşlarınız, keşke sorunlarınıza yardımcı olabilselerdi ancak ne yazık ki kendi başınızın çaresine bakmak zorundasınız.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, gündüz saatlerinde Başak burcunda seyahat etmeye devam edecek.Arkadaşlıklarınız ve sosyal çevrenizle ilgili konular ön planda olacaktır. Ay'ın boşlukta olacağı 13:58 ile 19:09 arasında girişeceğiniz işler sonuçsuz kalabilir. Önemli plan ve projelerinizi bu saat aralığına denk getirmemeniz daha iyi olacaktır. 19:10 itibariyle Ay'ın Terazi burcuna girişi ile içe dönük ve hassas bir ruh haline bürünüyorsunuz. Akşam saatlerinde bedensel ve ruhsal sağlığınıza iyi gelecek aktivitelere vakit ayırın.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha şefkatli ve dürüst olmaya çalışın. İş hayatınız ile ilgili çok önemli bir ileti alacaksınız ve çok sevineceksiniz. Bugün kendinizi ailenize karşı çok yumuşak ve nazik hissedeceksiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirebilirsiniz. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Kariyerinizde şansınız açık, fakat tanımadığınız yeni sorunlarla ilk kez karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun! İş hayatınızda yeni bir dönem açılmak üzere. Paraların tamamen suyunu çektiği bir dönemdesiniz, ama yakın geleceğinizde bol ışık görünüyor. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz

11 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 33"
Ay
Akrep
25° 24' 27"
Merkür
Koç
26° 29' 18"
Venüs
Balık
21° 42' 29"
Mars
Balık
05° 01' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 42"
Satürn
Balık
13° 18' 39"
Uranüs
Boğa
20° 39' 56"
Neptün
Balık
27° 48' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 54"
Lilith
Başak
19° 48' 20"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>