Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kısıtlanmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 30%

Bugün aniden, tamamlanması gereken çok fazla işiniz olduğunu fark edeceğinizi ve bu durumun canınızı sıkacağını öyleyebiliriz. Moralinizi yüksek tutun! Süreç, aslında olduğundan daha sıkıcı görünüyor. Biraz planlama ve odaklanmış disiplinle kendinizi çok fazla strese sokmadan her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Akşam ise, kendinizi bir yemek ya da film ile ödüllendirin.

Bazı nedenlerden dolayı şakalarınız genelde olduğu gibi iyi karşılanmıyor. Durumu ne kadar hafifletmeye çalışsanız da, ağır ve külfetli olmaya devam ediyor. Günün olaylarının, görmezden gelmeyi seçtiğiniz derin karanlık iç duygularla sizi yüzleşmeye zorlaması muhtemeldir. Bu meselelerle uğraşmak yerine, onları daha fazla şaka ile örtbas ediyorsunuz. Şimdi şakalar da işe yaramıyor, ne yapacaksınız?

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Organize etmek ve olmak için uygun bir moddasın. Metodolojik yaklaşımlar şu an tam sana göre. E-postalarını kontrol edip onları uygun bir şekilde sınıflamayı dene. Finansal belgelerini de düzeleyebilirsin. Her şeyi yerli yerine koyduğun takdirde iyi hissedeceksin. Sınıflandırmalarının bir listesini çıkar; yazıya dök.Bir arkadaşınıza beslediğiniz güçlü sadakat bağı sizi zorlu bir durumun içine sürükleyebilir bugün. Arkadaşınız sizden sizin için imkansız olmasa da yerine getirilmesi zor bir iyilik isteyebilir. Durumu bir değerlendirin ve yardım alabileceğiniz bir nokta olup olmadığına bir bakın. Yoksa, daha sonrasında da yardım alabilirsiniz. Bazen yapabileceğimizin en iyisi budur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının saldırganlıklarını fazla üstünüze alınmamaya özen gösterin. Ayrıca insanların davranışları size fazla sert gelirse de şaşırmayın. Büyük olasılıkla, bu tutumun sizinle değil daha çok onlarla ilgisi var. Yapılacak en iyi şey, kibirlerini ve güçlü doğalarını kulağınıza küpe yapmak. Belki de sizin kendinizin daha agresif bir tavır takınmanız gerekiyordur. Bugün arkanıza yaslanma ve pasif olma günü değil. Böyle yaparsanız, yolunuza çıkan lokomotif tarafından tamamen ezilmeniz muhtemel.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 14.04'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar yöneticilerle, aile büyükleriyle ilişkiler öne çıkabilir. Ortaklı işler üzerine odaklanabilirsiniz. Uzlaşma ve anlaşma sağlamanız gereken durumları saat 14.04'ten itibaren başlatabilir, adım atabilirsiniz. Bu saatten sonra daha disiplinli ve planlı ilerleyebilirsiniz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğünün kısıtlanmasını istemiyorsun. Özel hayatına da bugün bu şekilde yön vermeye başlayabilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan karşı tarafın sorumluluklarını ihmal etmesi seni gergin bir yapıya büründürebilir. Bu konuda onu uyarıyorsun. Ailen geleceğin konusunda fazla kaygılı olabilir.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınıza duygularınızı katarak ürettiğiniz projeler oldukça beğeni alıyor olabilir. Disiplinli çalışma şeklinize ilham kırıntılarını da eklediğinizde harika işler çıkartıyorsunuz. Uzman kimliğiniz ekip arkadaşlarınız tarafından onurlandırılabilir.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili yeni ümitler besleyeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki insanları etkileyebileceğiniz zamanlar var. Kişisel yeteneklerinizi sosyal konularda kullanabilirsiniz. Çalışma hayatınızda zorlandığınız zamanlarda, başkalarından destek alabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha fazla kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin de denge kurmasına izin vermeniz lazım. Onu dinleyin ve isteklerini anlamaya çalışın ve kabınız kadar değişime ayak uydurun.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınız iptal oldu ve bu aşırı derece canınızı sıkıyor. Ancak iyi tarafından bakın hep istediğiniz gibi evde rahatça vakit geçirebiliyorsunuz ve kimse sizi rahatsız etmiyor.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Başak burcuna giriş yapacağı 16:30'a kadar Aslan burcunda seyahat etmeye devam edecek.Sabah saatlerindeve kariyer konularınız ön planda olacaktır. 16:30 itibariyle sorumluluklarınızdan uzaklaşıp sosyalleşmekten keyif alacağınız bir ruh haline bürünüyorsunuz. Mars ile Venüs arasındaki karşıtlık fiziksel ve zihinsel sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gereken bir güne işaret ediyor.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayallerinizdeki gibi bir partner adayıyla karşılaşmanıza çok az kaldı. İş yerinizde üzerinize daha fazla sorumluluk almalısınız ve hünerlerinizi göstermelisiniz. Yakın arkadaşlarınız ile birlikte keyifli bir gün geçireceksiniz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerde yaşadığınız olaylar konusunda daha olumlu düşünmeye başladınız. Eskisi gibi her şeye üzülmüyorsunuz. Aşk hayatınızda mutluluk verici bazı deneyimler yaşama şansınız oldukça fazla. Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. İşinizle ilgili memnuniyetsizlik hissediyorsanız yeni fırsat arayışlarına girmek için uygun bir zaman. Açık olmanız ve pozitif enerjiniz bugün size önemli bir kapı açabilir. Maddi konularda yine çok şanslısınız. Gerginlikten kaynaklanan başağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

9 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 23' 04"
Ay
Akrep
14° 43' 13"
Merkür
Koç
26° 04' 23"
Venüs
Balık
20° 38' 06"
Mars
Balık
04° 21' 26"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 42"
Satürn
Balık
13° 12' 42"
Uranüs
Boğa
20° 37' 31"
Neptün
Balık
27° 46' 46"
Plüton
Kova
01° 48' 48"
Chiron
Koç
18° 44' 51"
Lilith
Başak
19° 42' 33"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>