Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İnişli çıkışlı duygular yaşayacağın bir gündesin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 100%
Sağlık 30%

Bugün duygularınız konusunda kısıtlanmış hissedebilirsiniz, ancak bu iyi bir şey olabilir. Bu durum karşısında daha kaygısız bir yaklaşım sergilemeye çalışın ve hiçbir şeyi fazla ciddiye almayın. Ne kadar esnek bir tutum sergileyebilirseniz, o kadar iyi olursunuz. Bir şeylerin çok fazla derinliklerine inmeyerek duygularınızı kontrol altında tutun.

Bugün kendinizi çok kararlı ve azimli hissedebilirsiniz. Görevlerinizi tamamlarken disiplinli olacak ve odaklanacaksınız. Meşgul edilmek ve bölünmek istemeyebilirsiniz, çünkü tamamen işe adanmış bir halde olacaksınız. Bu konsantrasyon çok faydalı olabilir. İşinizi ele almak için yeni bir yol bulabilir ve aklınızdan geçen fikirlere dikkat kesilmelisiniz.

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

Bugün öğretmen rolünü oynayabilirsin. Mesela bilgisayar kullanmak konusunda sıkıntı yaşayan birine yardım edebilirsin. Ya da bazı sıkıntıları konusunda onlara yol gösterebilirsin. İzlemeleri gereken yolları bir yere not alabilir; koçluk ya da danışmanlık yapabilirsin.Bugün eylemleriniz gerçekliğinize bir tutam hayal getirmek yönündeki güçlü arzunuzun etkisinde kalabilir. Rutin hayatınıza alışılmadık bir şeyler katabilirsiniz. Ne de olsa hayat bir komedi sahnesi değil mi? Başkalarını her şeyi bu kadar ciddiye almamaya teşvik edin ve insanların aydınlanmasına yardım ederken yaratıcı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin normalde olduğu kadar kolay yoluna girmediğini fark edebilirsiniz. Herkesin böyle günleri vardır; bu da sizin payınız. Gezegenlerin bugünkü konumu çoğu kişiyi olumsuz etkileyecek, dolayısıyla bugün başkalarının gerginliğiyle uğraşmaya hazırlıklı olmalısınız. Sizin neyin beklediğini önceden bilirseniz başa çıkmak bir nebze daha kolay olabilir.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünveya özel hayatınızda önemli bir netleşme, sonuçlanma yaşanabilir. Karşınızdaki kişilerden daha açık tavırlar görebilir, iyi-kötü sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sağlıklı beslenme, hafif sporlar gün içinde daha faydalı etkiler bırakacaktır.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni ilgi alanları edinebilirsin. El becerilerinin geliştiğini hissediyorsun. Sebze meyve ağırlıklı beslenmeye başlayabilirsin.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz özgürlüğünüzü kısıtlamaya çalışıyor olabilir. Tepkisel yaklaşmadan önce sizi anlamaları için kendinizi ifade etmelisiniz. Sinirsel bir gerginlikle hareket etmek her iki tarafı da kırmaya yetecektir. Sakin kalmalısınız.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın duygusal açıdan sizi sorumlu kılan koşullar var. Belki de eve yönelik işlerle ilgilenmek gerekebilir.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyalleşmenin tadını çıkartabilirsiniz. Maddi anlamda bugünlerde çok bereketli olmasanız da pratik zekanız ile sorunların üstesinden...

7 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak iyi gelebilir. Uzaklardan haberler gündeme gelebilir. Yurt dışı, uluslararası bağlantılı konular ve seyahatler gündeminize gelebilir.

7 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sözleştiğiniz gibi yürümeyen işler sizin canınızı her zaman sıkmıştır. Bugün bu konu hakkında uyarıcı nitelikte bir konuşma yapabilirsiniz. Bu en doğrusu olacaktır.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, bugün itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlıyor.Kariyer plan ve stratejilerinizi oluşturmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Partnerinizden veortaklarınızdan sizi şaşırtacak haberler alabilirsiniz. Toplum önündeki konumunuzu sorgulayabilir, uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşı cinsle ilişkilerinizde problemler var. Ya onlar sizi anlamıyor veya siz kendinizi anlatamıyorsunuz. Biraz içinize dönük yaşıyorsunuz. Onlarla aranızda hep mesafe var. Ancak bunu olumsuz bir olay gibi görmeyin ve özgürlüğünüzün tadını çıkarın.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı olan güveninizi kaybetmeye başladınız ve kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Finansal olarak çok iyi bir durumdasınız. Bugün çevrenizde gelişen her türlü tartışmadan uzak durmaya çalışın.

7 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşkın sinyalleri var. Kişiliklerinizin uyuştuğunu biliyor, fakat koşulların hazır olmadığını düşünüyorsunuz. Bu kadar cesaretsiz olmayın, ilk adımı atın gerisi kendiliğinden gelecek. Beraber çalıştığınız bir insanla birbirinize üstünlük kurma yarışına girmeniz gerekebilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, sizi yeterince tanımamalarından kaynaklanıyor. Kendinizi daha iyi ifade edin. Maddi bir sıkıntınız bulunmuyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz. Soğuk havalarda dışarı çıkarken dikkatli olun.

7 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 59' 51" R
Ay
Akrep
25° 50' 30"
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
25° 23' 10"
Mars
Balık
26° 12' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 54"
Satürn
Balık
16° 09' 47"
Uranüs
Boğa
22° 05' 19"
Neptün
Balık
28° 46' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 58"
Lilith
Başak
22° 49' 56"
True Node
Koç
15° 34' 26"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>