Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendinden Taviz Vermemelisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün, aklınızı karıştıran herhangi bir ilişki konusunda derine ineceğiniz bir gün. Son zamanlarda sevilinizle aynı görüşlerde değilsiniz. Karşılaştığınız sorunlarla yüzleşin. Dürüst, sevgi dolu bir şekilde iletişim kurabiliyorsanız, iyileşme dönemi yaşayacaksınız demektir. Ya da bazı şeyleri birlikte çözmeniz gereken bir arkadaşınız olabilir.

Bugünyerinde yeni bir takım kurabilirsiniz. Başkalarını denetliyorsanız, birkaç işe alımın veya eğitimin zamanı gelmiş olabilir. Nöbet değişiminin tam zamanı. Resme bazı yeni elementlerin eklenmesi gerekiyor. Bilgili insanları zorlu konumlarla eşleştirebilirseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Resmen patron olmasanız bile, idari bir rol üstlenmeye çalışın. İnsanları bir araya getirmekte iyisiniz.

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Normalde enerji dolu bir insansın, ama bugün her zamankinden daha az canlı hissediyorsun. Kaygılanacak bir şey yok. Kişisel hayatın üzerine ve erkeklerle olan ilişkine dair biraz düşünmek için vakit ayırabilirsin. Ayrıca ele geçirme ve fethetme yollarına da kafa yor! Belki son zamanlarda motivasyonların değişmiş olabilir...Normalde bağımsızlık taraftarısın, ama bugün birisiyle takım oluşturmak isteyebilirsin. Yardım istemek her zaman sana göre değil. Genellikle işleri kendi kendine çözmeye çalışıyorsun. Fakat şu anda, ekstra çaba gerektiren bir durumda olabilirsin. Sana asistanlık edebilecek bir arkadaş bul. İşbirliğinden karşılıklı olarak olumlu etkileneceksin ve projen akıp gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak diyarlara ve egzotik yerlere dair rüyalar ve hayaller sizde her şeyi bırakıp bir süreliğine kaçıp gitme isteği uyandırabilir. Genelde fevri hareket eden biri olmasanız da bugün içinizin kıpır kıpır olması sizi o yönde teşvik ediyor. Bugün yapmak zorunda olduğunuz bir şey yoksa ve hava da elverişliyse arabaya atlayıp manzarası farklı bir yerlere gidebilirsiniz. Arada sırada biraz değişiklik herkese iyi gelir.

1 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızla ilgili görüşmeler yapabilir, yapacağınız konuşmalarla önemli kararlar alabilirsiniz. Taşınma, düzen değişikliği gibi konular gündeminizde olabilir. Gün içinde düşündüğünüz konulara daha sorgulayıcı, araştırmacı veya mükemmeliyetçi yaklaşabilirsiniz.

1 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini bitkin hissedebilirsin. Enerji değeri yüksek besinleri tercih ediyorsun. Ailen ile arandaki güven bağını suiistimal edecek işlerden uzak durmaya çalışsan da bazı arkadaşların seni yanlış yönlendirebilir. Akşam evinde çeşitli düzenlemeler gerçekleştirmek isteyebilirsin.

1 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle kısa bir seyahat programı belirleyerek günü doğada geçirmek isteyebilirsiniz. Temiz hava ve yürüyüş sizlere iyi gelecektir. Ruhunuzun aradığı özgürlük alanını doğa ile zaman geçirerek bulabilirsiniz. Tutkularınızı bir kenara bırakın.

1 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı işler içinde olabilir ve kendinizi daha tatmin olmuş bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili uğraşlar da keyif getirebilir.

1 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikletemelli konularda bir şeyler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bu süreç endişelenmenize ve kendinizi güvensiz hissetmenize neden...

1 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir aya girerken Ay karşıt burcunuzda seyretmeyi sürdürüyor. Dolayısıyla potanızda ilişkiler var. Uyumlu, dengeli bir ilişki adına yapabilecekleriniz olabilir, dolunay farkındalığının ardından ancak karşınızda da ilginç yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz.

1 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partneriniz alıştığınızdan biraz daha tuhaf davranıyor ama bunun arkasında ama göründüğünden daha fazlası var. Neler olup bittiğini sorun ve hikayenin ana hatlarını çözüp çözemeyeceğinizi görün.

1 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından Ay, bugün de Boğa burcundaki seyahatine devam ediyor.İlişkilerinizde veortaklıklarınızda güven meselesi ön planda olacaktır. Yazılı anlaşmalarınız ve imzalı işleriniz için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs'ün Şiron ile karşıtlığı kendinizi ruhsal olarak huzursuz hissetmenize sebep olabilir. Psikolojik destek almak iyi bir seçenek olabilir.

1 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

1 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızda neyin önemli olduğunu sorgulayabilir, ilişkilerinizi yeni bir bakış açısı ile tekrar değerlendirmek isteyebilirsiniz. Kararsızlıklarınız olabilir.

1 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde karşılıklı güven ve sıcak bir ilgi yaşayacaksınız. Daha önce yaşadıklarınız yüzünden zihniniz allak bullak oldu. Fakat yaşayacağınız dürüst aşk ve ilgi sizi çok mutlu edecek. Yaptığınızdan işten emin değilsiniz. Kendi adınıza başkalarının verdiği kararlara güveniyorsunuz. Bu nedenle de kendi sorunlarınızdan başkalarını sorumlu tutmaktan vazgeçin. Giderlerinizde artış olabilir. Beklenmedik gelişmeler için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir

1 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 34' 18" R
Ay
Akrep
20° 22' 55" R
Merkür
Koç
15° 59' 01"
Venüs
Koç
24° 50' 49"
Mars
Balık
25° 52' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 07' 20"
Uranüs
Boğa
22° 03' 51"
Neptün
Balık
28° 45' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 27"
Lilith
Başak
22° 47' 02"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>