Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kökten Uca Değişiyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 10%
Sağlık 70%

Bugün özellikle idealist, yaratıcı, sezgisel ve ruhsal bir havada hissediyorsunuz. Alışık olmadığınız manevi bir hava yansıtabilirsiniz. Aşk hayatınız şu anda çok iyi gidecek, çünkü masalsı bir atmosfer tüm hayatınıza nüfuz ediyor gibi görünüyor. Bunun tadını çıkarın, birkaç gün sonra gerçek hayata geri döneceksiniz!

Güneş battığında neyi yapmış olmak istediğinize göre günün başında plan yapın. B, çok dikkat gerektiren görevlerinin çoğuyla başa çıkmak için iyi bir zaman. Üzerinde çalıştığınız bazı şeylerde zaman sınırları ve kısıtlamalar bulunduğunun bilincinde olun. Göreve devam edin ve başkalarının dikkatini dağıtmamaya çalışın.

Projelerinizden bazıları bugün biraz daha pratik dikkat gerektirebilir. Sinir bozucu bazı küçük detaylar karşınıza çıkabilir. Doğal verimliliğiniz bugün zirve noktasında ve muhtemelen onlardan sıkılmadan bu konuları yolunuzdan def edebileceksiniz. Burada önemli olan şey, istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. Ha gayret!

Enerjiyle dolup taşıyorsun. Bir ateş grubu burcu olarak, enerjik ve aktif hissetmek senin için olağan bir şey ve bu his bugün tam anlamıyla taçlandırılıyor. Fakat büyük bir enerjiye sahip olmanın iyi yanı olduğu kadar kötü yanı da olabilir. Kendini yataktan sürüyerek kaldırmamak harika bir şey olsa gerek; fakatgörevlerini gerçekleştirmeye geldiğinde, adeta başka yerde olmayı arzuluyorsun! Yine de öncelikle işlerini tamamladıktan sonra ailene ve arkadaşlarına da enerji ayırmayı unutma!Televizyonu kapatın ve gazeteyi bir kenara bırakın. Çevrenize bakın. Gerçek hayatın yerel televizyon kanallarından çok daha ilginç olduğunu fark edin. Yaşadığınız hayattan zevk almadığınızı düşünüyorsanız, başkasının yaşantısına sığınmayın. Kendi eğlencenizi kendiniz yaratın. Repliklerinizi verecek bir suflör her zaman olmayacak. Senaryoyu kendiniz yazmalısınız. Bundan keyif alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen enine boyuna düşünüp taşındınız. Hayatınızı nasıl değiştirmek istediğinize karar vermiş ve aklınızdan bunu nasıl başaracağınıza dair bir liste çıkarmış olabilirsiniz. Bugün ayaklarınızı yere sağlam basıp yeni hedefinize yol alırken faydalı olacak küçük şeyler yapmaya başlamanın tam zamanı. Ev işleri, telefon görüşmeleri ve günlük tutmak da bugün yapabilecekleriniz arasında.

29 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, koşturmaca içinde olabilirsiniz. Gün içinde tembellik ve pasiflik zarar verecektir. Yaşamınızdaki düzeni, dengeyi ve problemleri daha fazla düşünebilirsiniz. Soruna takılı kalmak yerine çözüme odaklanmalı zamanı. Beslenmede de dikkat.

29 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Köklü değişimlere kendini hazır hissedebilirsin. Etrafına ve olanlara karşı gözlemci bir tavır takınıyorsun. Her şeyi izler ve sentezlerken iletişimde oldukların için yeni kararlar alabilirsin. Sanatsal faaliyetlerde ön planda olma isteğin artıyor. Kendini geliştirmek için yeni fikirleri araştırıyorsun. İkili ilişkilerinde baskın gelmeye karşı takındığın tavrı törpülemelisin.

29 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz de ilerleme kat edemiyorsunuz belki ama sizlerin sayesinde birçok işin üstesinden gelen bir ekibin liderliğini yürütüyorsunuz. Başarı sadece ilerlemek değildir aynı zamanda geriye gitmemektir. Siz doğru yolda ilerledikçe hedeflerinize ulaşacaksınızdır.

29 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerinizi tamamlama yönünde hızlı adımlar atabilirsiniz. Bazı konularda yaşayacağınız sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmayan nedenlerden ötürü kazalara maruz kalabilirsiniz. Kabullenme içine girip, sakin kalmakta fayda var.

29 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal olarak kendinizi daha güçlü hissedebilir, umutlu olabilirsiniz ancak karar verirken çok dikkatli olduğunuzdan emin olun.

29 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

29 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tümilişkilerini ince eleyip sik dokumak gerekir. Şimdi kolayca kafanız karışa bilir. İnsanlar sizin eksikliğinizi kullanarak sizden yararlana bilir. Dürüst olun.

29 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ediyor. Bugün odağınızda günlük rutinleriniz ve birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkileriniz olacaktır. Bağışıklık güçlendirici takviyeler almaya başlayabilir, kendinize yeni ve sağlıklı rutinler edinebilirsiniz. Geçmişten gelen bir sağlık probleminin nüksetmesi tadınızı kaçırabilir, doktor kontrollerini ihmal etmeyin.

29 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

29 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınız boyunca benimsediğiniz davranışlar ve kavramları bu dönemde sorgulayabilirsiniz. Genellikle hizmet odaklı birisiniz ve bugün bir yakınınıza yardım etmek isteyebilirsiniz. Fakat bu kişinin çok derinlere ittiği ve yalnızca kendi başına halledebileceği sorunları olabilir bu yüzden yardımınızı takdir etmeyen tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Daha sonra sorunun bu olmadığını anlayacaksınız.

29 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda bazı sorunlarla karşılaşmanız mümkün. Eğer kontrolünüzü kaybetmeden sabırlı olabilirseniz uzlaşmacı yaklaşımınızla sorunlarınıza çözümler getirebilirsiniz. Mesleğinizde önemli bir yere sahip olmak istiyorsunuz ve bunun için her türlü çabaya hazırsınız. Kafanızdaki planlar biraz gerçekçilikten uzak olsalar da bu düşleriniz sizi yanıltmayacak. Maddi birikiminizi, karlı yatırım alanlarında değerlendirmek için karşınıza fırsatlar çıkabilir.

29 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 35' 26"
Ay
Akrep
17° 16' 18"
Merkür
Koç
26° 10' 53"
Venüs
Balık
20° 53' 33"
Mars
Balık
04° 31' 09"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 20"
Satürn
Balık
13° 14' 08"
Uranüs
Boğa
20° 38' 06"
Neptün
Balık
27° 47' 14"
Plüton
Kova
01° 48' 60"
Chiron
Koç
18° 45' 35"
Lilith
Başak
19° 43' 57"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>