Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çözüm Üretiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 50%

Aşk ve romantizm ile ilgili bazı konular bugün biraz gerginliğe neden olabilir. Aşırı şişirilmiş egolar, siz ve birlikte olduğunuz kişi arasındaki uyum için gereken önemli bir iletişim yolunda engel teşkil edebilir. Normalden biraz daha tartışmacı olduğunuzu görebilirsiniz. Dikkatli olmazsanız, anlaşmazlık kıvılcımları büyük bir ateşe dönüşebilir. Yangın söndürücüyü yanınızda bulundurun.

Bugün başarı vurgulanıyor ve haberler iyi! Son zamanlarda özgüveniniz üzerinde çalışıyorsanız, ödülleri toplamaya hazırsınız. Görünümünüzdeki değişiklik fark edildi ve yaydığınız özgüven bulaşıcı. Bugün arkadaşlarla bir araya gelmek için ideal bir gün olabilir. Sosyal bir ortamda güveninizi ifade etmekten zevk alacaksınız ve çevreniz pırıltınızın altında olmaktan keyif duyacak.

Çok yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz, neden bunu ev ortamınızı güzelleştirmede kullanmıyorsunuz? Biraz zaman ayırma ve parayla yapabileceğiniz çok şey var. Basitçe evinizdeki dağınıklığı toplamakla başlayabilirisiniz. Ondan sonra, bazı özel dokunuşlar uygulayabilirsiniz. Mutfağa yeni bir halı atıp, tezgaha dekoratif bir tabak koyabilir, salonunuzu eski siyah beyaz aile fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz. Bu aradığınız dekoratif görüntüyü size sağlayacaktır.

Bugün flörtöz biriyle karşılaşabilirsin. Bir şekilde kariyerine bağlantılı fakat ilginç bir şekilde tanışabilirsiniz. Dinamik enerjileri ve etkili konuşması tıpkı bir mıknatıs gibi seni çekecek. Çok fazla ortak noktanız olduğunu fark edeceksin. Heyecan verici bir etkilenme durumu söz konusu. İşe biraz zevk karıştırıp karıştırmama kararı size kalmış! Bir ilişki yaşanması biraz karışıklık yaratabilir.Bugün özellikle ilginizi çeken bir şeyle ilgili aydınlanmak için konunun derinliklerine dalabilirsiniz. Doğuştan gelen sezginiz her ne kadar size yardımcı olsa da bugün elle tutulur kanıtlar aramaya meyillisiniz. Aradığınızı ummadığınız bir yerde, alışılmadık bir şekilde bulabilirsiniz. Dolayısıyla bugün yanınızda hep bir kağıt kalem bulundursanız iyi olur, hatta köşedeki dükkana giderken bile!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sanatsal ilham düzeyiniz çok yüksek. Rüyalar ya da meditasyon, sizin için bazı ruhsal kavrayışlar ve keşifler getirmiş olabilir - ve hayaliniz ya da meditatif durumunuzdan çıktıktan sonra onları hemen unutmuş olabilirsiniz. Bu sizin için çok sinir bozucu olabilir! Sadece kaçakları hatırlasanız bile onları yazmayı deneyin. Bu onları tekrar hatırlamanızda yardımcı olacaktır. Yine de onları kaydetmek isteyeceksiniz.

25 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Ruh haliniz ve enerjiniz gün içinde daha dağınık olabilir. Yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, günü daha verimli geçirebilirsiniz. Yakın ilişkilere karşı daha hassas yaklaşabilirsiniz.

25 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Unutmaman gereken özel bir günü telafi etmek için bir akşam yemeği organize etmek isteyebilirsin. Sorunlara hızlı çözüm üretmeye çalışıyorsun. Yakın tarihte ilişkisini bitirmiş bir Akrep burcuysan bugün her şey onu hatırlatabilir. Bu durumu yakın bir dostunla konuşarak istişare yapmak isteyebilirsin.

25 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle kısa bir seyahat programı belirleyerek günü doğada geçirmek isteyebilirsiniz. Temiz hava ve yürüyüş sizlere iyi gelecektir. Ruhunuzun aradığı özgürlük alanını doğa ile zaman geçirerek bulabilirsiniz. Tutkularınızı bir kenara bırakın.

25 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda kendinizi aşırı derecede yıpratmamalısınız. Kimi zaman ısrar etmemek çok daha yerinde olacak.

25 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsyan da ya kabullendirme çabası işe yaramayacaktır. Bireyselleşmenin arttığı günlerde olduğumuz için partnerinizin bireysellik çağrısını dinlemelisiniz...

25 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

25 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

25 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Kova burcundaki seyahatine devam ediyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Evinizin dekorasyonunu değiştirebilirsiniz. Ay, gün boyunca boşlukta seyahat edeceği için ev ve aile hayatınızda karşılaştığınız problemler çözümsüz kalabilir. Merkür'ün burcunuzda Güneş ile kavuşumu kendinizi ifade etme isteğinizi artırıyor.

25 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

25 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük rutininizden çok sıkıldınız ve eğlenceli bir ilişkiye girmek istiyorsunuz. İş hayatınız ile ilgili kendinize sormanız gereken bazı sorular var. Hayattan keyif almaya çalışın ve olumsuz düşünceleri bir kenara bırakın.

25 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sinirleriniz biraz gergin. Özel hayatınızla ilgili kararlar almaktan uzak durmalısınız. Önemsemez bir tavırda çalışmanıza rağmen, işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor. Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince gerginlik yaşıyorsunuz. Küçük birikiminizi, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişeler, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor olabilir.

25 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 46' 02" R
Ay
Akrep
10° 10' 19" R
Merkür
Koç
16° 01' 43"
Venüs
Koç
23° 49' 42"
Mars
Balık
25° 13' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 21"
Satürn
Balık
16° 02' 41"
Uranüs
Boğa
22° 01' 04"
Neptün
Balık
28° 43' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 36"
Lilith
Başak
22° 41' 32"
True Node
Koç
15° 37' 29"
Son Güncelleme : 24/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>