Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendine Güveniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 10%

Bugün duygularınız bir yerde aklınız bir yerde olabilir. Buradaki zorluk ise, ikisi arasında bir köprü bulmak. Aklınızın daha hassas ve alıcı bir yaklaşımda olduğunu görebilirsiniz, ancak kalbiniz bir saldırı modunda. Ne yazık ki, bu ik zıt enerjinin birlikte çalışması çok zor. Aralarında sağlıklı bir denge kurmanız gerekecek.

İşyerindeki durumlarla ilgilenmek için zaman ayırmak bugün için iyi bir fikir olabilir. Şirketinizin finansal durumunu analiz etmek için doğru zaman olabilir. Bu süreç bir şirketin büyümesi ve genişlemesi için uygun bir süreç değil. Muhtemelen yaptığınız seçimler ve yaptığınız anlaşmalar konusunda bir süre daha dikkatli olmalısınız. Bunun için kendinize daha sonra teşekkür edeceksiniz ve bu yüzden adına çalıştığınız insanlar da müteşekkir olacaklar!

Kişisel para konusuna biraz daha dikkat vermeniz gerekebilir. Çok yorucu bir süreç olabileceği için, pes edip yarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin! Yarının bugünden bir farkı olmayacak. Paçaları sıvayın, odaklanın ve bu işi halledin. Bu durumu ele alış şekliniz gerçekten ilginizi çekecek.

Bazen gereğinden fazla endişeleniyorsun. O pratik 'signName' doğan normalde birçok konuda işe yarıyor. Seni planlı ve disiplinli bir hale getiriyor. Ama bazı zamanlar ilham ve hayallerin konusunda çok karamsar olabiliyorsun. Karşına güzel bir fikir çıkabilir ve bunu elinden kaçırmamalısın. Biraz araştırma ve dikkatlice yapılmış değerlendirmelerle bu konsept sana maddi açıdan da kullanışlı gelecektir.Bugün doğa anayla bir olmak için mükemmel bir gün bu yüzden açık havada etkinlikler planlayın. Güzel bir parkta ya da koruda koşuya çıkmak, kırsalda bisiklet sürmek ya da evinizin yakınlarında kısa bir yürüyüşe çıkmak düşünmek istediğiniz tek şey olabilir. Derin bir nefes alın ve meditasyon yaparken doğayla olan bağlantınızı tazeleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailenizle birlikte vakit geçirmek için muhteşem bir gün. Daha az sıklıkta gördüğünüz aile üyeleriyle öğle yemeği yemeyi düşünebilirsiniz. Uzakta yaşıyorlarsa, onları aramayı arzu edebilirsiniz. Eski günleri hatırlamaktan ve köklerinizle bağınızı hissetmekten keyif alacaksınız. Akşamı evde, dinlenerek arkadaşlarla ya da birinci dereceden akrabalarınızla keyifli sohbetler yaparak geçirmek isteyeceksiniz. Ayrıca sevilen bir kadın misafirin geçerken uğraması da muhtemel.

22 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizden destek görebilir, daha sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Yaşama ve gündeminizdeki konulara daha gerçekçi, mantıksal ve somut yanıyla bakabilirsiniz. Abartılı düşüncelerden, büyük sözlerden, kaygı ve varsayımlardan kaçınmanız gereken bir gün. Araçlar, teknolojik aletler ve seyahatler gündem.

22 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarından gün geçtikçe uzaklaşıyorsun. Kendine olan güvenin artıyor. Bir değişimin içine girdiğinizden Çocukları olan bir Akrep burcuysan, sağlıklarıyla ilgili yeni yemek düzenlemeleri araştırabilirsin. Ekonomik konularda kendini biraz kontrol etmen gerektiğini fark edeceğin noktaya gelebilirsin.

22 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuz iletişimin gücü ile bazı noktalar da değişiklik yapmak istiyor olabilir. Edindiğiniz yeni bilgiler eskileri ile yer değişikliği yaptıkça sizlerin de dünya görüşü değişime uğrayacaktır. Vizyonunuz her geçen gün yeniden şekilleniyor.

22 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimi yoğun bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Alacağınız yeni haberler planlarınızda değişiklik yapabilir. Ortaklı para konuları sizi uğraştırabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde kadın arkadaşlarınızla birlikte plan yapabilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda olumlamalarınızı ve aşk çalışmalarınızı yeterli ve dengeli yaptığınızdan emin olmalısınız. Ruhani yönleriniz de artabilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in Terazi burcundaki son gününde yakın çevrenizde, komşu kardeş ilişkilerinizde hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişim öne çıkarken kendinizi daha fazla ifade edip anlatmaya çalıştığınız bir gün olabilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herhangi bir şey netleşmeden önce insanlara bugün neler olduğunu sormalısınız. Bir sorun olup olmadığını ancak bu şekilde anlayabilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Oğlak burcundaki seyahatine devam edecek.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla olan ilişkileriniz ön planda. Yakın çevrenizin düşünceleri bugün alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Venüs'ün Plüton ile kurduğu etkileşim sosyal çevrenizdeki kadınlardan göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor. Kısa süreli seyahatler size iyi gelecektir. Kişisel gelişiminize yardımcı olacak eğitimlere ve seminerlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

22 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakınlarınızla olan ilişkilerin gündeme geldiği, daha çok konuşmanın olduğu bir zaman dilimi. Ciddi projeler, büyük adımlar söz konusu olabilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Problem yaşadığınız sevgiliniz, aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir. Ona bağlılığınız ileri boyutlarda, fakat karşılık verip vermemek de kararsız kalacaksınız. Rekabet halinde olduğunuz biri var. Bu kişi bencil, düşünmeden karar veren, tartışmacı hükmeden, kıskanç, baskı yapan, sert birisi. Sizinle daima rekabet halinde. Ona karşı dikkatli ve temkinli olmalısınız. Çünkü sizin hareketleriniz karşısında, bencilce öfkeleniyor. Parasal açıdan şanslı bir dönem, değerlendirin!

22 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 03' 28" R
Ay
Başak
24° 31' 01"
Merkür
Koç
16° 57' 53"
Venüs
Koç
19° 08' 10"
Mars
Balık
22° 17' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 50"
Satürn
Balık
15° 40' 47"
Uranüs
Boğa
21° 48' 22"
Neptün
Balık
28° 36' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
20° 06' 22"
Lilith
Başak
22° 16' 12"
True Node
Koç
15° 38' 15"
Son Güncelleme : 20/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>