Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İnadını Kırıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir şey size geçmişi düşündürmeye başlayabilir. Okul günlerinizi ve eski arkadaşları hatırlayabilirsiniz. Şu anki hayatınızla geçmişteki hayatınızı karşılaştırabilirsiniz. Çok uzaklara gittiniz ve o zamandan beri çok büyüdünüz. Ama eski günleri özlüyorsanız, belki de bazı okul arkadaşlarınızla bir araya gelmelisiniz.

Bugün bazı sözlü tartışmalara katılabilirsiniz. Zekanız yaratıcı fikirler ve güçlü görüşler ile yarışacak. Bu zihinsel enerjinin bir şekilde ifade edilmesi gerekiyor. Düşüncelerinizi hevesli bir meslektaşınız ile paylaşın, ancak düşüncelerinizi inatçı bir şekilde dayatmaya çalışmayın. Sudan sebeplerden çıkan bir kavgadan kaçınmak istiyorsanız daha az agresif bir tavır takınmaya çalışın! Bugün temkinli kalırsanız, zarar görmekten uzak olursunuz.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

Seni hayatta en çok ne motive eder? Muhtemelen ilişkilerin, kelimelerin ve fikirlerin. Hislerine, duygularına güvenebileceğini bilmek önemlidir çünkü her şeyden çok seni onlar motive der. Günün teması bu. Bu içinden de gelse dışından da gelse, bir duygu, hayatında müthiş şeylerin gerçekleşmesine sebebiyet verebilir!İnsanların bugün yolunuza çıkmaması akıllıca olur; zira kendinizi ağzına kadar ateşli kömürlerle doldurulmuş bir lokomotif gibi hissediyor olmanız muhtemel. Büyük ihtimalle izlediğiniz yol konusunda son derece kararlı olacaksınız ve hiçkimse sizi yolunuzdan çeviremeyecek. İnsanlar dikkatli bir şekilde bakarsa, kulaklarınızdan çıkan buharı bile görebilirler...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekte her kim olduğunu düşünüyorsan, yapıcı olmayan bir şey söyleme alışkanlığın yok. Bazen bazı insanlar senden şüpheleniyorlar ya da seni hiçbir şey söylememekle suçluyorlar! Sabırlı olup beklediğin zamanlar da insanlar senin ihmalkar olduğunu söylüyorlar. Toleranslı davrandığın zamanlar da insanlar senin umursamaz olduğunu söylüyorlar. Bugün o insanlara gerçek sen ile ilgili şeyleri söylemek ve dünya hakkında söyleyecek ne kadar çok şeyin olduğunu göstermek için iyi bir gün.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün estetik müdahalelerden beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir, hata ve zarar verebilir. İlişkilerde iki kez düşünerek konuşmak, harekete geçmek her zamankinden önemli. Bugün söyleyeceğiniz bir söz, göstereceğiniz bir tavır her zamankinden önemli olabilir; kalıcı etkilere neden olabilir. Bazı ilişkilerde gece saatlerinde gerilim ve mesafeleşme olabilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinden emin attığın adımlarla, aldığın bazı kararlarda ilerleme katediyorsun. Yeni şeylere karşı duyduğun keşfetme hissiyatının heyecanı giderek artıyor. Aranızda küslük olan arkadaşlıkların, bir anda aklına düşebilir ve özlem duyabilirsin. Onları aramana karşı geri durmana neden olan sebepleri tartacaksın.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Derin düşünceler içinde bir gün geçiriyor olabilirsiniz. İnsanların sizi anlamadığını düşünmeniz sizi hırçınlaştırmasın. Çünkü sizde kendinizi anlamıyor olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların görünüş olarak kararları sizleri yakinen tanıdıktan sonra değişecektir. Sert duruşunuzu değiştirmeyi denemelisiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişimden korkmamanız gereken bir dönemdesiniz keza her değişim mutlak hayrınıza olacak ve size keyifle huzur bahşedecek görünüyor.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gündüz vakti enerjiniz büyük olasılıkla mükemmeldir. Yine de akşam olmadan aşk hayatınızı iyice gözden geçirin, çünkü işler o zaman daha karmaşık hale gelebilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzda seyahat ediyor.Tutkularınızın yükseleceği, duygusal kararlar almaya yatkın olacağınız bir gün olacaktır. Dış görünüşünüzle ilgilenebilir, kendinizi şımartabilirsiniz. Burcunuzdaki Merkür retrosunun getirebileceği yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısınız.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu günün ana teması belirsizlik. Sizin huzursuz doğanız diğerlerini hazırlıksız yakalıyor. Diğer insanlar da sizin gibi huzursuz ve tahmin edilemez olacak. Olağandışı olaylar bekleniyor.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden ılımlı ve sıcak tepkiler alabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal anlamda bir sorununuz yok fakathayatında gergin saatler geçirmeniz mümkün. Olaylara sakin ve sağduyulu yaklaşmaya çalışın. Tuttuğunu kopartan ve mücadeleden zevk alan yönünüzü uyandırın. Başka insanların sizi etkilemesine de izin vermemelisiniz. Para konularında sorunsuz, rahat bir gün geçireceksiniz. Günün stresini yok etmek için, doğada yürüyüşler yapın.

17 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 47' 40"
Ay
Kova
14° 42' 12"
Merkür
Koç
17° 29' 48"
Venüs
Boğa
02° 44' 13"
Mars
Koç
00° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 11"
Satürn
Balık
16° 41' 56"
Uranüs
Boğa
22° 25' 40"
Neptün
Balık
28° 57' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 17"
Lilith
Başak
23° 29' 39"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>