Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kariyerinin Geleceğini Düşünüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 20%

Aşk hayatınızda gerilim yaşamanız muhtemel. Üstlenmeniz gerektiğini düşündüğünüz bazı sorumluluklar ve görevler sizi başkalarıyla samimi deneyimler paylaşmaktan uzaklaştırıyor. Şu anda bir ilişki içinde olsanız da olmasanız da, günün enerjisi aşk ve romantizm ile ilgili konuları harekete geçirecek. İş ve oyun arasında sağlıklı bir denge bulmaya çalışın.

Uzaklardan gelen bazı huzursuz haberler sizi stresli hissettiriyor olabilir. Dikkatli olmazsanız, bugünkü çalışmanızı etkileyebilir, zihniniz işten, haberlere oradan da etkilerine bir gidip bir geri gelebilir. Odaklanın! Tüm işaretler, duyduğunuz her şeyin şu anda göründüğünden çok daha az sorunlu olacağı yönünde. Gerçekleri anlayana küplere binmemeye çalışın.

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Komşularından veya aile üyelerinden sanatla, spiritüel meselelerle, sağlık ve beslenmeyle ilgili konularda ilginç şeyler öğrenebilirsin. Ek olarak, eğitim veya çevrendekilerle ilgili beklenmedik gelişmeler vuku bulabilir. Bu gelişmeler seni bazı ayak işlerine sürükleyebilir ve doğal olarak bunu biraz sinir bozucu bulabilirsin. Giriştiğin işleri gereksiz bulsan da bir süre buna katlanmak zorundasın. Yapman gerekeni yaptıktan sonra kendini çok daha iyi hissedeceksin.Bugünkü oyunun adı "arzu". İstiyorsanız, elde edersiniz fakat armut pişip ağzınıza da düşmeyecek. Ödül, onu en çok arzu edene verilecek. Çevrenizdekilere, neler başarabileceğinizi gösterin. İnanılmaz hırsınız ve kararlılığınızla çevrenizdekileri etkileyeceksiniz. Elinizden kaçıp sizi sokacak eşek arısına teslim olmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tam anlamıyla her şeyden bıkmış usanmış bir haldesin! Öfkeni bu kadar yükseltecek sadece tek bir insan var. O da tabi ki sensin! Bugünün açıları, seni davranış değişikliğine götürebilecek varoluş krizlerini destekler nitelikte. Bundan sonra kelimelerini daha dikkatli seçmeyi unutmayacaksın.

15 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rahatlama ve sakinleşme adına zaman dilimleri yaratmalı, stres ve gerilim içinde kalmamaya özen göstermelisiniz. Mevcut rahatsızlıklarla ilgili şifa çalışmaya başlıyor. Aşk ilişkileri ve sosyal ilişkilerde anlama-anlaşılma öne çıkacak ve önem kazanacak. İlişkiler buna göre ilerleyebilir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

 Aklına kariyerinin geleceği ile ilgili maddi sorunlar takılabilir. Ailen ile bu konuda dertleşmek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan yakın bir arkadaşının sana farklı duygular beslediğini sezebilirsin.Uzun süredir almak istediğin teknolojik bir ürünü alabilirsin.  

15 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden biraz uzaklaşmış ve güven sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bu durum hayatınızda sakinlik ve huzur ihtiyacınız çevrenizi sadeleştirme kararına doğru taşıyabilir. Yakın dostlarınız hariç kalabalık ortamlardan uzak kalma kararı sizlere motivasyon kaynağı olacaktır.  

15 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Güven ve korunma konularında stresli durumlar karşınıza çıkabilir. Kabullenme içine gireceğiniz zamanlar olabilir. Kendi iç dünyanızla ilgili konulara yönelebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde dikkatinizi kaybetmemeye özen gösterin.

15 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür retrosu başlıyor! 4 Kasım tarihine kadar burcunuzda meydana gelecek olan bu Merkür retrosu aslında uzun yıllar boyu Akrep'teki son Merkür retrosu olacak. Hem iyi hem de kötü haber! Geçmişe dalıp gittiğiniz, eskileri, yaptıklarınızı, ilişkilerdeki geçmişinizi her zamankinden çok daha fazla andığınız bir zaman dilimi olacak. Bazılarınız ilişki içinde eski defterleri açabilir, eski partnerler ile görüşebilir. Ancak yeni ilişkilere başlamak için pek uygun bir zaman dilimi değil maalesef. Dış görünüşünüzü değiştirmek ya da kariyerle ilgili büyük değişimler yapmak için de beklemenizi tavsiye ederim.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbinizin daha hızlı atmasını sağladığınızda, kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacak endorfin salgılanmasına da yardımcı olursunuz. Bu nedenle bugün hareket zamanı.

15 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Terazi burcunda seyahat etmeye başlıyor.Rüyalarınız, bilinç altınız ve psikolojinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Spiritüel çalışmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Terapi almak ve psikolojik araştırmalar yapmak için de destekleyici bir gün olacak.

15 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmayın. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz, verdiğiniz tüm kararların arkasında duruyor ve sizi her zaman destekliyor. İş yerinizdeki sıkıcı çalışmaları, eğlenceli bir hale getirmenin yollarını buluyorsunuz. Çok cömert ve sıcakkanlı bir insansınız. 

15 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişinin sizi aramasını beklemek zaman kaybı gibi görünüyor. Bugün yeniden karşılaşma fırsatı doğabilir, bunu değerlendirebilirsiniz. İş ve duygusal yaşamınız olumlu ve verimli bir süreç içinde. Bu konulardaki doyumluluğunuz, genel çevre ilişkilerinizdeki tutarlılığı da belirliyor. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir.

15 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 41' 60"
Ay
Kova
13° 20' 47"
Merkür
Koç
17° 27' 02"
Venüs
Boğa
02° 37' 02"
Mars
Koç
00° 44' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 49"
Satürn
Balık
16° 41' 25"
Uranüs
Boğa
22° 25' 20"
Neptün
Balık
28° 56' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 58"
Lilith
Başak
23° 29' 00"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>