Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Öfkeni Kontrol Ediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 50%
Sağlık 40%

Grup etkinlikleri bugün sizin için normalde olduğu kadar iyi gitmeyebilir. Her zamankinden biraz daha çekingen hissediyorsunuz ve belki biraz dışarı çıkacağınız arkadaşınız veya sevgilinizle aranız biraz limoni olabilir. Tuhaf gelecek ama, artan utangaçlığınıza rağmen insanlarla dışarı çıkmak muhtemelen en iyi terapi. Belki de yapılacak en iyi şey, insanların toplandığı bir yere tek başınıza gitmek.

Grubun enerjisi ile uyum sağlamak için yaklaşımınızda bazı ciddi değişiklikler yapmanız gerekebilir. Daha içe dönük bir tutum benimseyin ve başkalarından gelen ince mesajlara gözlemleyerek neleri öğrenebileceğinizin farkına varın. Doğanızın hem erkeksi hem de kadınsı yanları uyumlu bir şekilde çalışıyor ve ikisinin de sessiz bir gece geçirmek istediğinin farkına varabilirsiniz.

Birinin kendini sorgulaması hiç de kabul edilebilir bir şey değil. Ama bugünkü gök haritasının ana konusu bu ve sizi yeni maceralara itiyor. Bu nedenle, kendi içinize dönmenin avantajını yaşayın ve hatalarınızın kaynağını bulmaya çalışın. Kolay bir şey değil evet, fakat bu size çok şey katacak. Sadece kendinize karşı dürüst olun.

Aile yaşamınla ilgili bazı sorular düşündüğün kadar sıradan olmayabilir. Genelda olaya insanların duyguları ve düşünceleri dahil olduğunda böyle bir mesele kendini gösteriyor. Yine de insanların hislerini incitmemek için herkesten daha fazla önlem almalısın. Bugün, hislerin de kontrolün altındayken; durumu da kontrol altına almanı sağlayacak bir olay vuku bulabilir.Bugün ailenizle birlikte vakit geçirmek için muhteşem bir gün. Daha az sıklıkta gördüğünüz aile üyeleriyle öğle yemeği yemeyi düşünebilirsiniz. Uzakta yaşıyorlarsa, onları aramayı arzu edebilirsiniz. Eski günleri hatırlamaktan ve köklerinizle bağınızı hissetmekten keyif alacaksınız. Akşamı evde, dinlenerek arkadaşlarla ya da birinci dereceden akrabalarınızla keyifli sohbetler yaparak geçirmek isteyeceksiniz. Ayrıca sevilen bir kadın misafirin geçerken uğraması da muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen kendinize karşı insaflı olmanız gerektiğini hatırlamalısınız çünkü sürekli başkalarına iyilik yapıyorsunuz. Şu an bir arkadaşınızın size gerçekten faydalı olacağını fark edebilirsiniz. Sürekli karşınızdakine yardım ettiğiniz ama onun ihtiyacınız olduğunda yardımınıza koşmadığı, tek yönlü arkadaşlıklarınız var. Bugün yeni biriyle iletişim kurun ve aklınızdakilerin bir kısmını onunla paylaşın. Olumlu enerjisi olan biriyle arkadaşlık kuracaksınız.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir süredir düşündüğünüz ve planladığınız işleri gerçekleştirebilir, adımlar atabilirsiniz. Nostalji artabilir. Geçmiş anılar daha çok zihninizde dönebilir. Görüntünüzle ilgili değişiklik ihtiyacı artabilir. Akıl okumaktan ve varsayımdan kaçınmalı, kendinizi doğru ifade etmeye gayret etmelisiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabrının çevrendekiler tarafından özellikle sınandığını hissedebilirsin. Öfkeni kontrol etmen gereken durumlara şahit oluyorsun. Yakın tarihlerde ilişkisi sonlanmış bir Akrep burcuysan, eski sevgilinle yeniden bir araya gelmek ve ilişkinize dair bir şans daha vermek isteyeceksiniz. Kilitli eşyalarına dikkat etmelisin.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde aniden ayrılma kararı alabilirsiniz. Emekli olma düşüncesi zihninizde yer etse de çalışmadan durmak sizler için zor olabilir. Yeni bir sektör veya daha küçük çaplı stresten uzak bir alan sizlere daha uygun olacaktır.  

21 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. İletişim trafiğinden kaynaklanan aksaklıklara dikkat etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşmanızda fayda var. Yakın çevrenizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Eşinizi ihmal etmemeye özen gösterin. İkili ilişkilerinizde denge de kalmaya çalışın.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal anlamda riskler almaya açık olduğunuz bir gün. Öğle saatlerinde gereksiz harcamalarınız olabilir, akşam üstü ise daha ataksınız.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

21 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İster yeni bir aşk, ister yeni bir arkadaş veya yeni birağı bağlantısı arıyor olun, şu anda etrafınızda iyi ilişki olanakları var. Bugün, hiç tanımadığınız biriyle sohbet başlatmak için harika bir gün.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati iletişim trafiğinizin hızlanmasına sebep oluyor.Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gün. Kardeşlerinize karşı olan sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eğitimlere ve seminerlere katılmak için bugünü değerlendirebilir, kişisel gelişiminize vakit ayırabilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgilinizden yeni ayrıldıysanız, bugün kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Kararlı bir şekilde çalışmaya devam edin ve işe geç kalmadığınızdan emin olun. Daha sağlıklı beslenmeye ve egzersiz yapmaya başlayın.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle üstüne gitmediğiniz sorunları karşılıklı tartışmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Bu konuşma, beraberliğinizin ilerlemesine neden olabilir. İşinizle ilgili uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. İnsanlar üzerinde yanlış izlenimler bırakmaktan kaçının. Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Son günlerde ihmal ettiğiniz sağlığınız başınıza dert açabilir.

21 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 52' 33" R
Ay
Yay
07° 14' 08"
Merkür
Koç
16° 01' 53"
Venüs
Koç
26° 29' 56"
Mars
Balık
26° 54' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 27"
Satürn
Balık
16° 14' 47"
Uranüs
Boğa
22° 08' 23"
Neptün
Balık
28° 47' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 04"
Lilith
Başak
22° 55' 57"
True Node
Koç
15° 31' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>