Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İşlerin Düzeliyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2020, Salı

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 80%

Aşk hayatınız hakkında endişelenebilirsiniz. İdealist bir insan olarak, her zaman sonsuz aşk yaşadığınız bir ilişki arıyorsunuz. Fakat bazen gerçekçi olmuyorsunuz! Her ilişkinin iniş çıkışları vardır ve kimse mükemmel değildir. Şu anki aşk hayatınızın filmlerdeki gibi olmasını beklemeyin. Bunun yerine partnerinizle daha iyi iletişim kurmaya odaklanın. Herhangi bir sorunu çözmek için el ele verin. Biraz çaba ile, her şey düzelecek.

Bugün, işinize odaklanmış kalmakta bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sıkı bir enerji hayallerinizde kendinizi kaybetmenize neden olabilir. Gününüzü özel birisini hayal ederek harcamak kolay olabilir. Bir süper model veya başka bir romantik kahraman ile zaman geçirmeyi hayal ediyor olabilirsiniz. En azından bugün bir parçayapmaya çalışın. Gerekirse sık aralarla kendinizi ödüllendirin!

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

Yüksek viteste olacağın bir gün. Pozitif enerjini ve neşeni her yere saçıyorsun. Mutlu enerjiye sahip olduğunda hiçbir şey senden daha moral verici olamıyor! Bu iyileştirici güneş ışınlarını başkalarıyla da paylaş; uygun bir dozda mizah ve dostane düşünceler üretecek biri olsun. Kısacası pozitif titreşimler yayacak ve şahane bir eğlence atmosferi üreteceksin!Bazen kendinize karşı insaflı olmanız gerektiğini hatırlamalısınız çünkü sürekli başkalarına iyilik yapıyorsunuz. Şu an bir arkadaşınızın size gerçekten faydalı olacağını fark edebilirsiniz. Sürekli karşınızdakine yardım ettiğiniz ama onun ihtiyacınız olduğunda yardımınıza koşmadığı, tek yönlü arkadaşlıklarınız var. Bugün yeni biriyle iletişim kurun ve aklınızdakilerin bir kısmını onunla paylaşın. Olumlu enerjisi olan biriyle arkadaşlık kuracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşanacak gün çelişkili bir gün olabilir. Bağımsızlığınızı ilan etmeye karar vermiş olmanıza rağmen, biri sizi engellemeye çalışıyor olabilir. Siz, genelde aşağılanmalara kulak asmayan birisiniz ama bugün normalden daha hassas hissedebilirsiniz. Ufukta, geleceğinizle ilgili vermeniz gereken önemli bir karar görünüyor.

20 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uzun vadeli kazançlar ve uzun vadeli yatırımlar gündeminizde olabilir. İş, eğitim ve spiritüel konular için harcamalar yapabilirsiniz. Bilgi birikiminizi arttıracak deneyimler içinde olabilirsiniz. Davalar yoluyla para giriş - çıkışları gündeme gelebilir.

20 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinle ilgili önemli bir evreye giriyorsun, başarı adımlarını birer birer çıkıyorsun. Eleştirileri çok fazla kişiselleştirmemende fayda var. Anne ailesi ile gerilimler yaşanabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, ilişkinizi bir sonraki adıma taşımak için hareketlenebilirsin.

20 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun çalışma temposu ve ruhsal olarak üzerinizde hissettiğiniz baskı uzun baş ağrılarına neden olabilir. Sağlığınızı ihmal ediyorsanız doktorunuza başvurmanız ve checkup yaptırmanız yerinde olacaktır.

20 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelmek sizi iyi hissettirebilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak ve eksikleri gidermek için fırsatlar yakalayacağınız bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir.

20 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle sosyalleşmeniz partnerinizin kıskançlığına sebep olabilir, yalnız olan Akrepler yeni partner adayları ile tanışabileceği ortamlarda bulunabilirler.

20 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular,ve para konuları gündeminizi meşgul ederken kaynaklarınızı ve sahip olduklarınızı iyi değerlendirmek adına çaba içinde olabilirsiniz. Hesap işlerinde rakamlara ve detaylara bugün daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.

20 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgilizle elbette bir çiftsiniz ama bu birbirinizle zaman geçirirken arkadaşlarınızı ihmal etmeniz için bir mazeret değil. bu konuda daha düşünceli olmaya çalışmalısınız.

20 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcunda devam eden seyahati bugün de finansal konuları gündeme taşıyor.Gelir – gider durumunuzu gözden geçirmek ve bütçenizi planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kendinizi değerli hissetmek istiyorsunuz, öz değer duygunuzu güçlendirecek aktivitelere zaman ayırın. Harcamalarınızı yönetmek kolay olmayabilir, bütçenizi aşacak harcamalardan uzak durun.

20 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

20 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Özgürlükten zevk alıyor, ama rutin bozmaktan kaçınıyorsunuz. Bir şeyler yapmanın yeni yollarını deneyin.

20 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Huzur ve güven içinde geçecek bir gün! Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek. İş yerinde ulaştığınız başarı çizgisi gözlerden kaçmıyor. Arkadaşlarınız arasında sevilen birisi olmanıza karşın sert tavırlarınız ve acımasızlığınız nedeniyle büyük eleştiriler alabilirsiniz. Para sıkıntılarınızı en aza indirmek için bütçe planı yapmanızda fayda var. Şeker tüketiminiz had safhada. Şeker ihtiyacınızı meyvelerle karşılamaya çalışın

20 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 08' 47" R
Ay
Başak
01° 24' 20"
Merkür
Koç
17° 53' 11"
Venüs
Koç
16° 43' 18"
Mars
Balık
20° 46' 18"
Jüpiter
Boğa
21° 16' 58"
Satürn
Balık
15° 29' 12"
Uranüs
Boğa
21° 41' 56"
Neptün
Balık
28° 32' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
19° 59' 30"
Lilith
Başak
22° 03' 11"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 18/04/2024 20:01

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>