Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geçmişini Hatırlıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevgiliniz sizinle yakın bir zaman geçirmek isteyecek ve siz de bunu geri çeviremeyeceksiniz! Günün enerjisi eğlenceli, sevecen etkileşimlere işaret ediyor, bu sayede sevgilinizle çok güzel zaman geçirebilirsiniz. Şu an bir ilişkiniz yoksa, son zamanlarda hoşlandığınız biriyle özel bir aşk ilişkisi kurabilirsiniz. Çekinmeyin ve bu kişiyi romantik bir akşam için davet edin.

Yakın bir arkadaşınızla ya daarkadaşınızla yapacağınız telefon görüşmesi sayesinde kariyerinizi vehayatınızı ilgilendiren güzel haberler alabilirsiniz. Bir süre rüyadaymış gibi dolaşabilirsiniz fakat u son derece normal. Ayaklarınız tekrar yere basacak. Bastığında, hayatınızdaki o özel kişi sizi tebrik etmek için yanınızda olacak, sevincinizi paylaşacak ve gerçek bir kutlama yapmayı önerecek. Bu kutlamaya, sizinle birlikte çalışanları da davet etmek isteyeceksiniz.

Bugün, uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınızdan sürpriz bir telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bu sizi mutlu edecek çünkü arkadaşınızı merak ediyordunuz. İş konusunda bazı değişiklikler yaşamış olabilir fakat sizin için olası yeni fırsatlardan da bahsedebilir. Söylediklerini bir dinleyin, düşünün ve bir kaç gün içerisinde karar verin.

Bir şeyler üzerinde durmakta olduğun dağı sallıyor. Tam her şey sakin ve durgun diye düşündüğün sırada, dünyan aniden çalkalanmaya başlıyor. Kendini sağlama al ve dişini sık. Aynı zamanda, esnek olmaya çalış. Farklı bir alana gitmek üzere atacağın birkaç hızlı adımla fırtınayı sağsalim atlatma şansına sahipsin. Çok fazla sabit ve sert olmak ölümcül bir hata olacaktır.Bugün insanlar düşüncelerinde en az sizin kadar inatçı olabilirler. Dikkatli olmazsanız bir felakete davetiye çıkarabilirsiniz. Baraj kapaklarını biraz daha açın ve diğerlerinin fikirlerini biraz daha sahiplenin. Bir sorunun çözülmesi için insanların sizin bakış açınızı benimsemesi gerektiğini düşünmeyin. Yüksek ihtimalle, her iki tarafın dahil olduğu bir alış veriş gerekli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün doğa anayla bir olmak için mükemmel bir gün bu yüzden açık havada etkinlikler planlayın. Güzel bir parkta ya da koruda koşuya çıkmak, kırsalda bisiklet sürmek ya da evinizin yakınlarında kısa bir yürüyüşe çıkmak düşünmek istediğiniz tek şey olabilir. Derin bir nefes alın ve meditasyon yaparken doğayla olan bağlantınızı tazeleyin.

23 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.16'ya kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar iç dünyanızda farklı konuları sorgular halde olabilir, bazı konulara daha çok kafa yorabilirsiniz. Bu saatten sonra ise içsel bir aydınlanma yaşıyor, gizli şeyleri fark ediyor olacaksınız. Komplo teorilerinden kaçınıp, açıklık ve netlik peşinde olmalısınız.

23 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel kararlarında destek görmek istiyorsun. İlişkin varsa ya da evliysen, değer verdiğin kişiyle gözlerden uzak, romantik bir tatil için sürpriz yapma planları içinde olabilirsin. Telefonların akşamüzeri susmayabilir. Mutfağında yeni yemek tarifleri denerken, müzik listende denk geldiğin bir şarkı sana geçmişi hatırlatabilir.

23 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz ya da kardeşleriniz ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Alacağınız haberlerin doğruluğuna dikkat edin. Sosyal medya ile ilgili işler yapıyorsanız bu konuda yanlış paylaşımlar olmamasına özen gösterin.

23 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe ait konular tekrar önem kazanabilir. İkili ilişkilerinizde sabırlı davranmaya özen gösterin, farkındalığınızı arttırın. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

23 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarıyla kolayca empati kuracaksınız. Olumlu etkiler arayın. Hayal gücünüzü kullanın. Fanteziler ruhunuzu yenileyecektir.

23 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz kalabalık ve sosyal ortamlar aracılığı ile size maddi manevi fırsatlar sunan teklifler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşebileceği bugün, kuracağınız bağlantılar her zamankinden daha güçlü ve içinde belirli bir fırsat saklıyor olacak.

23 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Soruları sorgulayan tek kişi sizseniz, denklemin eksik bir kısmını tamamlamak için yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. Çevrenize bakın ve size el uzatacak kişiyi bulun.

23 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Kova burcuna giriş yapacağı 15:16'ya kadar Oğlak burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Sabah saatlerinde yakın ilişkilerinizde karşılaştığınız problemler çözümsüz kalabilir. Önemli konuşmalarınız için 15:16 sonrasını değerlendirmeniz daha iyi olacaktır. Güneş, bugün itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. Hayatınızı mercek altına almak ve hayatınızın gidişatını gözden geçirmek için önümüzdeki bir aylık dönemi değerlendirebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

23 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş bugün burç değiştiriyor ve burcunuza ilerliyor. Yaklaşık bir aylık önümüzdeki dönem boyunca ışığınızla, pırıltınızla en dikkat çekici burç olmaya hazırlanın. Yaratıcılığınızı, kişiliğinizin renkli, canlı, parlak yönlerini ortaya koyabilir, özgüveniniz ve cazibenizle tüm gözleri üzerinize çevirebilirsiniz.

23 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi sandığınız kadar mutlu etmiyor olabilir. Baş başa kalmak, onun sizden tek isteği. Kariyerinizi ilgilendiren konularda, işbirliği yaptığınız insanlarla, sizin aranızda çıkması muhtemel bazı anlaşmazlıklarda, hakkınızı, hukuki yollardan aramaya karar vermeniz gerekebilir. Bugün harcama yapmaya itebilecek koşullar ortaya çıkabilir ya da alacağınız ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz. Yemek saatleri dışında sürekli bir şeyler atıştırma huyunuzdan vazgeçin.

23 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 43' 13" R
Ay
Yay
05° 12' 24"
Merkür
Koç
16° 01' 05"
Venüs
Koç
26° 18' 07"
Mars
Balık
26° 47' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 14"
Satürn
Balık
16° 13' 54"
Uranüs
Boğa
22° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 47' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 31"
Lilith
Başak
22° 54' 53"
True Node
Koç
15° 32' 08"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>