Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İçgüdülerin Yanıltmıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün yeni ilişkiler kurmaya açık olun. Gezegensel enerjiler sizi yeni insanlarla tanışma yoluna sokacak. Örneğin, ilginç bir meslektaşınızla sohbet edebilirsiniz. Eğer gerçekten iyi anlaşıyorsanız, bunu değerlendirin. Belki de birlikte çalışmak güzel olabilir. Kaynakları ve bilgileri paylaşmanın tadını çıkarabilirsiniz. İş hayatınızda size yardımcı olacak bir 'ruh eşi' bulmanın vakti geldi.

Ateşiniz sık sık size dağları aşmanız konusunda yardım ediyor. Ama muhtemelen bunu zaten biliyorsunuz. Ve şimdi bu ateşi efsanevi iyimserliğinizle birleştirdiğinizde, onsuz yapamayacağınız bir silah haline gelecek. Bugün, geçen ayki çalışmalarınız karşılığında ve hayatınızın her alanı için ödüllendirileceksiniz. Bununla birlikte, içinizde yanan ve inanılmaz kararlılığınızı veren "ateş" in sınırları da vardır ... Kötüye kullanmamayı öğrenmelisiniz.

Bugün bolca mükafat alacağınız bir gün fakat bunu tam anlamıyla hak ettiğiniz düşünmezseniz bundan hiç bir zevk alamazsınız. Hayatınızın bu noktasında, burcunuz gerçeklik bekliyor. Öz saygısı olan bir kişinin, kendini saygının ön sıralarda geldiği bir hayata adamasındaki ana sebep de bu.

Bitkin hissediyor olabilirsin. Hayatının bir listesini çıkarmak için uygun zaman. Bir süredir sana acı veren bir insanla ilgili bazı haberler almış olabilirsin. Şu anda bu ilişkinin desteği ve varlığı sana iyi gelebilir ve bir şekilde enerjini yenilemene imkan sağlayabilir. Kendine iyi baktığına ve davrandığına emin olmalısın...Bugün sanatsal ilham düzeyiniz çok yüksek. Rüyalar ya da meditasyon, sizin için bazı ruhsal kavrayışlar ve keşifler getirmiş olabilir - ve hayaliniz ya da meditatif durumunuzdan çıktıktan sonra onları hemen unutmuş olabilirsiniz. Bu sizin için çok sinir bozucu olabilir! Sadece kaçakları hatırlasanız bile onları yazmayı deneyin. Bu onları tekrar hatırlamanızda yardımcı olacaktır. Yine de onları kaydetmek isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar düşüncelerinde en az sizin kadar inatçı olabilirler. Dikkatli olmazsanız bir felakete davetiye çıkarabilirsiniz. Baraj kapaklarını biraz daha açın ve diğerlerinin fikirlerini biraz daha sahiplenin. Bir sorunun çözülmesi için insanların sizin bakış açınızı benimsemesi gerektiğini düşünmeyin. Yüksek ihtimalle, her iki tarafın dahil olduğu bir alış veriş gerekli.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygu durumunuz, ruh haliniz daha sık değişebilir. Yaşamınızdaki eksik konuları tamamlamak, kendinizi geliştirmekle ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde planlarınız değişebilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kırgın olduğun ve bir süre görüşmediğin arkadaşlıkların sıklıkla aklına gelebilir, elin telefona gidebilir. Boş yere düşünmediğini fark edeceğin gelişmelere şahit olabilirsin. Ailede miras konularının tekrar gündeme geldiğini ve bu defa kesin sonuç odaklı ilerlendiğini göreceksin. Evine daha çok zaman ayırmak için zaman çizelgeni yönetmek isteyebilirsin.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki kişilere karşı aşırı sahiplenici davranışlarınız insanlar üzerinde yanlış etki bırakıyor olabilir. Boğulmanın verdiği sinir haricinde kendinizde bu yetkiyi görmeniz eleştirilebilir. Kişileri kendi davranışlarına bırakmak onları sahiplenmenize bir engel değildir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zamanınızı eve ve ailenize yönelik işlere daha çok ayırabilirsiniz. Sizi duygusal açıdan bağlayan durumlar da karşınıza çıkabilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ikili ilişkiler hususunda kendinizi oldukça iyi hissedebilirsiniz. Bunun neticelerini olumlu görebilirsiniz. Sosyalleşmek size fazladan moral olacak.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aileyle ilgili konular gündeminize gelirken ailenizle daha fazla görüşebilir, evinizde daha çok zaman geçirebilirsiniz. Farklı yaklaşımlar geliştirerek elinizdeki işleri tamamlamak için uygun bir gün olabilir.

24 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün karakteriniz dışında davranmamaya çalışın. Önceden düşünmeden hiçbir şey yapmayın. İleride pişman olabilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Kova burcundaki seyahatine devam ediyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Evinizin dekorasyonunu değiştirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs'ün Satürn ile kurduğu etkileşim sosyal çevrenizdeki kadınlardan göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor. Hedeflerinize yönelik eğitimlere ve seminerlere katılabilir, kendinizi geliştirmenize yardımcı olacak somut adımlar atabilirsiniz.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. İş ve aşk birarada yürümez demeyin.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize sımsıkı bağlanmış bir durumdasınız. Aklınızdaki fikirleri,yerinizdeki arkadaşlarınıza ve patronlarınıza açık bir şekilde sunduğunuzdan emin olun. Daha olumlu düşünmeye çalışın ve neşelenin.

24 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oldukça keyifli ve hareketli bir güne hazır olun. Hareketliliğiniz ve canlılığınız çok zaman partnerinizi şaşırtıyor. Size ayak uydurmakta zorlandığını hissettiği zaman, içine dönmeyi tercih ediyor. Zihinsel gücünüz çok yüksek olmasına rağmen, üzerinizdeki gevşeklik ve çalışmaya isteksizlik, performansınızın çok düşmesinde etken olabilir. En azından temel günlük işleri ihmal etmemeye çalışın. Parasal açıdan şanslı dönemdesiniz. Kendinizi daha sağlıklı hissetmek için spora başlayın

24 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 33' 47" R
Ay
Başak
18° 32' 06"
Merkür
Koç
17° 10' 36"
Venüs
Koç
18° 30' 40"
Mars
Balık
21° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 52"
Satürn
Balık
15° 37' 49"
Uranüs
Boğa
21° 46' 42"
Neptün
Balık
28° 35' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 35"
Lilith
Başak
22° 12' 50"
True Node
Koç
15° 37' 38"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>