Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kartlar Açılıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğiniz birine karşı güçlü bir çekim hissi duyabilirsiniz. Size yakın birinin biraz sarılmaya ve duygusal desteğe ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Sezgilerinize kulak, çünkü bu konularda genelde sizi yanıltmıyorlar! Birini merak ettiğiniz için telefon etmek isteyebilir ya da yanına gidip arkadaşça bir ziyarette bulunabilirsiniz. Size açılmasını sağlayın ve onu ne kadar önemsediğinizi gösterin.

Bugün, olumsuz alışkanlıkların üstesinden gelmek için iyi bir gün. Belki son zamanlarda çok fazla kahve içiyorsunuz. Sisteminiz, bütün bu kafeini emmekten biraz yıpranmış olabilir. Ya da belki de diyetiniz çok şekerlidir. Belki günlük beslenmenize daha fazla dikkat etmelisiniz. Rutininizde küçük bir değişiklik yapın, büyük kazançları göreceksiniz.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Duyguların adeta uçları yaşıyor olacak. Günün kilit noktası ise iletişim ve sen de iletişimin gücüne tanık olacağın durumlar deneyimleyeceksin. İnsanlar bugün bilgi üzerinden yarışıyor olacak o yüzden söylediklerinin sağlam temellere ve doğrulara dayandığından emin olmalısın. Böylece gerçeğe sadık kalabilen cümlelerinle insanlardan büyük saygı görebilirsin.Muhtemelen enine boyuna düşünüp taşındınız. Hayatınızı nasıl değiştirmek istediğinize karar vermiş ve aklınızdan bunu nasıl başaracağınıza dair bir liste çıkarmış olabilirsiniz. Bugün ayaklarınızı yere sağlam basıp yeni hedefinize yol alırken faydalı olacak küçük şeyler yapmaya başlamanın tam zamanı. Ev işleri, telefon görüşmeleri ve günlük tutmak da bugün yapabilecekleriniz arasında.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ufak mental farkındalık bir şey ifade eder. Bir dahaki sefere bir şelale gördüğünüzde bunu hatırlayın ve yalnızca yürümeyi planlayın. Orada durup yalnızca vakit geçirip ve dilek dileyip bir bozukluk atmak yerine bunu yapın. Bu fiziksel hareket uzun zamandır dinlenilmek için bekleyen hayallerinizi hatırlamanız konusunda size yardımcı olacak. Onlarda bir ses verin.

28 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.44'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Güne etkileyici, işaretçi rüyalarla başlayabilir, bu saate kadar rüyaların etkisinde kalabilirsiniz. Bu saatten sonra ise sorumluluklar, yapılacaklar vehayatı gündeminizde olacak. Beslenme düzenini korumaya çalışmalı, stresten uzak durmalı. Gerilim, takıntılı düşünceler baş ağrıları ve mide sorunlarını getirebilir.

28 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş ve şimdiki zaman fark etmeksizin insanlarla yüzleşmeler gerçekleştirebilirsin. Kimin kimden ne sakladığının ortaya çıkacağı, kartların savrulacağı bir gün. Özel evraklarını koyduğun dolabın kilidini kontrol etmeyi ihmal etmemelisin. İhmal ettiğin arkadaşlarınla görüşmek için telefonlaşabilirsin.

28 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizyerinize sizleri görmek için gelebilir. Yeniden başlamak adına özür dilese de sizleri ikna etmesi zor olacaktır. Kırgınlığınızın geçmesi için zamana ihtiyacınız vardır.

28 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklarınız için fedakâr hissedebilirsiniz. Tamamlanması gereken işler için çalışma arkadaşlarınızla birlikte planlama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelene destekleri göz ardı etmemeye çalışın. Sosyal konulara zaman ayırın.

28 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizle baş başa kalmayı ve kendinize kulak vermeyi tercih etmeniz yerinde olur. Yeni eşyalar almak ve evinizi dizayn etmek için uygun bir...

28 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs ve Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte ilişkilerin manevi ve ruhsal boyutu önem kazanacak, ruhsal konulara da ilginiz artabilir. Bu dönemde gizli ilişkiler ortaya çıkabilir, arkanızdan konuşmalar olabilir, siz biraz daha seyirci durumunda olabilirsiniz.

28 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ebeveynlerinizle yaşayacağınız ufak bir sorun moralinizin bozulmasına neden olur. Ancak merak etmeyin, bu durum uzun sürmeyecek.

28 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Koç burcuna giriş yapacağı 11:44'e kadar Balık burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Önemli işlerinizi öğleden sonraya bırakmanız daha uygun olacaktır. Sabah saatlerini sizi mutlu edecek aktivitelere zaman ayırarak değerlendirin. Venüs'ün Terazi burcuna girişi ile kendinizi ve iç dünyanızı daha iyi tanıma şansı yakalayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Psikolojik destek almak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

28 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

28 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Büyüleyici ve parıldayan havanızdan dolayı, etrafınızdaki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Duygusal olarak nerede durmanız gerektiğini bilmiyorsunuz.

28 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle gereksiz ve şiddetli bir tartışma yaşamışsınız. Aşk hayatında huzur ve mutluluğu yakalamanıza çok az kaldı. Uyumlu ve güzel günler sizi bekliyor. Mesleğinizle ilgili bazı endişeleriniz ya da sizi huzursuz edebilecek beklentileriniz olabilir. Düşüncelerinizin bir kısmını kendinize saklamanız, gergin ortamların kolay sakinleşmesi açısından daha doğru olacak. Bugünlerde bir satın alma işiniz var, yüklü miktarda masraf yapacaksınız.

28 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 13' 13" R
Ay
Akrep
28° 43' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 20"
Venüs
Koç
25° 40' 07"
Mars
Balık
26° 23' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 05"
Satürn
Balık
16° 11' 03"
Uranüs
Boğa
22° 06' 06"
Neptün
Balık
28° 46' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 45"
Lilith
Başak
22° 51' 28"
True Node
Koç
15° 33' 45"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>