Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sorgulamaların Başlıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2020, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün evcimen isteyen bir havada olabilirsiniz. Sevdikleriniz bazı oyunlar için size katılabilirler ve belki yeğenlerinizi de size katılmaları için alabilirsiniz. Aynı yerde yaşamaya devam etmek isteyip istemediğinizi de düşünebilirsiniz. Harekete geçmek için biraz erken olmasına rağmen, taşınma veya gelecekte bir ev satın alma konusu aklınızda olabilir.

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Büyük egolara karşı mücadele vereceğin bir gün! Kendini abartılı davranan insanların arasına sıkışmış bulabilirsin. Bunlardan bazıları rol yapıyor; maskeleriyle geziyor olabilirler. Fakat bazı davranışlar ise bireylerin gerçek zihniyetlerini yansıtıyor. Toksik insanlarla muhatap olmamalısın. Enerjini ve yaşam ruhunu kaybetmene değmez.Her ufak mental farkındalık bir şey ifade eder. Bir dahaki sefere bir şelale gördüğünüzde bunu hatırlayın ve yalnızca yürümeyi planlayın. Orada durup yalnızca vakit geçirip ve dilek dileyip bir bozukluk atmak yerine bunu yapın. Bu fiziksel hareket uzun zamandır dinlenilmek için bekleyen hayallerinizi hatırlamanız konusunda size yardımcı olacak. Onlarda bir ses verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evdeki günlük problemler nedeniyle evde kalmak ve bunları halletmek isteyebilirsiniz. Ancak bir yandan da diğer sorumluluklar bastırdığı için biraz ikilemde kalmanız muhtemel. Şu anda, en akıllı karar, ilk önce kişisel hayatınızdaki sorunları halletmek olabilir. Zira nasılsa diğer meseleler yarın hala sizi bekliyor olacak!

27 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hisleriniz ve sezgileriniz güçleniyor. Karmaşık durumları zihninizde hızlıca çözebilirsiniz. Beklemediğiniz bir kriz veya mecburiyet önünüze gelebilir. Yönetemeyeceğiniz durumlarda tevekkül etmeyi ve teslim olmayı bilmeli.

27 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanları anlamaya yönelik tüm çabalarına rağmen çözemediğin konuşmalara şahit olabilirsin. Şartlarını zorlayacak kararları alırken dikkatli olmalısın. Yeni başlayan bir ilişkinin içindeysen partnerinden gelen net tavırlar, birlikteliğinizin geleceğini sorgulamana neden olabilir. Mutfağında yeni lezzetler denemek için tarifleri karıştırabilirsin.

27 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu dönemde çevrenizle alakalı bazı durumlar için sizden yardım istenebilir. Size ihtiyaç olabilir. O konuları halletmek, yardımda bulunmak size de çok iyi gelecektir.

27 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde göz önünde olmak sizi iyi hissettirecektir. Gelecek yönünde atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilir ve onlar için harcama yapabilirsiniz.

27 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi dinlemeyi seçebilirsiniz. İsteklerinize giden yolda destek bile görmeden tek başınıza başarılı olabileceğinize dair inancınız git gide...

27 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte kariyer alanınız vurgulanırken, bu süreçte kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmaya konsantre olabilir, kendi içinizde çalışmalarınız ve kariyer hedeflerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mars'ın yeni aya karesi ile, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken ve olası problemlerin size yansıyabileceği bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde ya hep ya hiç vurgusu ön plana çıkıyor olacak. Yeniay haftasında vereceğiniz kararlar, Satürn'ün Merkür ve Venüs ile yapacağı uyumlu görünümlerle desteklenirken, bu süreçte yabancı bir ülkeye gidebilir, yurtdışına yerleşmeyi düşünebilir, sizden uzak bir şehir veya ülkede olan birisi ile flört etmeye başlayabilir, basın yayın, müzik ve eğitim alanlarında daha çok para kazanabilir ve bunlardan faydalanabilir, hayatınıza katkısı olacak yeni eğitimler alabilirsiniz. Hafta genelinde ilişkilerinizde sorun olan konuları zorlamamak ve zamana bırakmak faydalıyken, sorunsuz devam eden ilişkilerde birçoğunuz bu süreçte evlenmeye karar verecek ve yalnız olanlarınız da yeni bir ilişkiye başlıyor olacaksınız.

27 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Boş zamanınızı eşinizle diğer aile bireyleriniz arasında bölmeniz gerekir. Herkese yeteri kadar vakit ayırdığınızdan ve onlara yardımcı olduğunuzdan emin olun.

27 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Balık burcunda seyahat etmeye devam ediyor.Bugün kendinizi her zamankinden daha romantik hissedebilirsiniz. İlişkilerde duygusal paylaşımlar önem kazanıyor. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek ve hobilerinize vakit ayırmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

27 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

27 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte çok eğlenceli ve keyifli bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki çalışmalarınıza daha fazla odaklanmaya özen gösterin. Bir süreliğine her şeyden uzaklaşmak ve yalnız vakit geçirmek istiyorsunuz.

27 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, aslı olmayan korkularınız var. Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. İşinizle ilgili gelişmeler sizi memnun edecek. Daha önce farkına varmadığınız bazı durumların farkına varabilir, isteklerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Ancak, sakin ve telaşsız bir tavır içinde olayları izleyip, gelişmeleri beklemeyi tercih edin. Bugün kazanç konularında yanlışlıklar yapabilirsiniz.

27 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 41' 36" R
Ay
Yay
04° 51' 16"
Merkür
Koç
16° 00' 57"
Venüs
Koç
26° 16' 04"
Mars
Balık
26° 45' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 50"
Satürn
Balık
16° 13' 45"
Uranüs
Boğa
22° 07' 44"
Neptün
Balık
28° 47' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 25"
Lilith
Başak
22° 54' 42"
True Node
Koç
15° 32' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>