Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Aileni Düşünüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 20%

Aşk konuları şu an için daha iyi bir şekil alıyor ve kendinizi ilişkilerle ilgili gelecek planları yaparken bulabilirsiniz. Bu fikirleri partnerinizle paylaşın ve tartışın ancak heyecanınızı paylaşmayabilir ve bir uzlaşmaya varılması gerekebilir. Bunun hevesinizi kırmasına izin vermeyin. İletişim hatları açık tutulduğu sürece, yakın gelecek için romantizm yoğun görünüyor.

Karmaşık problemleri analiz ederken size yol gösteren gezegensel enerji sebebiyle, konsantrasyon gücünüz bugün yüksek. Bir bilgisayar programcısı iseniz, bu, sistem genelindeki sorunların giderilmesi ve bazı şeyleri iyileştirmenin net yolunu görmek için iyi bir gün. Çok sayıda iniş ve çıkışı olan kişisel bir ilişki üzerine düşünüyorsanız, aniden bunun iyileştirilebileceği bir yol göreceksiniz. Vizyonunuz bugün geniş ve global çözümler bulma yeteneğiniz de geliştirilmiş.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Favori plaklarını raftan indir; pikabını aç. Oturma odanda dans partisi ver; yemek masanı çiçeklerle süsle. Enerjini dış dünyaya yansıtmalısın. Hiç yapacağına ihtimal vermediğin maceralara atıl. Yeni projelere balıklama atla ve şansının seni taşımasına izin ver. Detaylara takılıp kaygılanma.Akrep gibi doğal bir bağımsız olarak bugün parlayacaksın. Muhtemelen bir şeyleri kendi tarzında yapmaya ve yaratıcılığına izin verilmediği veya takdir edilmediği noktada kendini boğulduğunu hissederken bulacaksın. Sen bir bireycisin ve kendi yolunda yaptığın her şeyde imzanı bırakmaya çalış. Uyum sağlamaya zorlanmak bugün sana çok iyi gelmeyecektir., ancak eğer bunun üstesinden gelirsen günün geri kalanı senin istediğin gibi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Televizyonu kapatın ve gazeteyi bir kenara bırakın. Çevrenize bakın. Gerçek hayatın yerel televizyon kanallarından çok daha ilginç olduğunu fark edin. Yaşadığınız hayattan zevk almadığınızı düşünüyorsanız, başkasının yaşantısına sığınmayın. Kendi eğlencenizi kendiniz yaratın. Repliklerinizi verecek bir suflör her zaman olmayacak. Senaryoyu kendiniz yazmalısınız. Bundan keyif alın.

30 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili hassasiyetlere açık olabilirsiniz. Stres ve gerilim, beden sağlığına etki edebilir. Baş ve mide ile ilgili rahatsızlıklara dikkat. Günlükve planlarınızda karışıklıklar olabilir. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, eski işlerin üzerinden geçmek ve detaylı çalışmalar yapmak için uygun bir gün.

30 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir ev arayışına girmişken, tercihini yeni bir lokasyondan yana kullanmak isteyebilirsin. Ailede miras konuları gündeme gelebilir. Geçmişte birine verdiğin borç geri gelebilir veyayerinden bir anda prim alabilirsin. Çocuğu olan bir Akrep burcuysan, onların geleceği ile ilgili yatırım yapmaya karar veriyorsun.

30 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızda oldukça hassas davranışlar sergiliyor olabilirsiniz. Hayatınızı yaşam koşullarınızdan ödün vermeden dengede tutmaya çalışmalısınız.

30 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişe ait konular tekrar önem kazanabilir. İkili ilişkilerinizde sabırlı davranmaya özen gösterin, farkındalığınızı arttırın. Bugün sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

30 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi yeniliklere hazır hissedeceksiniz Süreç biraz uzamış olsa da sonunda mutluluğu yakalayacaksınız. Doğa size oldukça faydalı...

30 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunay öncesinde günlük yaşamınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken pek çok iş, halletmeniz gereken detaylar olabilir. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışmalı, sağlığınıza özen göstermelisiniz.

30 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdilik dürtülerinizin kontrolü ele geçirmesine izin verin, pişman olmayacaksınız! Ciddi bir çılgınlık yapmak için doğru bir zaman ve bu noktaya ulaşmak için mantığınızı devre dışı bırakmanız gerekebilir.

30 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcundaki seyahatine devam edecek.Günlük rutinleriniz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Ay'ın Merkür ile karşıtlığı birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek iletişim problemlerine işaret ediyor. Mesai arkadaşlarınızla gerginlik yaratacak tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

30 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

30 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İsteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı, partnerinize açık bir şekilde söyleyin. İş hayatınız ile ilgili çok önemli bir ileti alacaksınız ve mutluluktan havalara uçacaksınız. Sağlığınıza daha fazla önem göstermeye çalışın.

30 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlük anlayışınız ve ilişkinize zarar verebilir. Özgürlük tanımıyla sergilediğiniz davranışların, birtakım doyumsuzlukların başlangıcı olarak algılanabileceğini düşünmelisiniz. Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşınyaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşüneceksiniz. Bu nedenle yeni arayışlar içine girmeniz söz konusu. Kazancınız giderinize yetişmiyor, hesapsız harcıyorsunuz. Sağlığınız için düzenli spor ve jimnastik yapın

30 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 44' 29"
Ay
Akrep
19° 08' 53"
Merkür
Koç
26° 15' 26"
Venüs
Balık
21° 04' 53"
Mars
Balık
04° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 17"
Satürn
Balık
13° 15' 11"
Uranüs
Boğa
20° 38' 31"
Neptün
Balık
27° 47' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 09"
Chiron
Koç
18° 46' 07"
Lilith
Başak
19° 44' 58"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>