Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Koşulları Sorguluyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 40%

Sezgileriniz bugün bir üst seviyeye çıkmış olabilir ve diğer insanların hislerini kolayca anlayabilirsiniz. Bu, bugün kiminle zaman geçirmek istediğinize karar vermenize yardımcı olacak. Bugün iyi ruhlu arkadaşlarınız veya sevdiklerinizle olmayı tercih edebilirsiniz. Bu şekilde, başka bir kişinin negatif enerjisine kapılmak yerine hoş zaman geçirebilirsiniz.

Bugün kendinizi çok kararlı ve azimli hissedebilirsiniz. Görevlerinizi tamamlarken disiplinli olacak ve odaklanacaksınız. Meşgul edilmek ve bölünmek istemeyebilirsiniz, çünkü tamamen işe adanmış bir halde olacaksınız. Bu konsantrasyon çok faydalı olabilir. İşinizi ele almak için yeni bir yol bulabilir ve aklınızdan geçen fikirlere dikkat kesilmelisiniz.

"Kanıt" bugünün anahtar kelimesi. Düşünme ve analiz etmeye zaman ayırabilme becerinizi herkes biliyor. Bugün, diğer bir yandan, bir şeyleri "görmeye" başlayacaksınız. Bu şeyler net olacak ve artık her açıdan onları irdelemek, düşünmek ve incelemek zorunda kalmayacaksınız. Buna, tüm gün boyunca herkesin onayladığı yeni bir teori icat ettiniz de diyebiliriz aslında.

Arkadaş grubuyla takılma isteğine sahipsin. Bir spor etkinliğine ya da konsere gidip onlarla vakit geçirmek için güzel bir gün. İnsanların seni olduğun gibi kabul edeceği, rahatlatıcı bir atmosferde olmak seni keyiflendirecektir. Aile üyeleri de bir şeyler yapmak için seni davet edebilir; onlarla bir şeyler yaparken neler hissettiğini de sorgulamış olursun.Bugün, muhtemelen apansız ortaya çıkacak, pek de hoşunuza gitmeyecek sosyal ilişkiler içine girmeniz gerekebilir. Çok ciddi şeyler olmasa da düzeninizi bozmaya yetecek gibi görünüyorlar. Mahallenizdeki değişiklikler günlük rutininizi engelleyebilir. Bir komşunuz ya da akrabanız hastalanabilir ve ona yardım etmeye zorunlu hissedebilirsiniz. Çok fazla kendinizi hırpalamadığınız sürece bundan zarar gelmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Felsefi ya da politik bir konuşma olduğunda sizin de söyleyecek bir çift lafınız var. Verdiğiniz örnekler uç örnekler olabilir fakar prensipleriniz mantıklı. Bir kez hızınızı aldınız mı, durmak sizin içi zor olabilir. Farkına varmadan boyunuzdan büyük işlere kalkışmış ve kaçacak delik arıyor olabilirsiniz. İlk tepkiniz hızlıca konuyu değiştirmeye çalışmak olabilir. Bunun gibi zavallıca hareketlere sığınmayın. Cevabı bilmediğinizi ya da soruyu anlamadığınızı dürüstçe kabul etmek en iyisi olacaktır.

4 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Gün içinde ilahi şanslar, ilahi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Karmaşık ve kaotik durumlardan kaçınmalı, etik değerle hareket etmeye gayret etmelisiniz. Gizlilik, aldatma-aldatılma durumlarına dikkat.

4 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki koşullarını sorguluyorsun. Patronun ile bu koşulları iyileştirmek için konuşabilirsin. Geleceğe dair hayallerini değiştirebilirsin. Uzun zamandır sorun yaşadığın bir arkadaşın seninle tekrar iletişime geçebilir. Onun bu hareketini karşılıksız bırakmıyorsun.

4 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızda beklediğiniz gelişmeleri bugün yakalayabilirsiniz. Yatırım kaynaklarınızda ani karar değişiklikleri yapmanız sizleri hataya sürükleyebilir. Risk makul ölçüde kazanç sağlayacaktır. Bile bile uçuruma atlamak risk almak anlamına gelmemektedir.

4 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kriz yaratan durumlardan uzak durmanızda fayda var. Ortaklı para durumları gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonraki zamanlarda evinizle ilgilenmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Ailenizle vakit geçirmek size keyif verebilir. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

4 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakinlik kendinizi mükemmelize etmenizde en büyük faydayı sağlayacaktır. Başarılı olmak için başkasını beklemeden öz eleştiri yapmanız sizin artınıza...

4 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

4 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir kişiye oldukça yakın hissediyorsun ve bu ilgi biraz ürkütücü olmaya başlayabilir! Yine de panik yapmaya gerek yok; sadece sezgisel güçleriniz devreye girmeye başlıyor.

4 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün 'hayır' ı cevap olarak kabul etmeyin. Zaten muhtemelen buna gerek kalmayacak. İnsanlar durumunuz karşısında çok daha anlayışlı olacak ve savunduğunuz şeye merhametle yaklaşacaklar. İçinizdeki derin güç kendini apaçık gösterecek ve içten içe dilediğiniz her şeyi gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bugün talih sizden yana ve herhangi bir proje üstlenirseniz bunun yararını göreceksiniz.

4 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

4 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin bazı davranışlarından şüphelenmeye başladınız ve kafanız çok karışık. İş yerinizdeki arkadaşlarınızdan çalışmalarınız ile ilgili yeni bilgiler öğreneceksiniz. Sizi üzen şeyleri hayatınızdan uzaklaştırın.

4 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı sabırsız olabileceğiniz bugün, beklentilerinizin karşılanmadığını düşünebilirsiniz. Olayları kontrol etmeye çalışmak yerine serbest bırakmaya çalışın. Bir konudaarkadaşlarınızdan hiç beklemediğiniz tepkiler almanız mümkün. Planlı ve programlı hareket ettiğiniz takdirde yaşayacağınız problemleri en aza indirmiş olursunuz. Hesapta olmayan bir harcama gündeme gelebilir. Küçük harcamalar bile bütçenizi etkilemeye başladı! Size endişe veren sağlık probleminiz için doktora gidin.

4 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 50' 03" R
Ay
Başak
21° 48' 43"
Merkür
Koç
17° 03' 29"
Venüs
Koç
18° 51' 13"
Mars
Balık
22° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 41"
Satürn
Balık
15° 39' 27"
Uranüs
Boğa
21° 47' 37"
Neptün
Balık
28° 35' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 34"
Lilith
Başak
22° 14' 41"
True Node
Koç
15° 37' 59"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>