Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Rutinlerine Karşı Hızlanmalısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2020, Salı

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 70%

Bugün sevgilinizle rahat ve samimi zaman geçirin. Günün enerjisi, biraz tembel hissetmenize neden olabilir fakat bununla savaşmamalısınız. Bugün günlük ev işlerine ya da projelere bir mola vermek isteyebilirsiniz. Gün boyu kıvrılıp yatmak isteyebilirsiniz! Ya da sevgilinizle romantik bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Mum ışığında uzun, sevgi dolu bakışların tadını çıkaracaksınız.

Arkadaşlarınızla konuşmak, sizin için oldukça besleyici bir egzersiz olabilir. Kendi başınıza bir şeyler yapmaya çalışmak yerine, onları yüksek sesle söyleyin ve düşüncelerinize yeni bir bakış açısı katmaları konusunda yardım isteyin. Sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu itiraf ederken muazzam bir iyileşme gerçekleşecek. Dinlemeye istekli bir çift kulaktan daha rahatlatıcı bir şey olmadığı hissini tadın.

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsin. Sosyal, dışa dönük ve konuşkan bir ruh halindesin. Kendini, bir yabancıyla sohbet ederken bulabilirsin ve bu kişiyle aslında ortak çok yanın olduğunu fark edebilirsin. İnsanlara kendini açtığında iyi hissediyorsun ve hafif diyaloglardan keyif alıyorsun. Bazı faydalı bilgiler ve fikirler ayağına gelebilir; o halde dikkatini ver!Felsefi ya da politik bir konuşma olduğunda sizin de söyleyecek bir çift lafınız var. Verdiğiniz örnekler uç örnekler olabilir fakar prensipleriniz mantıklı. Bir kez hızınızı aldınız mı, durmak sizin içi zor olabilir. Farkına varmadan boyunuzdan büyük işlere kalkışmış ve kaçacak delik arıyor olabilirsiniz. İlk tepkiniz hızlıca konuyu değiştirmeye çalışmak olabilir. Bunun gibi zavallıca hareketlere sığınmayın. Cevabı bilmediğinizi ya da soruyu anlamadığınızı dürüstçe kabul etmek en iyisi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hoşgeldiniz. Hafta sonu için herhangi bir plan düşünmediyseniz, hemen düşünün. Son zamanlarda yorgun ya da bitkin hissediyorsanız, muhtemelen artık bir mola vermenizin zamanı geldi. Sorumluluklara çok fazla odaklanmak herkesi yıpratır. İyi bir uyku vücudunuzu, sevdiklerinizle beraber gülmek ve sosyalleşmek ise ruhunuzu canlandırabilir. Kendiniz için plan yapın.

3 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün olayları ve olayların iç yüzünü daha iyi görebilir, kendinizi daha iyi tanıyabilirsiniz. Hatalarınızı, doğrularınızı göreceğiniz durumlar olabilir. Dürüstlük ve açıklık, sorun ve tıkanıklıkları engelleyebilir. Şüpheci yanınız artabilir. Finansal konularda başarı isteği ve hırs artabilir. Kaygıya dikkat.

3 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ağırkanlı davranışlarınız etrafınızdakilerle zaman zaman gerilmenize neden olabilir. İş yerinde rekabet artıyor. Sende bu rekabete ayak uydurmalısın. İlişkisi yeni bitmiş bir Akrep burucuysan eski sevgilin senden bir şans daha isteyebilir. Ancak bu konudaki kararın netlik kazandı. Ona olmayacağına dair mantıklı bir açıklama yapabilirsin.

3 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünkübirliklerinizde, her zamankinden daha ikna edici olabilirsiniz. Her konuda bir fikir üretiyor olmak bugün iyi olmayabilir. Bazı konularda bilmiyorum demeyi seçmelisiniz. Kötü niyetli düşüncelere karşı dikkatli olmalısınız.

3 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabah saatleri olaylara karşı iyimser tutumunuzu sürdürebileceksiniz. Ortaklı para durumlarında yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Yazılı iletişiminizin çok olduğu bir gündesiniz. İş hayatınızdaki olaylara karşı dayanıklılık göstereceğiniz zamanlar var.

3 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kollamanız ve mümkün olduğunca politik olmanız gereken bir evrede olabilirsiniz. Çevrenizde dostlarınız ve arkadaşlarınızın artacağı bir...

3 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür retrosunun bugün son bulmasıyla birlikte etrafınızdaki iletişim hız kazanıyor ancak bir süreliğine bunu uzaktan izlemeyi tercih edebilirsiniz. Kendinizle konuşacağınız bir dönem olabilir.

3 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının yardıma ihtiyacı olduğunu gördüğünüzde, yerinizde oturup kalmayın. Ortadan kaybolabilir ya da öne çıkıp yardım sunabilirsiniz. İkincisini seçin.

3 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirler konularını ön plana taşıyor.Finansal destek arayışına girebilir, kredi başvurusu yapabilirsiniz. Merkür bugün itibariyle burcunuzda 3 haftadır devam eden geri hareketini sonlandırıyor. Önümüzdeki günlerde kendinizi ifade etmek daha kolay olacaktır. Bir süredir ertelediğiniz plan ve projelerinizi hayata geçirmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

3 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

3 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişi ile birlikte çok eğlenceli ve romantik bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde ortaya çıkan tüm problemleri kolay bir şekilde çözümleyebiliyorsunuz. Daha sağlıklı beslenmeye çalışın ve egzersiz yapmaya başlayın.

3 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle gereksiz ve şiddetli bir tartışma yaşamışsınız. Fakat zaman size yanlışı gösterecek. İlişkinizi tekrar gözden geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Unutmayın, yeni bir ilişki için eskinin tamamen bitmesi gerekli. Biraz daha anlayışlı olabilirsiniz. İş yerindeki arkadaşlarınızla ortak projelere yönelmek için pek de iyi bir zaman değil; çünkü ılımlı ve anlaşmacı bir tutum izlemekte zorlanmanız olası. Mali durumunuzda beklemediğiniz sürpriz gelişmeler gündemde. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir.

3 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 46' 23" R
Ay
Başak
21° 04' 28"
Merkür
Koç
17° 05' 03"
Venüs
Koç
18° 46' 36"
Mars
Balık
22° 03' 44"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 49"
Satürn
Balık
15° 39' 05"
Uranüs
Boğa
21° 47' 25"
Neptün
Balık
28° 35' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 21"
Lilith
Başak
22° 14' 16"
True Node
Koç
15° 37' 55"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>