Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sakinliğini Koruyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 50%

Manevi ya da felsefi meselelerle ilgili bilgi edinebilirsiniz fakat bu o kadar da güvenilir bir kaynaktan gelmeyebilir. Bugün duyduklarınıza hemen inanmamaya dikkat edin. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgiliniz çok uzakta olabilir ve kendinizi çok yalnız hissediyor olabilirsiniz. Ayrılık sürecini atlatmanın en iyi yolu, çalışma ya da araştırma ya da bir tür sanatsal faaliyetlerle meşgul olmanızdır.

Bazı nedenlerden dolayı şakalarınız genelde olduğu gibi iyi karşılanmıyor. Durumu ne kadar hafifletmeye çalışsanız da, ağır ve külfetli olmaya devam ediyor. Günün olaylarının, görmezden gelmeyi seçtiğiniz derin karanlık iç duygularla sizi yüzleşmeye zorlaması muhtemeldir. Bu meselelerle uğraşmak yerine, onları daha fazla şaka ile örtbas ediyorsunuz. Şimdi şakalar da işe yaramıyor, ne yapacaksınız?

Çoğu insan konu hakkında bilgisi olan diğer insanların onlara söyledikleriyle düşüncelerini şekillendirir. Belli başlı fikirler entelektüeller arasında bile moda olabiliyor. Bugün böyle bir şey için hiç sabrınız yok. Aslında, sahte entelektüelleri şaşkına çevirmek için kaba bir dil kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat şaşıracak gibi değiller. Size sadece burun kıvırıp ve kaşlarını çattıktan sonra arkalarını döneceklerdir. Bir çizgi film açın, size iyi gelecek.

Harika bir gün önünde uzanıyor. Hayat sana alan ve özgürlük tanıyacak. Bu alanı yaratıcı işler yapmak için kullanabilirsin. Bir sanat içerikli kursan yazılabilir veya kendi kendine müzik, resim, edebiyat çalışabilirsin. Ne yapmak istiyorsun? Bir şeyler yap!Bugün işlerinizin normalde olduğu kadar kolay yoluna girmediğini fark edebilirsiniz. Herkesin böyle günleri vardır; bu da sizin payınız. Gezegenlerin bugünkü konumu çoğu kişiyi olumsuz etkileyecek, dolayısıyla bugün başkalarının gerginliğiyle uğraşmaya hazırlıklı olmalısınız. Sizin neyin beklediğini önceden bilirseniz başa çıkmak bir nebze daha kolay olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün son derece sıradan bir gün olduğunu bildiğin için neden insanların bu kadar duygusal olduğunu merak edebilirsin. Neden senin kadar büyük bir gülümseme sergilemedikleri konusunda insanları rahat bırak. Eğer insanaların sana güvenmesini istiyorsan, onlarla aynı seviyeye kendini taşıyabileceğini kanıtlamalısın. Diğer insanların ihtiyaçlarına karşı daha anlayışlı ol.

6 Kasım 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli haberler alabilir, sonuçlanmalar yaşayabilirsiniz. Yetenekleriniz ve özgüven, yaşamınızda yeni yollar açabilir. Geniş kitlelere hitap etme, etrafınızın tarafından konuşulma durumu olabilir. İletişim sorunlarına dikkat.

6 Kasım 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde göstermiş olduğun üstün gayret ile taktirleri üzerinizde toplayabilirsin. Yeni aldığın araba ile ilgili teknik aksaklıklar oluşabilir. Bu durum seni biraz gerginleştirse de sakinliğini koruyorsun. Geçmişte yaşadığın bir olayın ayrıntıları yeni yeni aydınlığa çıkıyor olabilir.

6 Kasım 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle almak istediğiniz kararlar yüzünden tartışabilirsiniz. Planlarınızı tek taraflı düşünmeniz ve bunu değerlendirmeniz ilişkinizde bazı aksilikler getirebilir. Ortak yaşamak istiyorsanız ortak karar alabilmeyi denemelisiniz.

6 Kasım 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi oluşturabilir. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilir ve onaylanma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek daha kolay olabilir. Bu da sizi olaylara karşı daha iyimser yapabilir. Hayat felsefeleriniz ve inançlarınız hakkında konuşmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

6 Kasım 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi geliştirdiğinizi görmek partnerinize ve ailenize iyi gelecek. Hayat dolu olmanız geleceğinizde güzel günlerin açığa çıkmasına vesile olacak...

6 Kasım 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Kasım 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha yavaş ilerliyorsunuz ancak bu güç kaybettiğiniz anlamına gelmez çünkü diğer pekçok insan tamamen yanlış yönlere savruluyor ancak siz doğru yoldasınız. Bu yüzden yarışı kazanabilirsiniz.

6 Kasım 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati din, inançlar ve felsefe konularını ön plana taşıyor.Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızdan veya uzak akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz. Hukuk ve eğitim konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza ekstra özen gösterin,stresinizin sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin.

6 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

6 Kasım 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Rahatlayın. Bünyenize dayanabileceğinden fazlayüklemeyin. Enfeksiyon ya da ateşe karşı duyarlı olacaksınız. Zorunlu durumlardan, özellikle müzakerelerden kaçının. Dürüst olmayan veya aldatıcı uygulamalardan geri durun. Net kararlar alabilmeyecek kadar kafanız karışmış durumda.

6 Kasım 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda ilk günkü heyecanınızı yaşıyorsunuz. Böyle bir ilişkiyi yakalamaktan mutlu olmanıza rağmen aranızı bozmaya çalışanlar var, dikkatli olun. İş konusunda yeni sorumluluklar almaya hazırsınız. Fırsatları iyi değerlendirdiğiniz takdirde, daha mutlu olabileceğiniz bir başka sektöre geçmeniz mümkün. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Uykusuzluk probleminiz giderek artıyor.

6 Kasım 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 28" R
Ay
Yay
02° 39' 25"
Merkür
Koç
16° 00' 14"
Venüs
Koç
26° 03' 14"
Mars
Balık
26° 37' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 25"
Satürn
Balık
16° 12' 47"
Uranüs
Boğa
22° 07' 09"
Neptün
Balık
28° 47' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 50"
Lilith
Başak
22° 53' 33"
True Node
Koç
15° 32' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>