Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Fiziğine Dikkat Ediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 10%

İlişkinizde büyük bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Son zamanlarda, muhtemelen eski ilişkilerinizin en iyisini ve en kötüsünü analiz ediyordunuz. Bugün bu analizleri pratiğe dökebilirsiniz. Sevgilinizle içten bir sohbet edebilirsiniz, bu da ilişkinizde iyileşme ve gelişme sağlayabilir. Ya da gizli platoniğinize duygularınızı açabilirsiniz!

İlişkilerinize pozitif enerji katmak için güzel bir gün. Stres yaşadığınız durumlarda huzur sağlamanız gerektiğini hissedeceksiniz. Sizi sinirlendiren birarkadaşınızla ateşkes ilan edin. Esprili olmaya çalışın ve bu kişiye şakalar yaparken ortak bir zemin bulmaya çalışın. İşleri biraz hafifletin ve mucizelerin gerçekleşmesini izleyin! Bu enerjiyi romantik ilişkinize veya sizden uzak olan herhangi bir aile üyesine de uygulayın.

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

Asabi ve sıkkın hissetmenin sebebi kendine çok fazla yüklenmenin bir sonucu olabilir. Kendine karşı olan beklentilerine bir göz at. Şunu da göz önünde bulundur: En sevdiğin insana aynı taleplerde bulunur muydun? Eğer yanıtın olumsuzsa, hayatını en sevdiğin insana uygun şekilde düzenleme zamanı gelmiştir - yani kendine.Bugün başkalarının saldırganlıklarını fazla üstünüze alınmamaya özen gösterin. Ayrıca insanların davranışları size fazla sert gelirse de şaşırmayın. Büyük olasılıkla, bu tutumun sizinle değil daha çok onlarla ilgisi var. Yapılacak en iyi şey, kibirlerini ve güçlü doğalarını kulağınıza küpe yapmak. Belki de sizin kendinizin daha agresif bir tavır takınmanız gerekiyordur. Bugün arkanıza yaslanma ve pasif olma günü değil. Böyle yaparsanız, yolunuza çıkan lokomotif tarafından tamamen ezilmeniz muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eylemleriniz gerçekliğinize bir tutam hayal getirmek yönündeki güçlü arzunuzun etkisinde kalabilir. Rutin hayatınıza alışılmadık bir şeyler katabilirsiniz. Ne de olsa hayat bir komedi sahnesi değil mi? Başkalarını her şeyi bu kadar ciddiye almamaya teşvik edin ve insanların aydınlanmasına yardım ederken yaratıcı olun.

8 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç motivasyon ve özgüven, hayata inanç her zamankinden önemli. İlginizi çeken aktivitelerle ilgilenme, yaşama sevincinizi arttırmaya odaklanma zamanı. Sporlar çok daha iyi gelebilir. Hızlı duygu geçişleri, ya hep ya hiç eğilimi koşullarınıza zarar verebilir. Öfke kontrol problemlerine kapılmamalı. Sağlığı korumalı.

8 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini fiziksel anlamda saldığını fark edebilirsin. Evde ufak tefek egzersiz hareketlerine başlıyorsun. Kendine uyguladığın sıkı diyet fayda sağlayabilir. Çocukları olan bir Akrep burcuysan onlara kış alışverişi yapabilirsin. Kısa bir kış tatili için bugün otel fiyatlarını inceleyebilirsin.

8 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizden duyduğunuz şüphe ve kaygı sizleri biraz üzüyor olabilir. İlişkinizde arkanızdan dönen olaylara karşı daha özenli olmalısınız. Gereğinden fazla verdiğiniz tavizler sizi mutsuz biri yapmış olabilir. Bunun için kendinize kızmaktan vazgeçin.

8 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın, bugün beklentileriniz yüksek olabilir. Aynı zamanda kendinizi sorumlu hissedebileceğiniz durumlar içinde de olabilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi geliştirdiğinizi görmek partnerinize ve ailenize iyi gelecek. Hayat dolu olmanız geleceğinizde güzel günlerin açığa çıkmasına vesile olacak...

8 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca her söylediğinizi düşünmeli ve size iyi hissettirmeyen, zihninizi karıştıran ortamlarda bulunmamayı tercih etmelisiniz. İş görüşmeleri ve seyahatler edebileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sakin iletişim benimsemeyi tercih etmelisiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanıt beklediğiniz bir telefona ya da e-postaya hala geri dönüş yapılmamış olabilir. Bir süre daha beklemeniz en mantıklısı çünkü ısrarcı görünmek istemezsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati bugün kariyerinizle ilgili konuların ön planda olacağını anlatıyor.İş hayatındaki sorumluluklarınız artabilir, otoriter tavırlar benimseyebilirsiniz. Venüs'ün İkizler burcundaki seyahati ile krediler ve borçlar konusunda destekleyici bir döneme giriyorsunuz. Finansal destek arayışındaysanız önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

8 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak iyi gelebilir. Uzaklardan haberler gündeme gelebilir. Yurt dışı, uluslararası bağlantılı konular ve seyahatler gündeminize gelebilir.

8 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz, değişiklik içine girmeniz aşk hayatınızı renklendirecek. Yaşama zevki ve mücadele şevki bulacaksınız. İş ilişkisinde olduğunuz kişileri bugün kırabilir ve sonra huzursuz olabilirsiniz. Bu davranışlar sizin düşman kazanmanıza neden olabilir. Hesapta olmayan harcamalar yüzünden düzenli ödemeleriniz aksayacak. Sağlık konularındaki kuşkularınızdan kurtulmak için bir an önce sağlık kontrolü yaptırmalısınız.

8 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 21' 50"
Ay
Akrep
14° 27' 56"
Merkür
Koç
26° 03' 43"
Venüs
Balık
20° 36' 33"
Mars
Balık
04° 20' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 26"
Satürn
Balık
13° 12' 33"
Uranüs
Boğa
20° 37' 28"
Neptün
Balık
27° 46' 43"
Plüton
Kova
01° 48' 46"
Chiron
Koç
18° 44' 47"
Lilith
Başak
19° 42' 25"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>