Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Olumlu Dönütler Alabilirsin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2020, Salı

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 50%

Geniş ailenizle bir araya gelmekten hoşlanacağınız ve bir süredir görmediğiniz akrabalarınızı ziyaret edebileceğiniz bir zaman olabilir. Kuzeninizi, teyzenizi ya da büyük anne-babanızı telefonla arayabilirsiniz. Onları bir öğle yemeğine çağırmak veya bir yerde görüşmek için bir buluşma ayarlayın. Zaman çok hızlı akıyor ve sevdiklerinizle teması kesmek kolay. Zamanı durdurun ve bugünü ailenizle geçirin. Kardeşleriniz, yiğenleriniz ve kuzenlerinizle olmaktan keyif alabilirsiniz.

Bugün sessizce düşüncelere dalmak için iyi bir gün. Son zamanlarda finansman konusunda endişeli olabilirsiniz, ancak artık kendinizi çok fazla endişelendirmenize gerek yok. Bütün işaretler finansal durumunuzun yukarı doğru bir çıkış yapmak üzere olduğunu gösteriyor. Kesinlikle zamanı, değil mi? Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve kesinlikle bazı ödüller kazanmalısınız. Bugünün açıları, yakında ne yapacağınızı size gösterecek. Yeni bulduğunuz rahatlığın keyfini çıkarın, ama dışarı çıkıp kutlamada kredi kartınıza borçlanmayın.

Yazı yazma, aktörlük veya konuşmayla ilgili herhangi bir projeye başlamak için harika bir gün. Yaratıcı enerjileriniz bugün özgürce ve bolca akacak. Aklınıza gelen yeni fikirler hoşunuza gidecek. Yakın arkadaşlarınızla hararetli sohbetler enerjinizi arttıracak. Telefonda veya arkadaşlarınıza giderken arabada fazla zaman harcayabilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

Hayal gücün yükseklerden uçuyor ve yaratıcı enerji havada serbestçe geziyor. Yazı, müzik, resim konularındaki projelerle ilgili istisnai fikirler gün boyu aklına gelecek. Biriyle başla ve ötekileri not al. Tutkularının artışta olduğunu görüyorsan şaşırma! Hepsinden sonuna kadar faydalan ve eğlenmene bak!Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınıza beslediğiniz güçlü sadakat bağı sizi zorlu bir durumun içine sürükleyebilir bugün. Arkadaşınız sizden sizin için imkansız olmasa da yerine getirilmesi zor bir iyilik isteyebilir. Durumu bir değerlendirin ve yardım alabileceğiniz bir nokta olup olmadığına bir bakın. Yoksa, daha sonrasında da yardım alabilirsiniz. Bazen yapabileceğimizin en iyisi budur.

10 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şans ve fırsatlarla karşılaşabilir, bir dileğinize ve hedefinize kavuşabilirsiniz. Yaşamdan keyif almaya odaklanma, başarılarınızın ve sahip olduklarınızın değerini bilme zamanı. Çocuklarla ilişkilerde, aşk ilişkilerinde ve dostluklarda iyileşme ve toparlanma sağlanabilir. Kararsız kaldığınız kişilerle ilgili netleşme yaşayabilir, karar verebilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanın karışık olması rutinlerine sirayet ediyor. Günün verimli geçmeyebilir. Ailenin sana verdiği desteği yanlış anlarda kullanabilirsin. İşinden yeni ayrılmış bir Akrep burcuysan yeniarayışlarında olumlu sonuçlar elde edebilirsin. Özgüvenini tazeliyorsun. Akşam evde yalnız kalmak isteyebilirsin.

10 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal arkadaşlarınız sizler için sürpriz hazırlıklar içerisinde olabilirler. Öğrendiğinizde tepkilerinizde aşırıya kaçmamalısınız. Gününüzde olmadığınızı ve sorunlarınızı hesaba katamadıkları için böyle bir organizasyonu gerçekleştirmiş olabilirler. Anın tadını çıkarmalısınız. Hak ediyorsunuz.

10 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ile ilgili beklentilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Ümit ettiğiniz şeylerde farkındalık içine girebilirsiniz. İş hayatınızda aksayan işlerinize karşı başkalarından destek alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. İlişkilerde olası çatışmalarda karşınızdakini anlamaya özen göstermelisiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belirli bir "bulanıklık" bu döneme eşlik edebilir. Başkalarının karşı merhametlisiniz ve hayatınızın sorunsuz bir şekilde ilerlediğini hissediyorsunuz. Bu duyguları derinlemesine inceleyin, zira kendinizi aldatmanız mümkündür.

10 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak çalışmalara ve sosyal aktivitelere açık olduğunuz bir günde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak işlere imzanızı atabilirsiniz, ancak Merkür bugün son derecelerindeyken karşılıklı iletişim daha fazla özen gerektirebilir.

10 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi anlamalarını beklerseniz çok uzun sürebilir, bu yüzden kendinizi anlatmaya başlayın! Büyük şeyler itiraf etmek zorunda değilsiniz. Sadece havadan sudan konuşsanız bile olur.

10 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Başak burcunda seyahat ediyor.Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün sizi bekliyor. Kişisel hedefleriniz üzerine kafa yorabilir, amaçlarınızı netleştirebilirsiniz. Ay ile Uranüs arasındaki destekleyici açıyı evlilik hayatınıza heyecan katmak için değerlendirebilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önümüzdeki 2-3 gün boyunca hayat sizi yakınlarınız ve de aşk ilişkileriniz vasıtasıyla ödüllendirecek. Düşüncelerinizde değişimler yaşayabilirsiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız sorunlarda sizin de suçunuz var. Bugünü onun gönlünü almak için değerlendirin. Sevgilinize yaşadığınızyoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi düzeltebilirsiniz. İş yerinizde başkalarının inisiyatifine bağlı kalmaktan dolayı zorluk çekmeniz mümkün. Gerginliğe hazır olmalısınız. Paranızın kıymetini fazlasıyla bilmenizin yanında, aşırı cömert davranışlarınız sorun yaratabiliyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir

10 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 01' 22"
Ay
Akrep
22° 39' 26"
Merkür
Koç
26° 23' 27"
Venüs
Balık
21° 26' 00"
Mars
Balık
04° 51' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 53"
Satürn
Balık
13° 17' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 19"
Neptün
Balık
27° 48' 12"
Plüton
Kova
01° 49' 25"
Chiron
Koç
18° 47' 07"
Lilith
Başak
19° 46' 51"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>