Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sürpriz Gelişmelere Hazır Ol! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Yapmanız gereken zihin çalışmaları varsa, yarına kadar ertelemek isteyebilirsiniz. Muhtemelen en güçlü olan sosyal tarafınız olacak. İşleri yoluna koyma, organize etme ve odaklanma yeteneğiniz hep ön plandaydı ancak bugün bunun yerini, insanlarla bir araya gelme aşkınıza uyacak bir enerji almış durumda. Bu tür faaliyetlerin sizi yenilemesine ve gevşemenize yardımcı olmasına izin verin. Sizin için (bir Akrep olarak) gülmek, terapi gibi. Bugün bu fırsatı elinizden geldiğince yaratmaya çalışın.

Bir görevi yerine getirmek için gerekli olan süreçler hakkındaki tüm felsefi varsayımlar ve retorik ifadeler, bu günün gerektirdiği sıkıcı çalışma saatlerinin üstünü örtmeyecek. Ne yazık ki, bugünün gezegensel açıları size biraz kaba bir uyanış sunuyor. Ancak işiniz, kişisel memnuniyetinize göre hızla ilerledikçe, bugünü ödüllendirici bulacaksınız.

Bugün kendinizi, aynı ilgi alanlarını paylaştığınız bir arkadaş grubuyla çeşitli konularda ilginç tartışmalar yaparken bulabilirsiniz. Bu sizi belki bir grup olarak belki de tek başınıza gelecek planlar ve hedeflere yönlendirecek. Bu aktiviteden doğan bu mental uyarı, uzun bir zaman sizinle kalabilir. İlginizi çeken ne varsa not edin. Akşam için ise, Yatağa girmeden önce bir yürüyüş yapsanız iyi olur. Yoksa, uykuya dalamayabilirsiniz.

Böyle bir gün, sana şunu hatırlatacaktır: insanlar geçmişte karşılaştıkları güçlükleri hemen unutuyor fakat mutlu anlarını hep hatırlıyorlar. Enerjiyle dolup taşacaksın. Sorulacak soru ise şu: bu enerjiyle ne yapacaksın? Enerjini harcayabileceğin birçok alan olabilir: sıfırdan başlayabileceğin şeyler deneyebilirsin.Bugün çok sabırsız olmamaya çalışsan iyi olur. Şu an bir düzine işi aynı anda yapmaya çalışarak biraz aceleci davranabilirsin. Her bir şeyi çözmeye çalışmanın imkansız olduğunu görebilirsin. Bu yüzden sadece tek bir şeye odaklanmaya bak. Çevrendekilerden seni biraz yalnız bırakmalarını iste. Araya giren olmasın, gelen o telefonlara da bakma. Sessiz sakin şekilde odaklanırsan, daha verimli olacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Efsanevi derecedeki sabırsızlığın sana oyunlar oynuyor. Çok acele ediyorsun. Dışarıdan değişmiş görünebilirsin fakat kim olduğunu değiştirmiş değilsin. En baştan başlamak için her şeyi süpürüp atma isteğine karşı koy. Eğer böyle bir şeyi halihazırda yaptıysan, birkaç ay içinde başladığın yere geri dönebilirsin. Daha iyi bir yaklaşım geliştirmelisin.

15 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay,ve özel hayatınız gibi yaşamınız önemli alanlarında belirsizlikleri bitirecek. Bugünlerde bazı ilişkiler bitişe gidebilir. Yaşamınızdaki size fayda getirmeyen, çürümüş konuları ve fikirleri artık atma zamanındasınız.

15 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün burunda Yeniay gerçekleşiyor. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmalısın. Ailen tarafından aldığın kararların sürekli olarak tenkit edilmesi seni rahat etmeye başlayabilir. Onları duyduğun saygıyı kaybetmeyerek uyarıyorsun. Anlayış çerçevesinde ortak bir karar alınabilir.

15 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde şanslı bir günde olabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişiler ile ortaklı işler yapmayı planlıyor olabilirsiniz. Birlikte kuracağınız proje ile kendinize yeni bir alan açıyor olacaksınız. Vizyon sahibi biri olduğunuz için yaptığınız her proje kendinden söz ettirecektir.

15 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep burcundaki yeniay sizi şahsi konularda daha istekli ve hevesli kılmakta. Kendi çabalarınızla çok daha fazla şey başarabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Borçlanmadan önce iyi düşünmelisiniz. Aşk konusunda ikilemde kalabilirsiniz. Daha iyi kişi ya da fırsatlar önünüze serilebilir ve ilişkinizi sorgulayabilirsiniz...

15 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı sizden daha iyi yönetebileceğini düşünen insanları boşverin. Sadece kendi yaptıklarınıza ve geleceğinize odaklanın.

15 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün burcunuzda bir Yeni Ay meydana geliyor.Hayatınızın tekdüzeliğinden sıkıldıysanız önümüzdeki günlerde yeni başlangıçlar yapacak gücü kendinizde bulacaksınız. Sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz. Doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin. İkili ilişkilerinizde baskıcı davranmamaya özen gösterin. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde duygusal kararlar alabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

15 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ve sevdikleriniz ile birlikte harika bir gün geçireceksiniz. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendiremeye çalışın ve gerekirse bir uzmandan destek alın. Bugün, kendinizi biraz yalnız ve mutsuz hissedebilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarının etkisinde kalarak kendinizde kusur bulma huyu var sizde. Güzelliklerinizin farkına varın! Bu yüzden aşka da küsmüş gibisiniz. Bu akşam tanıştırılacağınız bir kişi bu halinize son verebilir. İşinizde bir türlü istediğiniz başarıyı gösteremiyorsunuz. Bu huzursuz haliniz göze batıyor. Arzuladığınıziçin araştırmalar yapmanın zamanı geldi. Mali problemler yüzünden, verdiğiniz bir karardan vazgeçebilirsiniz. Bir süredir ihmal ettiğiniz sağlık problemleriyle ilgilenmek için uygun bir gün.

15 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 52' 55" R
Ay
Akrep
11° 37' 21" R
Merkür
Koç
16° 01' 07"
Venüs
Koç
23° 58' 26"
Mars
Balık
25° 19' 25"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 60"
Satürn
Balık
16° 03' 21"
Uranüs
Boğa
22° 01' 28"
Neptün
Balık
28° 43' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 17"
Chiron
Koç
20° 20' 00"
Lilith
Başak
22° 42' 19"
True Node
Koç
15° 37' 15"
Son Güncelleme : 24/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>