Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Prensiplerinin İhlal Edilmesini İstemiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 70%
Para 10%
Sağlık 40%

Bugün, bir ilişkiyi daha iyi bir hale getirmeniz için iyi bir zaman. Zihniniz açık olacak, böylece neyin düzeltilmesi gerektiğini görebileceksiniz. Sadece bunuhnla kalmayıp, pozitif enerjiyi harekete geçirecek kadar da cesur hissedeceksiniz! Aklınızdakileri paylaşın ve sevdiğiniz kişiye karşı açık olun. Paylaşılması gereken bazı düşünceler veya duyguları saklamış olabilirsiniz. Şüpheleri ortadan kaldırarak, daha uyumlu bir ilişkiye doğru yol alacaksınız.

İş yerinizdeki yanlış anlaşılmaları gidermek için iyi bir gün. İlerici, pozitif bir zihin çerçevesi içinde olacaksınız. Bu tutum, meslektaşlarınızla veya müşterilerinizle yaşadığınız tüm problemler üzerinde çalışmanıza yardımcı olacaktır. Çok duygusallaşmadan durumlara nesnel olarak bakabileceksiniz. Problem çözme yeteneğiniz bugün daha da artacaktır. Şu anda aklınıza gelen fikirlere güvenin!

Telefon, belgesel veya internet aracılığıyla tuhaf ve ilginç bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler size etkileyici gelebilir fakat bunlar daha önce duyduğunuz türden şeyler değil. Bir yerden sonra, çıkıp yakınlarda bir yürüyüş yapmaya ve komşularınıza merhaba demeye karar verebilirsiniz, fakat bu kişiler çok da görmek isteyeceğiniz kişiler olmayabilir. Günün tadını çıkarın!

Hayatında gerçek manada bir önem teşkil etmeyen şeylere enerji harcamayı bıraksan iyi edersin. Elindeki görevlere odaklanman gereken bir gün. Dikkatini dağıtacak ortamlardan uzak durmalısın. Kendi kanalında kalmaya bak. Biraz kritik bir tavır benimsersen, seni alakadar etmeyen şeylere takılıp vakit kaybetme riskini azaltmış olursun.Efsanevi derecedeki sabırsızlığın sana oyunlar oynuyor. Çok acele ediyorsun. Dışarıdan değişmiş görünebilirsin fakat kim olduğunu değiştirmiş değilsin. En baştan başlamak için her şeyi süpürüp atma isteğine karşı koy. Eğer böyle bir şeyi halihazırda yaptıysan, birkaç ay içinde başladığın yere geri dönebilirsin. Daha iyi bir yaklaşım geliştirmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki adamla birlikte bugün birbirinizi görmek için zaman yaratmanız pek kolay olmayabilir. Nihayet yalnız kaldık derken, telefonunuz acı acı çalabilir ve daha da fazla vaktinizi çalabilir. Telefonu kapatmakta tereddüt etmeyin! Telefon özellikle önemliyse, nasıl olsa sonra tekrar ararlar!

14 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir karışıklığı çözebilir, bir görevi tamamlayabilir, size yük olmuş işleri sonuçlandırarak ruhen ve bedenen rahatlayabilirsiniz. Spor kazalarına dikkat. Günlük yaşamda ani hareketlerden kaçınmaya gayret edin. Beden sağlığına odaklanmak için güzel bir gün.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Prensiplerin önem kazanıyor. Rutin hayatında veyerinde prensiplerinin ihlal edilmesini istemiyorsun. Evli bir Akrep burcuysan eşinin akrabaları ile yaşadığı sorunlara son vermesini isteyebilirsin. Bu konuda net bir tavır sergilemesini bekliyorsun. İletişim yönünden problem yaşamayacağın bir gündesin.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız ve kimliğiniz bir çatışma içerisinde olabilir. Kendinizi dinlediğinizde hiçte beklemediğiniz cevaplar alıyor olabilirsiniz. Lütfen kendinize karşı daha insaflı davranın. Bugün bir konuda öğreneceğiniz gerçek size önemli bir karar aldırtabilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde duygusal açıdan sizi meşgul eden şahsi durumlar var. Olumlu beklentiler içine girmelisiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle ilişkinizde pürüzler varsa partnerinize teklif edeceğiniz bir etkinlik ilişkinize hareket katacaktır. Alacağınız ekstra fikirlerle ilişkiniz sağlam...

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi Mars 10 Eylül'de başladığı geri hareketi bugün sonlandırıyor ve artık düze dönerek hız kazanıyor. 7 Ocak 2021'e kadar devam edecek olan bu süreçte gündelikve uğraşlar, rutin konular yorucu olabilir. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin.

14 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seçeneklerinizi araştırmak için gerekli tüm zamana ve enerjiye sahipsiniz. İster bir işte, ister bir ilişkide veya kişisel bir görevde ilerlemek isteyin, önce bir plan formüle etmeden hiçbir yere varamazsınız ve bugün bunu yapmanız gereken gün.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında burcunuzdaki seyahatine devam edecek.Kişisel hedeflerinize yönelmek ve kendinize vakit ayırmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars'ın geri hareketi bugün itibariyle sonlanıyor. Geçtiğimiz 2 ayda kontrolünüz dışında gelişen durumlarla ilgilenmek durumunda kaldınız. Önümüzdeki günlerde tekrar kendi hayatınızın kontrolünü elinize alacaksınız.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğinizi planladığınız zaman ideallerinizi gerçeklikle bağdaştırın. Kumara olan isteğiniz hayata bakışınızı etkiler. Genişletilmiş bakış açınız ve daha az bencil tutumunuz ruhsal yönden sizi aydınlatacaktır.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki anlaşmazlıkları düzeltmek için bazı girişimlerde bulunmanız ve çaba göstermeniz gerekiyor. Cesur hareket ederseniz, istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Uzun zamandır çelişki yaşadığınızarkadaşınız sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınızı reddediyor. Pes etmek yerine, yeteneklerinizi göstermekten kaçınmayın. Para konularında bile bile riske girmeyin, ihtiyatlı hareket etmeniz yararınıza olacak. Kilo vermek için ihtiyacınız kadar kalori tüketin. Ne az ne de fazla

14 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 16' 29"
Ay
Akrep
13° 21' 45"
Merkür
Koç
26° 00' 47"
Venüs
Balık
20° 29' 51"
Mars
Balık
04° 16' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 18"
Satürn
Balık
13° 11' 56"
Uranüs
Boğa
20° 37' 13"
Neptün
Balık
27° 46' 31"
Plüton
Kova
01° 48' 41"
Chiron
Koç
18° 44' 28"
Lilith
Başak
19° 41' 49"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>