Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Etrafındaki bir şeylerin yenilendiğine tanık olabilirsin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 60%

Güçlü liderlik yetenekleriniz var ve bugün onlar ön planda olabilir. Başka bir kişi bir projeyi tamamlamaya veya ekibi organize etme konusunda size güvenebilir. Doğuştan gelen mentörlük ve öğretmenlik yeteneğiniz ortaya çıkacak. Onlara yardımcı oldukça parlayacaksınız ve çabalarınız takdir edilecek. Gece ise, sevgilinizle özel bir akşam planlayın.

Bilim ya da uzay araştırmaları gibi belirli alanlar, çok güçlü bir takım ruhuyla desteklenmiş herkesin katılımını gerektirir. İnatçı Akrep kişiliğiniz sizi, grup içindeki en büyük uzman yapmaz. Tabii ki, sorumlu olan siz değilseniz, hiç kimse sizin olmadığınız gruplarda çalışmaktan zevk almayacak. İlk adımı atmanız şartıyla böyle bir mucize mümkün.

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

Kendini geliştirmeye oldukça düşkünsün ve istendiğinde, asla fiziksel ve duygusal sağlığa dair ürettiğin son teorileri paylaşmaktan çekinmiyorsun. Muhtemelen şişe şişe vitamin hapları ve fitness dergileriyle dolup taşan bir dolabın var. Bugün ise çevrende egzersiz ve diyet konusundaki bilginden çok yararlanabilecek biri var. Bu kişiye terapistlik, doktorluk veya holistik sağlık praktisyenliği yapabilirsin?Karşılığında hiçbir şey vermeden yalnızca almaya çalışmayın. Bir şeyleri istiflemeye ve bencil bir şekilde sadece kendinize saklamaya devam ederseniz, başka şeylerin hayatınıza girmesine çok az yer bırakırsınız. Kazandıklarınızın meyvelerini hayatınızdaki diğer insanlara da dağıtın ki iyi talih sizi bulsun. Ne ekerseniz onu biçersiniz, bu nedenle yalnızca her şeyi kendinize almaya odaklanmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görünüşe bakılırsa harika bir gün olacak. Belki bir defa olsun rahatlayıp içinizi kemiren kararsızlıktan kurtulmayı bile başarabilirsiniz. İki hafta kadar önce ev hayatınız için bir gidişat belirlemiş olabilirsiniz. Bugün bunun iyi bir karar mı, yoksa kötünün iyisi mi olduğu konusunda hüküm verebilirsiniz.

18 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda hareket ettiği bir gündesiniz. Sabahtan itibaren ekonomik durumunuzla ilgili belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Ay ve Neptün arasındaki uyumsuz görünüm nedeniyle karamsar olabilirsiniz. Negatife odaklanmak size bir şey kazandırmayacaktır. Ay, bu akşam Jüpiter'e karşıt açıda bulunduğundan büyük meblağda yatırımlar yapacaksanız iki kere düşünmelisiniz.

18 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki bir şeylerin yenilendiğine tanık olabilirsin! Ay, Zodyak'ın en hızlı burcunda hareket ediyor. Fikirlerinin herkes tarafından onay görmesini bekleyebilirsin. Çevrendeki güçlü kişilerden etkilenip sorumluluk almak isteyebilirsin. Dönüşümün oldukça güçlü bir şekilde yaşanacağı bir süreçten geçerken, etrafında da bir şeylerin yenilendiğine tanıklık edebilirsin.

18 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün motive olmanızın kaynağı her neyse onu bulup sadece kendi adınıza bunu yapmak isteyebilirsiniz. Stresten uzaklaşmanız da fayda var.

18 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabah saatleri olaylara karşı iyimser tutumunuzu sürdürebileceksiniz. Ortaklı para durumlarında yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Yazılı iletişiminizin bol olduğu bir gündesiniz. İş hayatınızdaki olaylara karşı dayanıklılık göstereceğiniz zamanlar var.

18 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alışveriş yapmak için uygun bir gün. Karakteristik olarak size uyum sağlayamayacak kişileri hayatınıza çekebilirsiniz. Bilhassa aşk konusunda temkinli olun.

18 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konular, yatırım ve alım satım işleriyle ilgilenebilirsiniz. Görüşmeler genel anlamda olumlu bir hava içinde geçebilir ancak duygusal strese neden olabilecek durumlardan, ortamlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

18 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük bir karar sizi şaşkına çevirdi, ancak kafanızı çizmenize gerek yok. Tek yapmanız gereken organize olmak. Sadece bir kağıt parçası ve bir kalem çıkarın. Seçeneklerin tüm avantajlarını ve dezavantajlarını not edin, cevap netleşecektir.

18 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Yani ruhsal ve psişik enerjiler ön plana çıkar.Anne ya da hayatınızdaki diğer önemli kadın figürlerinin depresif tutumlarıyla yüzleşirsiniz. Bol bol nefes egzersizi yapıp, ciğerlerinize temiz hava yollayın. Açık mekanlarda vakit geçirin. Söylentilere kulak asmayın.

18 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

18 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailevi konulardaki karışıklıkları önemseyin. Sürekli geleceğin kariyerinizde veya maddiyatta olduğu gibi bir düşünceniz varsa, yanlış olduğunu bir bedel ödeyerek öğrenmek zorunda kalabilirsiniz. Marjinal kararlar alabilirsiniz. Önceliklerinizi değiştirmek sizi mutlu edebilir. Baş ve boyun bölgenize dikkat etmelisiniz.

18 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün beklediğin bir ödemeyi almakta zorlanabilir, doğru ve net sonuca ulaşamayabilirsin. Finansal konularla ilgili girişimlerinde, eksik evrak gibi işler yüzünden ertelemeler yaşayabilirsin. Bir yandan da gelecek paraya güvenip abartılı harcamalar yaparak bütçeni zorlayabilirsin.

18 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 25" R
Ay
Oğlak
14° 34' 41"
Merkür
Koç
16° 37' 08"
Venüs
Boğa
00° 01' 29"
Mars
Balık
29° 06' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 22"
Satürn
Balık
16° 30' 19"
Uranüs
Boğa
22° 18' 07"
Neptün
Balık
28° 53' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 51"
Lilith
Başak
23° 14' 60"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>