Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Düşüncelisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, oldukça kısıtlayıcı bir gün olacak. İçsel hedeflerinize rağmen, gündelik hayatta ortaya çıkan küçük sorunlarla ilgilenmeniz için gerçekliğe ihtiyaç duyacaksınız: Biraz daha gerçekçi olmak ya da gerçek dünyanın gerçekleriyle yüzleşmek. Bu burçta doğduysanız, yapacak bir şeyiniz yok.

Eğer durumunuza bakmak için zaman ayırırsanız, bugün çok olumlu şeyler görebilirsiniz. Bir süre önce, hayatınızın bir heykelini yapmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm araçları bir araya getirmiş gibiydiniz. İlk başta sahip olduğunuz tek şey bir kil yığınıydı ama sonra yeni bir yüz ortaya çıkmaya başladı. Bu yeni yüz yeni sizsiniz! Tek yapmanız gereken tüm detayları bitirmek - hatta en baştan başlamak. Şimdi yapabileceğinizi biliyorsunuz!

Bugün, sanatsal bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Belki, bilgisayarda bir web sayfası tasarlayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat veya kısa bir hikaye konusunda yaratıcı yazılar yazabilirsiniz. Şu anda, kendinizi güzel ve sıra dışı bir şekilde açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz. Hayal gücünüze ses verin ve fikirlerinizi bastırmayın. Eğer düşüncelerinizi takip ederseniz, özel ve hatta belki kazançlı bir şeyler olabilir!

Dokunmak ve dokunulmak istiyorsun. İnsanlarla sıcak ve sevgi dolu ilişkiler kurmak isteyeceğin bir dönem. Zor zamanlardan geçtiğini bildiğin birisiyle irtibata geçebilirsin. Şefkatini kolayca açık edebilirsin. Sunacağın destekle, bir insanın günün güzelleştirebilirsin! Sarılmaktan ve iyi hissettirmekten korkma!Bugün, hiçbir konuda görüşünü belli etme. Belirtirsen, insanlar seni gerçeklerden kopuk, duyarsız bir entelektüel şeklinde etiketleyebilir. Güne hakim olan "Su" atmosferi yeterince derinden hissedilmeyen her şeyi reddetmene yol açabilir. O halde duvar kenarından ilerle, yan kapıdan süzülerek çık ve evine git. Daha sonra daha sakin bir hale bürüneceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün egonuz biraz kontrolden çıkabilir. Diğer insanlardan çok fazla olumlu geri bildirim alınca hemen dünyanın kralı olduğunuzu hayal edebiliyorsunuz! Kendinizle ilgili iyi şeyler hissetmeniz ve başarılarınızla gurur duymanızda sıkıntı yok ancak şunu da aklınızdan çıkarmayın ki hiç kimse mükemmel değildir ve herkes eşittir. Alkışları toplayabilirsiniz ancak aldığınız övgüleri diğer nitelikli insanlarla da paylaşmayı unutmayın.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Gün boyu her meselenin derinine inebilir, her duyguyu daha yoğun yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Fakat bazılarınız duyguları yönetmek adına aklı devreye sokabilir ve daha umursamaz, bireysel ve mesafeli davranabilir.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kafan o kadar dolu ki yataktan çıkmakta dahi zorlanabilirsin. Duygusal anlamda sezgilerin artıyor. Alman gereken kararları mantık ve duygu olarak ikiye ayırman gerekebilir. Aklındaki düşünceler, sana yapmayı planladığın şeyleri yaptırmıyor. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin ailesiyle yaşadığı sorunda onun yanında olmak, kendini iyi hissetmeni sağlayacak.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal bir gün içindesiniz. Aşk hayatınızda tutkularınızı yaşamak için harekete geçmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Karşıdan beklemek yerine sevginizi dile getirin. Unutmayın, güneşin içeriye dolması için perdeyi açmalısınız.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle, evle ilgili konular üzerinde daha çok durabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza ve duygularınızı daha çok zaman ayırmalısınız.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk hayatınızda atacağınız adımlar hem cesaret hem de güven getirebilir. İstikrarı elde tutmak isteyeceğiniz bir gündesiniz.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir kapınızı açık tutmanızda fayda var. Zira evinize gelip giden çok fazla misafiriniz olabilir. Komşularınız hatrınızı sormak ya da havadisleri paylaşmak için size uğrayabilir. Aile üyeleriniz arabayla geçip size öğle yemeği getirebilir. Mahallenizi ziyaret etmeye karar veren eski bir arkadaşı görebilirsiniz. Bir süredir görmediğiniz insanlarla tekrar bağlantı kurmanın tam zamanı. Onlarla sohbet etmekten keyif alacaksınız.

18 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerindeki sorunları ev hayatınıza yansıttığınızı fark edebilirsiniz. Birileriyle ortaklaşa bir proje yürütme düşünceniz varsa, bugün başlamak için uygun bir gün. Akrabalarınızın bazı tutumları sizin için oldukça şaşırtıcı olabilir. Uzun süreli ilişkilerde bazı ilerlemeler bekleyebilirsiniz.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal yaşamınıza derin bir anlam katmak isteyebilirsiniz. Çekiciliğinizi ön plana çıkaracak davranış biçimlerini sergilemekten yanasınız. Bugün kıskançlık gösterilerinden uzak yaşarsanız, ilişkiniz olumsuz etkilenmez

18 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha duyarlı davranacaksınız. Etkin adımlar atabilecek olmanız da önemli ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlama şansınız da var. Dengeleri lehinize çevirmeniz gereken bir gündesiniz.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili isteklerinizin arttığı bir dönem, fakat sevdiğinizi fazla zorlamayın. Bugün fantezilerinizi gerçekleştirmek için elinize ilginç fırsatlar geçebilir fakat gerilimli davranmaktan kaçının. Kaçamak aşklardan da uzak durun. Yeniteklifleri alabilir ya da işinizde değişiklikler olabilir. Bu durum kararsız kalmanıza sebep olabileceği gibi, işinizde kendinizi iyi ifade edebilir yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var.

18 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 24' 51"
Ay
Akrep
27° 33' 50"
Merkür
Koç
26° 33' 37"
Venüs
Balık
21° 55' 22"
Mars
Balık
05° 10' 04"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 55"
Satürn
Balık
13° 19' 50"
Uranüs
Boğa
20° 40' 25"
Neptün
Balık
27° 49' 06"
Plüton
Kova
01° 49' 48"
Chiron
Koç
18° 48' 30"
Lilith
Başak
19° 49' 30"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>