Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ketumsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün farklı romantik maceralara dalın. İçinizdeki ateşi serbest bırakın ve tüm gruplarda liderliği elinize alın. Hayranlık uyandıran eğlenceli doğanız, bugün dışarı çıkıp oyun oynamak istiyor ve bu sayede kendinizi özgürce keşfetme imkanı sunuyor. Gününüzü gün edin; Dans edin, romantik doğanızın ortaya çıkmasına izin verin. Aşk hayatınızda, kalbinizin yeni ve heyecan verici maceralara açık olduğundan, ancak aynı zamanda, güvenliği ve öz saygınızı da dengede tuttuğunuzdan emin olun.

Son birkaç aydır çok çalıştınız. Çabalarınızın fark edilmediğini sanmayın! İş yerindeki üst düzey yöneticiler, size nazik bir kelimeyle hatta küçük bir ikramiyeyle takdirlerini gösterecekler. "Küçük meşe palamutlarından büyük meşe ağaçlarının yetiştiğini" unutmayın. Son başarınızı kariyerinizi bir üst seviyeye yükseltmek için kullanmalısınız. Bunu yapma zamanı. Kesinlikle bir hareket halindesiniz ve bundan faydalanmalısınız. Heyecan verici bir gelecek sizi çağırıyor.

Eğer günlük yaşamınız düzensiz gibi görünüyorsa, değiştirin! Ne bekliyorsunuz? Şehir hayatının kargaşasının sizi yüzlerce farklı yöne ittiğini söylüyorsunuz. Huzurlu ve sessiz bir yerde yaşamayı tercih edebilirdiniz. Çok köklü bir değişiklik yapabilmeniz muhtemel. Ne bekliyorsunuz ki? Mükemmel uyum sağlama becerilerinizden yararlanın!

Bugün öğretmen rolünü oynayabilirsin. Mesela bilgisayar kullanmak konusunda sıkıntı yaşayan birine yardım edebilirsin. Ya da bazı sıkıntıları konusunda onlara yol gösterebilirsin. İzlemeleri gereken yolları bir yere not alabilir; koçluk ya da danışmanlık yapabilirsin.Geçmişinizi yeniden yaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Okul günlerinizdekine benzer olaylar yaşayabilirsiniz. Ya da eski aşklarınızdan birini hatırlayabilirsiniz. Hatta eski bir tanıdığınıza bile rastlayabilirsiniz. Geçmiş maceralarınızla ilgili hislerinizi değerlendirmeyi ilginç bulabilirsiniz. Geçmişte hayatınıza katılan insanları anlamaya başlayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi avantajlı durumda bulabilirsiniz. Fırsatı bulmuşken bunun tadını çıkarın. En önemlisi kendinizi günün çılgınlığına kaptırıp iyi vakit geçirmeyi unutmamanız. Arkanıza yaslanıp keyfinize bakın ve etrafınızdaki insanlarla bir arada olmaktan zevk alın. Günün duygusal ağırlığı size vız gelecektir. Çevrenizdekiler için cankurtaran rolü oynamanız kuvvetle muhtemel.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün arkadaşlık ilişkilerinizde beklentilerinizi bulamayabilir, bir sorgulama içine girebilrisiniz. Bazı ilişkilerinizde iğneliyici sözler sarf edilebilir. Akşam saatlerine doğru gergin enerjiler yumuşuyor ve koşullara uyum sağlayarak ilerliyorsunuz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde fikirlerine yönelik gelen eleştirilere pek de açık olmayabilirsin. Bu durum düşüncelerini paylaşmak konusunda oldukça ketum ve tutucu davranmana neden olabilir. Karşına engel koyan kişilerle mücadele etmekten sakınmıyorsun. Akşam saatlerinde uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelebilir, geçmiş anıları yad edebilirsin.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel alanınıza ikili ilişkileriniz nedeniyle müdahale ediliyor olabilir. Sınır belirlemek için bugün harekete geçiyorsunuz. Hayatınızla ilgili kararları kendiniz almalısınız ama her eleştiriyi de kulak arkasına atmamalısınız.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli bir gün sizi bekliyor olabilir. Kardeşlerle ilgili konular önem kazanabilir. Ailenize karşı sorumlu olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili uğraşlar olabilir. İkili ilişkilerinizde hassas durumlar ortaya çıkabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle kuracağınız derin bağ ve uzun süreli ilişki başlangıcı için uygun bir dönemdesiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız önemli.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyi çok daha kolay halledebilirsin. Gün planlayıcısı kap ve PIM yazılımını güncelle. Her zaman kişisel bir takviminle dolaşan biri olmayabilirsin, ama buzdolabına yapışmış olan bu yapılacaklar listesine sadık kalmak bile senin için zahmetsiz olacak. Onlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini daha kolay bir şekilde keşfedebilirsen, kendine bazı hedefler koymak için bugün uygun bir gün.

15 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın ilişkilerinizi iyice gözden geçirmeniz gerekebilir. Muhtemelen partnerinizin ilginize ihtiyacı var. Kendinizi hiç planlamadığınız, ani gelişen olayları içinde bulabilirsiniz. Ne olursa olsun nezaketinizi korumak, insanların size saygısını arttıracak ve ilerisi için de bir kazanç olacaktır.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz.. Karşı cinsle ilişkilerinizde çok şüphecisiniz. Yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Burcunuzun alacak olduğu etkileri doğru anlamda kontrol etmeye çalışın. Aceleci davrandığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Kişisel girişimleriniz için biraz daha beklemede kalmalısınız. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı tutkulu duygularınız var. Fakat birtakım endişeler nedeniyle bu duygularınızı göstermekte tereddüt gösteriyorsunuz. Kaygılarınızdan kendinizi arındırmayı başarırsanız, ilişkiniz açısından hoş bir gün. Mesleğinizle ilgili yaşadığınız durgunluk yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli biryaşamınız olacak. Fazla ısrarcı olamadığınızdan dolayı alacaklarınızı toplayamıyorsunuz.

15 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 55' 23" R
Ay
Akrep
24° 53' 08"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 17' 31"
Mars
Balık
26° 09' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 50"
Satürn
Balık
16° 09' 21"
Uranüs
Boğa
22° 05' 04"
Neptün
Balık
28° 45' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 42"
Lilith
Başak
22° 49' 26"
True Node
Koç
15° 34' 39"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>