Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Önceliklerini Belirliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olabilir. Günün enerjisi sizi biraz fazla hassaslaştırabilir. Muhtemelen büyük insan kalabalığı ile çevrili olmak istemeyeceksiniz ve kendinizi bunalmış hissedeceksiniz. Uzun bir yürüyüşe çıkın ve biraz meditasyon yapın. Aklında çok şey olduğunu görebilirsiniz. Hayattan gerçekten ne istediğinizi düşünün. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için neler yapabileceğinizi değerlendirin.

Bugün inanılmaz derecede yoğun olacaksınız; bununla birlikte gününüz projelerle dolu masanızda son bulabilir. Bunun nedeni verimsiz olmanız değil, popüler olmanız ve işinize değer vermenizdir. Şu an için çok değerli olmamayı diliyor olabilirsiniz! Yapmanız gereken her şey için stresli hissetmeyin. Kimse sizden hepsini derhal halletmenizi beklemiyor. Biraz dinlenmeyi unutmayın. Yarın başka bir gün.

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Bugün birine tutkulu bir ilan veya itirafta bulunmak için hazır hissediyorsun. Gezegenler etkileme ve etkilenme hislerini harekete geçirmekte olduğundan, fevri ve tahrik edici bir modda olabilirsin. Eğer birilerini kesiyorsan, onlara karşı cesur olacaksındır. Onları iltifata boğabilir ve ne kadar ilgilendiğini gösterebilirsin. Eğer halihazırda bir ilişkin varsa, yakınlık ve samimilik için harika bir gündesin.Uzun vade için planladığınız şeylerden tamamlanmış olanlardan bazıları sizi bugün biraz durduracak ve bir sonraki hedef üzerine düşünmenizi sağlayacak. Öncekinden daha hırslı davranmaktan çekinmeyin, çünkü siz, sizi daha kendinden emin ve güçlü yapan ruhsal bir güce sahipsiniz. Hakettiğiniz şekilde kendinize inanmanızı sağlayan bu inanç size dağları aşma azmi bahşediyor. Önümüzdeki bir kaç ay boyunca bu dağları aşarsanız şaşırmayın ve aşacak başka engeller bulun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bir süredir karar vermeyi erteliyorsanız, bugün bir cevap bulmak için mükemmel bir gün. Önünüzü daha kolay görecek ve başarmak istediklerinizi açıkça ifade edebileceksiniz. Bu zorluğa göğüs germek ya da germemek konusunda karar vermek zorundaysanız, bugün akılcı ve tarafsız bir düşünce yapısında olacaksınız. İlişkinizde bir dönüm noktasındaysanız, en faydalı sonuçları nasıl elde edebileceğinizi göreceksiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Gün içerisinde kadersel deneyimlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Negatif durumların içinden korunarak çıkabilirsiniz. Ektiklerinizin ve çabanızın sonucunu görebilirsiniz. Finansal konularda daha planlı olmaya çalışın.

9 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlar, bugüne damgasını vurabilir. Hedeflerine yönelik kararlı bir tutum sergileyebilir,ve kariyer hayatındaki planlarına öncelik tanımak isteyebilirsin. Düşündüğün, fikir ürettiğin konularda kendine güvenerek adım atman, güzel sonuçları da beraberinde getirecek. Boşanma arifesinde olan bir Akrep burcuysan, sürecin uzaması, gerginleşmene sebebiyet verebilir.

9 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi geçmişe çekmeye çalışan duygularınız olabilir. Anılarınızın sizi dibe çekmesine izin vermeyin. Şimdi anın ve o anda var olmanın yaşattığı hazzı hissedin. Her anın özel olduğunu hatırlayın.

9 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalan konularla yüzleşmeniz gereken zamanlar olabilir. Endişe duyduğunuz olaylar yüzünden kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin. Üzerinde uğraştığınız konularda aksilikler çıkabilir. Gündelik işlere yönelmenizde fayda var.

9 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimsel konularda dikkatli adım atmanız gereken bir gündesiniz. Bu durum sizi demoralize ederek işinizi sorgulamanıza neden olabilir.

9 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygu yönünden bugün çok yoğun bir gün olacak, gerginlikler hat safhada ve tüm sosyal hassaslıklar pencereden uçup gidecek. Bu sabah biraz uzaklara doğru bir yolculuğa çık ve hayatın tamamen ellerindeymiş gibi hissetmeye çalış. Söylenmemiş sözler, sert ve kırıcı sözlerle yer değiştirdi ve bu sadece daha işin giriş kısmı. Ama gün gelişmek zorunda. Fakat bunlar olana kadar kendi gerginliğini kendine sakla.

9 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik bir ilişki içinde olma isteği sizi hak etmeyen insanların peşinden koşturuyor olabilir. Bu durun yalnızca kendinize saygınızı kaybetmenize değil, mutsuz bir ilişkiye sürüklemenize de neden olabilir. Beklediğiniz ilgi yakın bir arkadaş tarafından tatmin edilebilir ve tutkuyu kariyerinizde yükselirken bulabilirsiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bugün, bir çok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi unuttunuz. Dikkatli olun.

9 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Paylaşımlarınız konusunda kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşma şansınız var ancak bunun için biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

9 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmeniz gerekiyor. Akşama doğru sosyal ve kültürel konulara ilginiz artabilir. Tek başınıza çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili alacağınız haberler moralinizi daha da yükseltecek. İş yerinde uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu yakın bir arkadaşınızın yardımıyla sonuca ulaşacak. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

9 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 07' 41" R
Ay
Koç
04° 03' 47"
Merkür
Koç
19° 32' 18"
Venüs
Boğa
06° 58' 17"
Mars
Koç
03° 27' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 30"
Satürn
Balık
16° 59' 23"
Uranüs
Boğa
22° 37' 32"
Neptün
Balık
29° 03' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 45"
Lilith
Başak
23° 52' 31"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>