Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geleceğini Düşünüyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2021, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün genel olarak sizin için oldukça sorunsuz bir gün olacak. Duygularınızı körükleyen çok fazla güç olduğunu ve bu gücü uç noktalara taşıyabileceğinizi göreceksiniz. Başkalarının kalplerini kazanmak için güçlü ve dinamik doğanızı kullanın. Eğlenceye doğru olan yolculuğunuza ön ayak olun. Kendinizi rahat, neşeli ve maceracı bulacaksınız. Bırakın bugün zihniniz sürprizler yaşasın.

Bugün önemli bir öneri hazırlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Pazarlama stratejinize göre birisini satmak isteyebilirsiniz. Veya yeni müşterilerinden birini etkilemek için elinizden geleni yapıyor olabilirsiniz. İdealiniz, kendinizi cesaretle başkalarına tanıtmak olacaktır. Yeteneklerinizi ve fikirlerinizi göstermek için tereddüt etmeyin. Büyük düşünün ve risk almaktan korkmayın. Yakında harcadığınız ekstra enerjinin karşılığını alacaksınız.

Projelerinizden bazıları bugün biraz daha pratik dikkat gerektirebilir. Sinir bozucu bazı küçük detaylar karşınıza çıkabilir. Doğal verimliliğiniz bugün zirve noktasında ve muhtemelen onlardan sıkılmadan bu konuları yolunuzdan def edebileceksiniz. Burada önemli olan şey, istediğiniz sonuca ulaşabileceksiniz. Ha gayret!

Göksel enerjiler, sana daha sakin günler armağan ediyor. Ekibin için elinden geleni yaptığın halde yenilgiye uğramak seni üzebilir. Çevrende mutsuz insanlar görsen de; akıl ve soğukkanlılığını korumanın önemli olacağı bir gün. Duygularını kontrol edebilme yeteneğinin bugün sana çok yardımı dokunacaktır.Bugün irtibatı kaybettiğiniz bir arkadaştan gelen telefon çağrısıyla şaşkına dönebilirsiniz. Birisi sizinle konuşmak isteyecek; bu kişi geçmişten birisi, eski bir arkadaş ya da eski sevgili olabilir. İşleri kaldığınız yerden almak mümkün olmayabilir, ancak onunla konuşmak faydalı olacaktır. Görüşmediğiniz bu süre boyunca neler olduğunu ve ikinizin başına neler geldiğini birbirinizle paylaşırken bir şeyler öğreneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı dergi ve gazetelere güncel haberlerden ve ilgi alanların hakkındaki gelişmelerden haberdar olabilmen için üye olmanın tam sırası. Günün gizli kelimesi “yeni”. Aklını ilgilerini parlatacak ve sana kendine koyduğun amaçları gerçekleştirmek için ihtiyacın olan ilhamı sağlayacak yeniliklere karşı taze tut.

7 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay kapanış fazında ilerliyor. Gün içerisinde alacağınız kararlarda detaylar ve spesifik durumlar daha belirleyici olabilir. Takıntı ve kuşku, kaygı gibi negatif duygu durumlarına kapılmamaya çalışın. Küslük ve barışma durumları olabilir.

7 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe yönelik adımlar atmaya hazırsın. Kimsenin seni demoralize etmesine izin vermemeyi aklına koyuyorsun. Arkadaşlarınla bir araya gelmek için yaptığın planlar son dakika pürüzleri ile değişse de sen bundan etkilenmeyeceksin. Sana iyi gelen ortamlarda daha fazla bulunmaya gayret edeceksin. Eğer çalışmıyorsan, bugünbaşvurularınla ilgili geri dönüşler alabilirsin.

7 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tutkularınıza bağlı olarak hareket ediyorsunuz. Sahiplenici özelliğiniz farkında olmadan çevrenizi kısıtlıyor olabilir. Aşırılık gösteren duygu durumlarınızı yönetmeyi öğrenmelisiniz. Böylece hayatınızı rahat şekilde yönetebilirsiniz.

7 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı hayal gücünüzü gelecekle ilgili beklentileriniz yönünde kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınız için fedakârlık yapabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha kolay yön çizebileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde zevklere düşkünlük söz konusu olabilir.

7 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sağlık problemlerine karşı önlemlerinizi almanız sizin için hayırlı olacaktır. Mesleki konular veilişkilerinde alınganlığa kaçmamaya çalışın.

7 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akıntıya kürek çekerek gitmek istediğiniz yere kısa sürede varamazsınız. Gözlerde yenilgi izleri ararken bu sözü hatırlayın. Olaylara yaklaşımınız her şeyden önde gelir. Bugün, ilerleme ihtimalinizin önünde duygusal sorunlarınızın durduğunu fark edeceksiniz. İantçı tavrınızın, gelişmeleri engelleyen bir duvara dönüşmesine izin vermeyin. Bir sorunu çözmenin birden fazla yolu olduğunu, yalnızca sizinkinin doğru ve geçerli olmadığını unutmayın.

7 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz isteklerinizde ısrarcı olursanız sizin kadar ısrarcı biriyle bir gün yollarınız kesişecektir. Kariyerinizde sizi uzun süre bağlı tutacak bir söz vermemeye çalışın çünkü yakın zamanda istek ve ihtiyaçlarınızda büyük çaplı değişimler olabilir. Planlarınızdaki harekete uyum sağlayacak bir alanınız olsun.

7 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal bir gününüz ve çevrenizde ki olaylar, sizde hassasiyet yaratıyor. Hiç belli etmiyorsunuz fakat zayıf kişilere, yardım etme isteği içindesiniz. Akşam saatlerinde sosyal ilişkilerinizde bir canlanma söz konusu olacak.

7 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

7 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğitim, aile ve arkadaşlık konularında kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Var olan sorunları ve sıkıntıları geride bırakmanız şansınız var ve bundan da en iyi şekilde yararlanmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir süreçtesiniz.

7 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hikayeniz dilediğinizden daha az romantik görünüyor. Bunun sebebi onun size olan soğuk ve ilgisiz tavırları. Bu sorununuzu konuşmadığınız sürece çözemezsiniz. İş hayatınızda isteksiz tavırlarınız işlerin size daha da yorucu gelmesine yol açıyor. Karşıt fikirli biri veya bir durum kafanızı meşgul edebilir. Yanlış anlaşılmaların sizi germesine izin vermeyin. Bazı şeylerin açığa çıkması nedeniyle pek hoşunuza gitmeyen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Soğukkanlılığınızı kaybetmeyin.

7 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 09' 22" R
Ay
İkizler
19° 05' 41" R
Merkür
Koç
23° 58' 21"
Venüs
Boğa
13° 22' 04"
Mars
Koç
07° 26' 38"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 49"
Satürn
Balık
17° 24' 13"
Uranüs
Boğa
22° 55' 35"
Neptün
Balık
29° 11' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 39"
Lilith
Başak
24° 27' 05"
True Node
Koç
15° 10' 40"
Son Güncelleme : 10/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>