Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yüklerini Bırakıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aklınızın ve duygularınızın birbirleriyle sürekli etkileşim halinde olduğunu düşünebilirsiniz. Muhtemelen haklısınız, özellikle de yaratıcılığınız ve aşk hayatınız söz konusu olduğunda durum böyle. Peki builişkileriniz için de geçerli mi? İş hayatınızda, duygularınızı tamamen ortaya çıkarmıyorsunuz, çünkü bunların fikirlerinizi etkileyeceğinden korkuyorsunuz. Bugün, gün ilerledikçe bunun birkaç örneğini görebilirsiniz.

Her zaman yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırsınız. Bugün bazı yeni beceriler ya da bazı yeni bilgiler toplamakla meşgulsünüz. Evde bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve üzerinde çalıştıkça kendiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Evinizi yenileyebilir, bilgisayarınıza yeni sistemler yükleyebilir veya bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Gün boyunca, ilham bulacak ve yaptığınız şey hakkında gerçekten heyecanlı hissedeceksiniz.

Yatırım konusunda kolayca fikirler üretebileceğiniz bir ortamdasınız. Bunu yanı sıra, diğerleri hakkında düşündüklerinizi açıkça söyleyebileceksiniz, her şeyden önce kendinizde ve çevrenizdekilerde neler olup bittiğini daha iyi anlayabileceksiniz. Bu nedenle, son zamanlarda yaşayacağınız zor durumlarla daha kolay başa çıkabileceksiniz...

Eğer birisi bir partnerlik teklifiyle sana yaklaşırsa bu konuyu ciddi bir şekilde düşünüp değerlendirmelisin. Her ne kadar aklında olmayan bir şey olsa bile; günün enerjisi başarılı işbirliklerini ve partnerlikleri destekliyor olacak. Otur ve bu kişiyle konuş. Fikirlerinizi yazın ve planlarınızı oluşturun. Görmezden gelmeyin; her şeyi ölçüp tartın. Her şeyi berrak bir şekilde görebilmek için analitik becerilerine güvenebilirsin.Bugün teraziyi dengede tutmak pek kolay birolmayabilir fakat başkası yapabiliyorsa siz neden yapamayasınız? Diğer insanlardan gelen güçlü fikirlerin sizi zorladığını fark edebilirsiniz. Cephaneniz dolu ve bu zorluklara göğüs germeyi kabul ederseniz bir şeyler öğrenebilirsiniz. Ayrıca ateşli bir tartışmanın da içine düşebilirsiniz. Kendinize inanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir barıştırma görevi üstlenmeniz gerekebilir. Arabuluculuk yapılması gereken bir durumun ortasında kalabilirsiniz. Her iki tarafın da meseleleri sakin ve mantıklı bir şekilde masaya yatırmasını sağlayın. Grupları saldırgan bir tavır takınmak yerine müşterek noktalar bulmaya teşvik edin. Renkli kişiliğiniz ve cesur ifade tarzınız bu noktada galip gelmenizi kolaylaştırabilir. Bu yüzden devreye girip politikacı rolünü oynayın.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişki ve ortaklıklarınızda gerilimi tetiklemeye karşı dikkat edin. Fikir ayrılıkları, çıkarların uyumsuzluğu gibi durumlar ipleri gerebilir. Akılcı ve gerçekçi bakmak, dürüst davranmak sizi en doğru sonuç ve karara götürebilir. Beklemediğiniz kişilerden beklemediğiniz teklifler alabilirsiniz.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak iniş ve çıkışlar yaşayabileceğin bir gündesin. Yaşam enerjini tüketen olaylara o kadar da eğilmemen gerektiği hissine kapılabilirsin. Gün içerisinde karşılaşacağın olaylar, seni ani, beklenmedik kararlar almaya itebilir. Aile içerisinde yapılacak konuşmalarda, rahatsız olduğun konuları dile getirirken, daha cesur davranıyorsun.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde yer alan arkadaşlık yaptığınız kadınlarla gerginlik yaşayabilirsiniz. Onların sizin kadar derin düşüncelere sahip olmamaları sabrınızı sınayacaktır. Kendinizi kontrol edin.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işle ilgili konuları, sorumlulukları tamamlamak gerekebilir. Mesleki açıdan yapabileceğiniz şeyler olabileceği gibi, kendinizi biraz yük altında da hissedebilirsiniz.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli olan Akrep’ler için bebek sahibi olma durumu söz konusu olabilir. Doğurganlık ve yaratıcılık sizler için oldukça ön planda olabilir. Sürprizlere hazır olun.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarına karşı son derece hassassınız ve sizden daha şanssız olanlara şevkat besleyeceksiniz. Bugün, yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak için son derece uygun bir gün. Muhteşemşefkat yeteneğinizi yaşadığınız topluluktaki kişilere gösterin ya da yeteneklerinizden en iyi biçimdefaydalanabilecek kişilere onları sergileyin.

4 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ticari kazanç sağlayabileceğiniz bir fikriniz varsa, vakit kaybetmeden işe başlayın çünkü her alanda şans sizinle. Sizi rahatsız eden davranışlarına karşı bir arkadaşınızı uyarmanız gerekebilir fakat olabildiğince nazik bir dil kullanmaya gayret edin.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişik fırsatların size getireceği avantajların bilincinde olarak ilişkilerinize yön verin. Çok tepkili hareketleriniz sizi zor durumda bırakabilir. Yaşam kalitenizi arttıracak öğeler üzerinde durmanız bazılarına ters gelebilir.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun ve büyük beklentilerinize karşılık duygularınız zayıf. Kolay karamsarlığa kapılabilirsiniz. Harcamalarınıza özen gösterin. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının. Hesapta olmayan ödemeler ortaya çıkabilir.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gelecekten beklentilerinizi düşündüğünüzde şu anki koşullar size yeterli gelmeyebilir. Ancak değişim yapmaktan korktuğunuz alanlar olabilir.

4 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Romantizm dolu bir gün. Ancak birlikte olduğunuz insana güvenmelisiniz. İşyerinde yaşanan pürüzleri gidermek elinizde. Sert olmamaya özen göstermeli, başka fikirlere de kulak vermelisiniz. Yeni ortaklıklara gireceğiniz bir dönemdesiniz. Kararlarınızda cesur olun. Zaman zaman kendinizi baskı altında hissediyor ve psikolojik olarak yoruluyorsunuz. Bu tip ortamlardan uzak durmaya çalışın. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız maddi yönden sizi zorda bırakabilir.

4 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>