Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hareketlisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, sahne sanatçısı modunuzda olabilirsiniz. Sizinle aynı burca sahip bir sürü ünlü aktör, avukat ya da politikacı var. Bu, sizi dinamik bir karakter yapan aslan enerjisinden kaynaklanıyor! Bugün bu yönünüz ön planda olabilir. Bir çeşit sunumlar yapabilirsiniz ve enerjiniz de olumlu tepkiler alacak. Ya da eğlenceli veya etkili insanların olduğu sosyal bir etkinliğe katılabilirsiniz, cazibeniz burada da insanların ilgisini çekmeyi başaracaktır.

Bugünle ilgili bir şey sizi rahatsız ediyor. Hayatınızın belirli yönlerinden memnun hissetmiyor olabilirsiniz. İşteyken istediğiniz gibi kendinizi ifade etmekte özgür müsünüz? Gelişmeniz için kapatıldığınız beraber yaşaması zor sınırlamalar tarafından baskılanmış hisseden yaratıcılığınız mı? Bu soruları düşünün ancak duygularınızı kontrol altında tutmaya dikkat edin!

Son durum, özgüveninizi geliştirmenize yardım edecek gibi görünüyor. Bugünün gezegen sıralaması kendinizle ilgili kötü düşünceleri bir kenara atmanız gerektiğini söylüyor. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz ancak bunu kendiniz için yapmasanız bile başkaları sizi desteklemeyebilir. İşte içinizdeki özgüveni harekete geçirmenin tam zamanı!

Biraz utangaç hissediyorsun. Günün enerjisi seni iddialı yapıyor. Çatışmadan kaçan biri olsan da, bu kez kendini savunmaktan geri durma. İhtiyaçlarınla iletişimini sağlam tut. Onların farkında ol. Kişisel gücünü açıklayıp, insanlara karşı bazı gerekli sınırları çektiğinde insanlar sana saygı duyacaktır. O halde gerginliğin seni engellemesine izin verme.Bazı dergi ve gazetelere güncel haberlerden ve ilgi alanların hakkındaki gelişmelerden haberdar olabilmen için üye olmanın tam sırası. Günün gizli kelimesi “yeni”. Aklını ilgilerini parlatacak ve sana kendine koyduğun amaçları gerçekleştirmek için ihtiyacın olan ilhamı sağlayacak yeniliklere karşı taze tut.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçgözlem yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hayır bu bir hapis cezası değil! Herkes içgözlem yapmaktan ne denli kaçınmaya çalıştığınızı biliyor, fakat buna, ilişkinizin size vermeye çalıştığı dersleri sindirebilmek açısından ihtiyacınız var. Özellikle de, başkalarıyla baş ederken takındığınız tavırda büyük değişiklikler yapmanız gerektiğini vurguluyor bu dersler. En basit haliyle, verilmek istenen mesaj "gururunu bir kenara bırak" oluyor ama sizin bu mesajı ruhunuza yedirmek için bir süre meditasyon yapmaya ihtiyacınız var.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün pozitif veya negatif her duyguyu daha yoğun ve daha güçlü hissedebilirsiniz. Duygu durumlarınız ve düşünceleriniz daha uçlarda çalışabilir, belirsizlik yaşadığınız bir durumda aniden bir netleşme ve aydınlanma yaşayabilirsiniz. Gizli bir durum açığa çıkabilir.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündemin oldukça hareketli, birçok konuya aynı anda yetişmeye çalışırken ufak aksaklıklar yaşayabilirsin. Gün içerisinde iletişim halinde olacağın kişilere karşı takındığın tavır, işlerini kolayca halletmeni sağlayabilir. Finansal olarak kesenin ağzını fazla açtığını düşündüğün harcamaların, keyfini kaçırabilir. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle romantik bir akşam yemeği organize etmek isteyebilirsin.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde biriktirdiğiniz düşüncelerinizi bugün ifade etmek isteyebilirsiniz. Hayat kısa. Hiçbir durum veya insan için üzülecek kadar uzun değil. Bugün kendi değerinizi hissetmeye çalışın. Kendinizi bu kadar zorlayan duyguların içine sokmayın.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili yeni beklentiler içine gireceğiniz bir gündesiniz. Çalışma hayatınızda alacağınız desteklerle, işlerinizi daha kolay sonuç alabileceksiniz. Ümit ettiğiniz konularda yapıcı koşullar söz konusu. Gün içinde zevk aldığınız şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Akşam arkadaşlarınızla birlikte plan yapmak iyi olabilir.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutlu olmak, mutlu etmek maddi isteklerinizin önüne geçerek sizi daha doygun bir hayata götürebilir. Mutluluğa yelken açarak amacınıza ulaşın.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnanç, sahip olduğunuza inandığınız güçten çok daha güzel bir şeydir. Bu sebeple yıldızlar size inançlarınız hakkında bazı sorular sormanız gerektiğini söylüyor: nereden geliyorlar, sizi nereye doğru götürüyorlar. Biraz dur ve mensup olduğun dinin ve sana gerçekten ne ifade ettiği hakkında düşün, eğer bir dine mensupsan tabii. Unutma, diğer dinlere karşı da hoşgörülü olmak oldukça önemlidir!

6 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özlem duyduğunuz şeyin peşinden gitmeye çalışın çünkü bugün kendinize dönmeye dair güçlü bir ihtiyaç içindesiniz. Başka konularda da yardıma ihtiyacınız varsa bunu dile getirmeden çözülmesini bekleyemezsiniz. İletişimini çoğaltıp güçlendirdikçe hayatınızın daha iyi bir yöne aktığını hissedeceksiniz.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Disiplin size yakışıyor. Finans konularınızın gündem kazanmasıyla, sert akılda kalıcı planlar yapıyorsunuz.. Bugün değişim için uygun bir gün değil fakat gizli anlaşmaların faydasınız görecek ve daha iyi anlayacaksınız.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızda bulunan insanlarla paylaşımda bulunmaktan kaçınmayacaksınız. Sizin için önemli olanlara yönelmenizin çok da zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Ayrıca, herhangi bir sorun karşısında da yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanma şansınız var. Gözden geçirmeniz gereken çok fazla konu var. Biraz zorluk yaşanabilir.

6 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. İçinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Kısa süreli beraberlikten bıkanlar ileriki günlerde uzun süreli bir beraberliğe adım atacaklar. Hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Son günlerde yemekleri biraz fazla kaçırdınız. Rejime başlamak için uygun bir zaman.

6 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 21' 27" R
Ay
İkizler
21° 57' 27" R
Merkür
Koç
24° 10' 49"
Venüs
Boğa
13° 37' 27"
Mars
Koç
07° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 45"
Satürn
Balık
17° 25' 10"
Uranüs
Boğa
22° 56' 19"
Neptün
Balık
29° 11' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 19"
Lilith
Başak
24° 28' 28"
True Node
Koç
15° 09' 30"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>