Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Geleceğin Şekilleniyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Aklınızda bugün evinizi daha güzel yapma fikirleri olabilir. Belki de çok sevdiğiniz bir misafiri bekliyorsunuz ve evinizin onun için harika görünmesini istiyorsunuz. Yeni posterlere, resimlere veya diğer sanat eserlerine bakıyor olabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizde bazı kısa yolculuk sinyalleri olabilir. Ancak, bir şeyler arasında karar vermeye çalışmakla kaybetmeyin. Sezgileriniz bugün çok yüksek seviyede, bu yüzden kalbinizi dinleyin!

Bugün sessizce düşüncelere dalmak için iyi bir gün. Son zamanlarda finansman konusunda endişeli olabilirsiniz, ancak artık kendinizi çok fazla endişelendirmenize gerek yok. Bütün işaretler finansal durumunuzun yukarı doğru bir çıkış yapmak üzere olduğunu gösteriyor. Kesinlikle zamanı, değil mi? Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve kesinlikle bazı ödüller kazanmalısınız. Bugünün açıları, yakında ne yapacağınızı size gösterecek. Yeni bulduğunuz rahatlığın keyfini çıkarın, ama dışarı çıkıp kutlamada kredi kartınıza borçlanmayın.

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Seni bekleyen dönüm noktaları olabilir. Acaba sonunda “Hayır” demeyi öğrenmiş olabilir misin? Sen herkesin yardım talep ettiği bir kişisin. Sonuç olarak da, başkalarının problemlerine çok fazla enerji ve zaman harcıyorsun ki bu da kendine bir şey bırakmıyor. Bu tarz durumlar kimseye yardım etmez. Kendine öncelik verdiğinde başkalarına da iyilik yapmış olursun. Eğer kendini tüketirsen, herkes seninle birlikte kaybeder.Eğer bir süredir karar vermeyi erteliyorsanız, bugün bir cevap bulmak için mükemmel bir gün. Önünüzü daha kolay görecek ve başarmak istediklerinizi açıkça ifade edebileceksiniz. Bu zorluğa göğüs germek ya da germemek konusunda karar vermek zorundaysanız, bugün akılcı ve tarafsız bir düşünce yapısında olacaksınız. İlişkinizde bir dönüm noktasındaysanız, en faydalı sonuçları nasıl elde edebileceğinizi göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün irtibatı kaybettiğiniz bir arkadaştan gelen telefon çağrısıyla şaşkına dönebilirsiniz. Birisi sizinle konuşmak isteyecek; bu kişi geçmişten birisi, eski bir arkadaş ya da eski sevgili olabilir. İşleri kaldığınız yerden almak mümkün olmayabilir, ancak onunla konuşmak faydalı olacaktır. Görüşmediğiniz bu süre boyunca neler olduğunu ve ikinizin başına neler geldiğini birbirinizle paylaşırken bir şeyler öğreneceksiniz.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerliyor. Gün içerisinde kadersel deneyimlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Negatif durumların içinden korunarak çıkabilirsiniz. Ektiklerinizin ve çabanızın sonucunu görebilirsiniz. Finansal konularda daha planlı olmaya çalışın.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gününü şekillendirirken aldığın kararların etkisi yüksek olacak. Hem ailen hem de çevrendeki kişilerin üzerinde baskı kurma eğilimi seni yolundan çevirmeyecek ve onlarla bu durumu konuşmaya karar verebilirsin. Maddi açıdan sıkışmaları önlemek için kontrollü harcama yapmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, internet üzerinden biriyle tanışabilirsin.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçek hislerinizi açıklıyorsunuz. Duygularınızı olduğu gibi ortaya dökeceksiniz. Yaşadıklarınızın size kattığı dersleri her alanda değerlendirmelisiniz. Görünür olmaktan endişe etmeyin.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgileneceğiniz bir zamanlar var. Elinizde olmayan nedenlerle değişken konulara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Gün içinde yaşadığınız olayların kıvrak zekânızla üstesinden gelmeniz gerekebilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyifli iletişim kurduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızın çoğunu aşk hayatınızı düzenlemeye ve harcasanız da yine de irade eksikliği kısa sürede başa dönmenize sebebiyet verebiliyor.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şey yolunda gidiyor olabilir, özellikle de duygusal anlamda. Detektifvari içgüdüleriniz hedefe kitlenmiş halde ve istediğiniz her türlü durumun kontrolünü elinizde tutabilirsiniz. Planlarınızı hedef odaklı tutun. Ne kadar organize ve hazırlıklı olursanız o kadar başarılı olacaksınız. Ne kadar pratik bir yaklaşım benimserseniz sizin için o kadar iyi!

8 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun bir süredir aklınızda olan fakat hislerinizi paylaşmaktan çekindiğiniz biri, aslında çoktan durumun farkına varmış olabilir. Attığınız adımlara karşı bir sessizlik hakimse belki de kendinizi yıpratmamak adına orda durmanız gerekiyordur. Yakın zamanda açılacak kapılarla bugünleri kolayca unutacaksınız.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla kombinasyon işler yapma düşüncesi içindesiniz. Şiddet eğilimlisi değilsiniz fakat sevdiklerinizin sizinle aynı düşünce içinde olmamaları sıkılmanıza neden olacaktır.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun zamandır aklınızı kurcalayan sorunlara çözüm bulmakta zorlanmayacaksınız. Her şeyin daha iyiye gitmesi için ne gerekiyorsa onu yapın. Zihinsel ve fiziksel olarak kendinizi toparlamayı başardığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var. Olumsuzlukların son bulması için, öncelikli olarak kendinize güvenmeniz gerekiyor.

8 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki en büyük problem sizin duygularınızla, onun ise mantığıyla hareket etmesi. Bunu çözemediğiniz sürece ilişkinizdeki kaos devam edecek. İş hayatınızda sevindirici gelişmeler var. Kendinizi enerjik ve dinamik hissedeceğiniz bir gün. Özgüveninizin artması hayatınızın her alanına yansıyor. İş toplantısında tanışacağınız biri sayesinde maddi kazancınızda beklemediğiniz artış olacak. Sağlığınız son derece yerinde, dolayısıyla istediklerinizi yiyip içebilirsiniz.

8 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 05' 47" R
Ay
İkizler
18° 14' 32" R
Merkür
Koç
23° 54' 40"
Venüs
Boğa
13° 17' 30"
Mars
Koç
07° 23' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 56"
Satürn
Balık
17° 23' 56"
Uranüs
Boğa
22° 55' 22"
Neptün
Balık
29° 11' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 27"
Lilith
Başak
24° 26' 40"
True Node
Koç
15° 11' 01"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:31

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>