Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bağlarını Güçlendiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün fikirlerinizi paylaşma isteğinde olabilirsiniz. Aslanın artık biraz kükremesi gerek! Bazı güçlü inançlarınız ve tutkulu fikirleriniz var bu yüzden konuşmaktan çekinmeyin. Anca bir dinleyiciye ihtiyacınız var. Sevdiklerinizi etrafınızda toplayın ve düşüncelerinizi onlarla paylaşın. Ya da bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin ona hislerinizi açın. Gerçekten düşündüğünüz şeyi yaparsanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

Bugün başkalarıyla bağlantı kurmakta zorluk çekebilirsiniz ve insanlar gereksiz yere sert olabilirler. Bunların üzerinde fazla duygusal bir şekilde durmamaya çalışın. Kendinizle etrafınızda oynanan tiyatro arasında güvenli bir mesafe bırakın. Bir sonraki adım, sizi yapışkan bir duruma çekebilir, bu yüzden size yardımcı olmak için iyi bir arkadaşınızın beklediğinden emin olun.

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Sıra dışı içgörülere sahip olabilirsin. Bunlar insanlarla nasıl geçinmek gerektiğine dair gözlemler içeriyor olabilir (ya da geçinememek). Uzun süredir kişiliğinin bir parçası olan davranış örüntülerini nihayet çözebileceksin. İç görülerin sağlıklı ama yakında öğrendiklerini uygulamak isteyeceksin. Bir terapist ya da anlayışlı bir dostun sana bu konuda fikir sunabilir ve geri beslemede bulunabilir.Bugün yüzeyde kalmayıp derinlere inin. Şu an elinizde bulunanla pekala yetinebilirsiniz, ancak unutmayın ki işleri bir nebze hızlandırmazsanız önümüzdeki günlerde ilerleme kaydetmeniz mümkün değil. Bunu siz yapmazsanız sizin yerinize bir başkası yapar ve bir de bakmışsınız debelenerek destek arıyorsunuz. Avantajlı durumunuzu korumaya bakın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisinin tekerinize çomak soktuğu hissine kapılabilirsiniz. Bu aralar kim olduğunuzu aklınızdan çıkarmamanızda fayda var. Birisinin ya da bir şeyin sizi aşağı çektiğini hissederseniz, hiç şaşırmayın. Eğer böyleyse, tek kelimeyle o kişiden ya da durumdan uzak durun. Herkesi mutlu etmek sizin sorumluluğunuzda değil. Başkalarını bataktan çıkarmaya çalışırken kendinizi dibe çekmeyin.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında ilişkilerinizden yana sürpriz durumlar karşınıza gelebilir. Geçmişteki dostlarınızdan veya eski sevgilinizden bir haber alabilirsiniz. Geçmiş deneyimler gün içinde konuşulabilir, zihninizde daha sık canlanabilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne erken saatlerde başlayacak olmanın getirdiği yorgunluğu gün boyunca hissedeceksin. Ama yorgunluk seni yıldırmayacak ve ayrı bir şevkle çalışmalarına devam edeceksin. Yakın bir arkadaşından gelen telefon günün sonunda seni düşünceler içerisine sokabilir. Ailen ile yapacağın ufak kaçamak planları birbirinize karşı olan bağlarınızı güçlendirebilir. Evcil hayvanı olan bir Akrep burcuysan, sağlığına dikkat etmen gerekebilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizle gelecek hakkında aydınlatıcı sohbetler yapacaksınız. Sizin düşüncelerinize ve ileri görüşlülüğünüze önem veriliyor. Özellikle çalışma ortamınızdaki kişilerle yapacağınız fikir alışverişleri, yeni bir projenin başlamasına vesile olabilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken fazlası ile hassas olabilirsiniz. Ailevi konular hakkında yapabileceğiniz şeyler var.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

B aşkasından gelen fikirleri önemsemeyin. Aynı hataları yapmamalı ve daha başarılı olmak için yeni tecrübeler deneyimlemeye niyet etmelisiniz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarının saldırganlıklarını fazla üstünüze alınmamaya özen gösterin. Ayrıca insanların davranışları size fazla sert gelirse de şaşırmayın. Büyük olasılıkla, bu tutumun sizinle değil daha çok onlarla ilgisi var. Yapılacak en iyi şey, kibirlerini ve güçlü doğalarını kulağınıza küpe yapmak. Belki de sizin kendinizin daha agresif bir tavır takınmanız gerekiyordur. Bugün arkanıza yaslanma ve pasif olma günü değil. Böyle yaparsanız, yolunuza çıkan lokomotif tarafından tamamen ezilmeniz muhtemel.

11 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizle ilgili bir mücadeleniz var bu dış görünüşünüzle de iç dünyanızla da ilgili olabilir. Her ne konuda mücadele ediyorsanız, bugün bazı olumlu sonuçlar göreceksiniz. Doğru kararlar almak ve bu kararları hayata geçirmenin pozitif yansımaları sizi mutlu edecek.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda girişimciliğinizin size bir çok kapıyı açıyor. Becerikli ve akıllıca davranmanız size bir çok olanakları da beraberinde getiriyor ve önüne geçilmiyor. Fakat, yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız. Yalnızsanız bir ilişki isteyip istemediğinize artık karar verin.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geleceğinizi şekillendirme noktasında pek fazla sorun yaşanmayacak. Hedefleriniz doğrultusunda hareket ederken biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Dengeleri gereğinden fazla zorlamanın size yarar sağlamayacağını da bilmeniz gerekiyor.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız bir aşk ilişkisi sizde derin izler bırakmış. Ama bunun acısını diğer bütün insanlardan çıkartmaya çalışarak, herkesi kendinizden soyutluyorsunuz. Kalbinizi aşka bu kadar kapatarak kendinize haksızlık yapmayın. Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi daha fazla göstermek istiyorsunuz. Bu sizi yeni projelere başlamak konusunda harekete geçmeye zorluyor. Başkalarının desteğini de alarak başarıyı yakalamanız mümkün. Kazandığınızdan fazla harcama eğiliminiz sizi sıkıntıya sokuyor.

11 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 04" R
Ay
Balık
07° 55' 52"
Merkür
Koç
18° 22' 23"
Venüs
Boğa
04° 45' 22"
Mars
Koç
02° 04' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 12"
Satürn
Balık
16° 50' 21"
Uranüs
Boğa
22° 31' 19"
Neptün
Balık
28° 59' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 47"
Lilith
Başak
23° 40' 33"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>