Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tarzını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, romantik bir kaçamak yapmak için güzel bir gün. Sevgilinizle şehir merkezine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı güzel manzaraların ve rutininizin dışına çıkmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Birlikte bir dağ yürüyüşü ya da hareketli bir şehri ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Romantik bir akşam yemeği yiyin ve bir konserine katılın. Ya da hiç birini yapmayıp sadece şehirdeki mimariyi hayranlıkla seyretmek isteyebilirsiniz.

Bugün enerjiniz çok yüksek olabilir, ancak tüm bu enerjiyi nereye akıtacağınızdan çok emin olamayabilirsiniz, bu yüzden çalışmaya odaklanamayacaksınız. Kalkın ve biraz egzersiz yapın. Vücudunuza ihtiyacı olan antrenmanı verin. Terlemenin nasıl bir şey olduğunu hatırlayın. Daha sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve bedeninizi fiziksel olarak sınırlarını zorlamaya başlarsanız, sağlıklı bir yolda ilerlemeniz daha olası olacaktır.

Kazancınızı arttırma şansı ayağınıza gelebilir. Bu ekstradan çalışma ya da belki bir yatırım şansı olabilir. Özellikle de arsa veya gayrimenkulle ilgili yatırımlar bu dönemde kazançlı olabilir. Size para getirecek şeyler aynı zamanda sözleşmeler veya hukuki belgeler de olabilir, bu nedenle hazırlık olun. Bu yılın sonunda, finansal olarak başta olduğunuzdan çok daha güvenli olacaksınız.

Güçlü kişiler tarafından itip kakılabilirsin. Sıradışı bir doğası olan bir patronun olabilir. Biraz talepkar davranıyor gibi görünüyor. Ya da aniden ilgi bekleyen müşteriler karşına çıkabilir. Telefonun hiç susmaz ve toplantıdan toplantıya sürüklenirsen şaşırma. Sabırlı ol. Odaklan ve panik yapma!Bugün birisinin tekerinize çomak soktuğu hissine kapılabilirsiniz. Bu aralar kim olduğunuzu aklınızdan çıkarmamanızda fayda var. Birisinin ya da bir şeyin sizi aşağı çektiğini hissederseniz, hiç şaşırmayın. Eğer böyleyse, tek kelimeyle o kişiden ya da durumdan uzak durun. Herkesi mutlu etmek sizin sorumluluğunuzda değil. Başkalarını bataktan çıkarmaya çalışırken kendinizi dibe çekmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun vade için planladığınız şeylerden tamamlanmış olanlardan bazıları sizi bugün biraz durduracak ve bir sonraki hedef üzerine düşünmenizi sağlayacak. Öncekinden daha hırslı davranmaktan çekinmeyin, çünkü siz, sizi daha kendinden emin ve güçlü yapan ruhsal bir güce sahipsiniz. Hakettiğiniz şekilde kendinize inanmanızı sağlayan bu inanç size dağları aşma azmi bahşediyor. Önümüzdeki bir kaç ay boyunca bu dağları aşarsanız şaşırmayın ve aşacak başka engeller bulun!

10 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Gün içerisinde irade ve istikrar, kararlılık anahtar kelimeleriniz olabilir. Hayatınızın iplerini elinize alma ve kontrollü hareket etme zamanı. Dürtüsel davranmak ve düşünmeden hareket etmek pişmanlık getirebilir.

10 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşünde ve stilinde yapacağın değişiklikler ile odakları üzerine toplamayı başaracaksın. Sevgi gezegeni Venüs, burcunda hareket ediyor. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, onların okul ile ilgili durumlarını daha yakından takip edeceksin. Yaşam alanında yapmak istediğin değişiklikler, evine daha modern bir görüntü katmanda öncülük edebilir.

10 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birikmiş öfkenizi dışarı atıyorsunuz. Günü oldukça sert ve kızgın tamamlayabilirsiniz. İlişkilerinizin geleceği konusundaki kararsızlıklar son bulabilir.

10 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi cesaretli hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara karşı daha fazla beklenti içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde güven ve istikrar arayışına girebilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin. Başarılı girişimlerde bulunacağınız zamanlar içindesiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Entelektüel olarak merak ettiğiniz konuları araştırmaya ayırabilirsiniz. Dedikodu ve benzeri kavramlardan uzak durmak isteyeceksiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda çok güçlü duygular yaşıyorsunuz. Neredeyse büyülenmiş gibisiniz ve derin duygular içerisindesiniz. Ama çevrenizden bir kişi bu duyguları aşmanızda size yardımcı olacak. Korkularınızdan arınacaksınız. Sizi çevreleyen tüm negatifliklerin üstesinden gelebilirseniz tamamen arınmış olacaksınız. Duygusal olmamaya çalışın!

10 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkna gücünüzden faydalanacağınız bir gün sizi bekliyor. Bu yeteneğiniz sayesinde alacağınız “tamam” cevabı işlerinizin hızlı bir şekilde hallolmasını sağlayacak. Bugünün işaretleri, üstlendiğiniz her şeyde başarılı olacağınızı gösteriyor.

10 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Planlayacağınız işleri yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Algılama konusunda başarılısınız.

10 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

10 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızdaki insanların desteğini üzerinizde hissetme şansınız var. Genel olarak kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz ve bu da yeni adımlar atabileceğiniz anlamına gelmekte. Olumlu gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

10 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı biraz soğuk davranabilirsiniz. Bu durum gerilim yaratacak. Partnerinize karşı biraz daha sabırlı ve anlayışlı davranmalı, gerginliğinizi ona yansıtmaktan kaçının ve onu zorlamayın. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalar yapabilir ve ürettiğiniz yeni fikirlerle çok takdir edilip başarılı olabilirsiniz. Parasal kaynaklarınızda artış gözleniyor. Aldığınız kiloları geri vermek sizin elinizde. Perhize devam. Sorunlarınızın çözümlerini bulabilmek için uzmanlara danışmaktan çekinmeyin.

10 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 42" R
Ay
Koç
04° 34' 19"
Merkür
Koç
19° 33' 46"
Venüs
Boğa
07° 00' 51"
Mars
Koç
03° 29' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 59"
Satürn
Balık
16° 59' 34"
Uranüs
Boğa
22° 37' 39"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 52"
Lilith
Başak
23° 52' 45"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>