Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sınırlarını Çiziyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Karşınıza çıkan sosyal enerjiye kulak verin. Önemli biriyle yollarınız kesişebilir, bu kişi size yardımcı olabilir veya gelecekte etkili biri olabilir. Bu kişiylehayatınızda karşılaşabilirsiniz. Bu kişi size bazı kariyer fırsatları sunabilir. Ya da size harika bir arkadaşlık sunan kişisel bir ruh eşiniz olabilir. Bugün, mutlu karşılaşmalara açık olun.

Arkanıza yaslanın ve bugün başkalarının davranışlarını gözlemleyin. Etrafınızdaki insanlara bir göz atın ve neyin onları harekete geçirdiğini fark edin. İnsanların daha önce yaptıkları eylem ve hatalardan çok şey öğrenebileceğinizi göreceksiniz. Rol modellerinizi ve kimi taklit etmek istediğinizi düşünün. Sizi belirli insanlara çeken özellikleri ve bu özellikleri kendi kişiliğinize adapte etmeye çalışmayı düşünün.

Hissettiğiniz sıradışı duygulara veya gördüğünüz hayallere dikkat edin, onlarda sizin için önemli şeyler olabilir. Size ilginç gelen şeyleri not etmeye çalışın. Bir şeyleri anlamanız ve açıkca kavramız için günler geçebilir. Sonrasında, aldığınız notlarınıza şükredeceksiniz. Bir terapiste veya yakın bir arkadaşınıza içinizi dökün. Objektif bir ikinci taraf, bu bilgilerin hayatınızı doğrudan nasıl etkileyeceğini analiz etmenizde yardımcı olacaktır.

Her şey senin için güzel olacak. Makineni kıpkırmızı ateş çıkacak kadar ekstra kömürle doldur! Yolunu hiçbir şeyin kesmesine de izin verme! Her şeyinle savaş! Duyguların oldukça güçlü seviyede ve gülsen de ağlasan da, hislerinin yoğunluğu gerçek ve cesurca!Bir grup yakın arkadaşınızla bir araya gelmek, bir takım derin konuşmaları ve bazı büyük endişelerinizin açığa çıkmasını beraberinde getirebilir. Bugün düşüncelerinizi duygularınız fazlasıyla etkileyebilir, bu yüzden yüksek seviyedeki anlayışınız arkadaşlarınız tarafından takdir görebilir. Bu durum birbirinizle daha yakın olmanızı sağlayabilir ve gelecekte daha çok iletişimde olmanızın önünü açabilir. Gününüzün tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keninizi uyarılmış varsayabilirsiniz çünkü bugün hareketlerinize çok dikkat etmeli ve genel olarak çok dikkatli olmalısınız. Yapacağınız konuşmalarda çok aceleci davranmayın, riskli yatırımlar yapmaktan kaçının ya da tehlikeli sayılabilecek girişimlerden kaçının. Burcunuzda bugün hayatınızın belirli alanlarına çok büyük zararlar verebilecek dengesizlikler söz konusu. Bu sebeple bugün önemli olmayan şeylerle ilgilenin. Bırakın ciddi meseleler sonraya kalsın. Arkanıza yaslanın ve rahatlayın!

13 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün arkadaşlık ilişkilerinizde beklentilerinizi bulamayabilir, bir sorgulama içine girebilrisiniz. Bazı ilişkilerinizde iğneliyici sözler sarf edilebilir. Akşam saatlerine doğru gergin enerjiler yumuşuyor ve koşullara uyum sağlayarak ilerliyorsunuz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önce kendini düşünmen gerektiğini fark edeceksin. Seni üzen, sana zarar veren her ne varsa hayatından çıkarıyorsun, sınırlarını daha belirgin hale getiriyorsun. İlgilendiğin konulara dair artan motivasyonun, birçok konuda yeteneklerini sergilemeni de sağlayacak. Yaşam alanındaki yeni düzenlemeler için bütçe planlaması yaparken masrafların artması, istek listeni azaltmana neden olabilir.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden gizlenen konuların ortaya çıkmasına rağmen sorumluluk alarak konuyu tamamen kapatmaya çalışabilirsiniz. Verdiğiniz değerin ve emeğin sorgulaması için aceleci olmayın, sabrınız hakkınızı almanızı sağlayacaktır.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Esnek düşünce yapınız sayesinde kolayca işin içinden sıyrılabileceğiniz durumlar söz konusu. Bugün imzalayacağınız işlerde dikkatinizi toplamaya özen göstermelisiniz. Mesleki konularda başarı için çok çalışacaksınız.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilinçli bir çaba göstermeksizin bugün aklınıza gelen fikirler gününüzü kurtarabilir. İç sesiniz hayat yolculuğunuzda sizi hep doğru yere ulaştırır.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlar bugün hislerinize karşı özellikle duyarsız olabilirler, ama bunun için üzerlerine düşmemeye çalışın. Fiziksel anlamda ve yapıcı bir şekilde harekete geçmek için ani bir dürtü hissedebilirsiniz ve bunu yapman için sizi zorlayacağım. Evden çıkın ve göl ya da nehir kenarında yürüyüş yapın ya da koşun. Zihninizi açın, oturduğu kafesten çıkarın ve hayatınıza bir bakış açısı getirin.

13 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbiniz büyük bir ısrarla aynı yere yöneliyorsa buna daha fazla karşı duramazsınız. Korkularınızın ve endişeleriniz sizi geride tutmasına izin vermeyin ve gitmek istediğiniz yöne doğru bir adım atın. Sizi sabit kalmaya ikna etmeye çalışan insanla, kendi cesaretsizliklerini size de bulaştırmak istiyor.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlginç fikirlerin doğrultusunda, birçok organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacaksınız. Yatırımlarınız kazanç olarak geri gelecek ve yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gün.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün ilişkilerde beklenmedik durum ve tepkilere dikkat etmelisiniz. Hiç aklınızdan geçmeyen ya da öngöremediğiniz bir tutum ve davranışla karşılaşabilirsiniz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda var olan kararsızlıkları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmamanız gerekiyor. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yumuşak ve uzlaşmacı bir yapıda olacağınızdan ilişkinizde genel anlamda bir sorun gözükmüyor. İlişkinizin geleceği ile ilgili bazı planlar yapacak ve bu konuda sevdiğiniz insana danışmak isteyeceksiniz. İş hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha sabrederseniz mükafatını göreceksiniz. Gereksiz harcamalara karşı birikimlerinizi yeniden gözden geçirin.

13 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 14' 23" R
Ay
Yay
25° 18' 01"
Merkür
Koç
16° 14' 19"
Venüs
Koç
28° 13' 40"
Mars
Balık
27° 59' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 60"
Satürn
Balık
16° 22' 28"
Uranüs
Boğa
22° 13' 08"
Neptün
Balık
28° 50' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 53"
Lilith
Başak
23° 05' 17"
True Node
Koç
15° 26' 53"
Son Güncelleme : 28/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>